Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:07:07
mala86
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Pa jesmol u svadbenom ili pod šatorom , hahahah, super izgleda, ma bit će to akobogda ekstra
ma po satorom jos cemo trazit kakav bez nastresnice -zezam se naravno
evo post iznad malo detaljnije
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:09:19
M kao Mama
Jako, što me navede na ovaj link, ženo draga, pa znaš li ti da sam ja trudna, a kad vidjeh onaj meni, pa šnicla vako, a šnicla nako, ašampinjovi ovako, a sir onako, u momentu mi se zamrači pred očima.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:12:45
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Jako, što me navede na ovaj link, ženo draga, pa znaš li ti da sam ja trudna, a kad vidjeh onaj meni, pa šnicla vako, a šnicla nako, ašampinjovi ovako, a sir onako, u momentu mi se zamrači pred očima.
JA ostajem i na ručku tamo,
Juros za doručak pojela jedan slani kroasan, kasnije grickala 50g sušenih brusnica i jedna kruška oko 14sati, malo je reći da sam gladnaaaaaaaaaa, oči mi ispadoše na slikama reko odoh kliknuti link da vidim kako izgleda na webu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:14:37
M kao Mama
Topla predjela Uštipci Pohovani sir trapist - tartar sos Šampinjoni na žaru Punjeni šampinjoni sa kajmakom Punjeni šampinjoni sa suhim mesom i sirom Omlet (sa pečenicom, sirom, sudžukom) Hemendex Pura (sa sirom i pavlakom)
pa meso
TAPAS" šnicla (punjena suhim mesom i sirom) Lovačka šnicla (sos od gljiva i kiselih krastavaca) Natur šnicla (pomfrit) Bečka šnicla (pomfrit) Mexiko šnicla Pohovana pileća šnicla (tartar sos, pomfrit) Veseli "Bosanac" (ramstek punjen sa suhim mesom i sirom) Ramstek sa šampinjon sosom Ramstek sa fefer sosom Biftek sa šampinjon sosom Biftek sa fefer sosom Biftek "Lionez" (sa restanim lukom Teleći medaljoni sa šampinjonima Teleći medaljoni u krem sosu Samoborski kotlet Kotlet sa šampinjonima
kako je krenulo uštipci će da budu za zagrijavanje, hahahahaha
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:14:45
mala86
nedi pp odgovoren
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:21:07
mala86
da se ti zbog ovog jelovnika ne preselis u ze
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:23:29
palachinken
Vala, mene jos poguzitis iz trudnoce drzi, sto bih sad jednog veselog "bosanca" Sto se tice kafe, ja sam, nadam se, slobodna. Treba mi firma doci na babine slijedece sedmice nekad, pa sad ne znam kad ce tacno. Ako sta mogu uciniti ovako iz kuce dok mi beba spava slobodno mi javite zaduzenje.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:24:34
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: palachinken
Vala, mene jos poguzitis iz trudnoce drzi, sto bih sad jednog veselog "bosanca" Sto se tice kafe, ja sam, nadam se, slobodna. Treba mi firma doci na babine slijedece sedmice nekad, pa sad ne znam kad ce tacno. Ako sta mogu uciniti ovako iz kuce dok mi beba spava slobodno mi javite zaduzenje.
Ti si moj drug, a ne ove pojedine što se šprdaju na moj račun, nemoj da VAs vidim da ste mimo uštipaka ta uštinule, hahahahahaha
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:30:39
hatepsut
Aloha zenice ! Alma ja cu tebi maxuz kupit "jufke" Meni kafa oddgovara kad god ,kucu sam sredila ko "picino oko",a moj K. pita "a kakvo je to picino oko" Alma,ato se tice konaka burum kod mene ,sto nas tice mozes povest i svoje ukucane imamo citav sprat kuce prazan !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:51:46
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Aloha zenice ! Alma ja cu tebi maxuz kupit "jufke" Meni kafa oddgovara kad god ,kucu sam sredila ko "picino oko",a moj K. pita "a kakvo je to picino oko" Alma,ato se tice konaka burum kod mene ,sto nas tice mozes povest i svoje ukucane imamo citav sprat kuce prazan !
MA, neću bogami, neka mi čojeka neka se odmori, nego ima RR žena njih vodim, hvala na pozivu, nemoj dvaput kazati, ali ako krene jedna moja druga onda cijelu noć nema spavanja,mene u Goražu jedva u 4.45 pusti da legnem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 19:41:53
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Hocemo onda kafu najkasnije u sljedecu srijedu? Da dogovorimo sve detaljno?
meni odgovara srijeda
i molimo ove forumasice koje slave Bajram da nam ostave koji kolacic za kaficu ma zezam se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 21:49:22
henna ze
hej stižem 09. akobog da..na orl..rekli su mi bilo kad u toku dana..a ja mislim da ćemo mi oko 10 već stići tamo.... kad si već tu...otac reče da tu blizu ima za unajmit soba..on je duša mila hodao oko bolnice to vidio i kaže ja bih to unajmio pa da budem s tobom..znaš li šta o tome i šta misliš koja je cijena
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 22:01:22
Anoniman
joj ne znam stvarno cijene, ma reci mu da ide kući, da se ne pati...obilazit ćemo te mi. I onako on ne može biti stobom po cijeli dan...Ne znam kako je za hranu pitaj odmah da li ti možemo i šta donijet.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 22:04:57
henna ze
pitaću..hvala mila..ma znaš..njima je najgore taj dan kad bude op..ja im kažem pa javiću vam se ja čim se probudim iz anestezijr..a ko rodtielji..vidjećemo još... znaš i meni bi nekako bilo draže da bude tu..a opet kontam joj što sam sebična..pa ih odgovaram..vidjeću još....
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 22:21:17
hatepsut
Alma,ja stojim iza onog sto napisem !Bujrum ! Tuzlanke,HVALA DO NEBA sto se brinete za nasu Hennu... Zenicanke a da pojemo kaficu dok nam je tu Henna ?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 23:07:13
niki83
Alma,ja stojim iza onog sto napisem !Bujrum ! Tuzlanke,HVALA DO NEBA sto se brinete za nasu Hennu... Zenicanke a da pojemo kaficu dok nam je tu Henna ?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 23:14:38
hatepsut
IZVORNA PORUKA: niki83
Alma,ja stojim iza onog sto napisem !Bujrum ! Tuzlanke,HVALA DO NEBA sto se brinete za nasu Hennu... Zenicanke a da POPIJEMO kaficu dok nam je tu Henna ?!
Svakako, ja sam ZA, opet petak, 18h. Vidimo se.
POPIJEMO?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.11.2011 8:14:08
mala86
Zenicanke a da pojemo kaficu dok nam je tu Henna ?!
moze sorry sto sam predlozila sljedecu sedmicu,nisam razmisljala