Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:35:30
Nedi
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Pošto nisam bila na kafici u petak da mi neko posalje na PP dio obaveza oko regionalnog sta ja trebam uraditi. Ko pravi natpise sa imenima za organizatore? Mogu ja? Sta jos treba?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:39:22
mala86
IZVORNA PORUKA: mala86
Pošto nisam bila na kafici u petak da mi neko posalje na PP dio obaveza oko regionalnog sta ja trebam uraditi. Ko pravi natpise sa imenima za organizatore? Mogu ja? Sta jos treba?
jel mislis na nickove ko prosle godine
Mislila sam na te a mogu i neki drugi?
ja imam onaj od lani,ali ga necu nosit
lani sam nosila,pa kad sam vidjela slike na fb nije mi bilo dobro,kod mene se najvise vidjelo,ne pisem svasta,ali opet ne zelim da onaj ko ne zna,da me povezuje sa nickom na rr-u
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:40:09
mala86
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Bogami da VAs pohvalim Vi toozbiljno sthavite, svaka čast drage moje Zeničanke, ima da se pamti ovo druženje
pa naravno
jesmo li domacice ili nismo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:42:15
mala86
evo sad sam zvala Tapas i potvrdila
sve je ok,to jutro mu javljam koliko ce nas tacno doci,plata 5 km i pice po utrosku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:43:14
M kao Mama
Ma, odlično, jao ja se ako veselim, akobogda inšala što kažu, ovo mi dođe ko ekstra punjenje baterija, aalalalalalala (smijem li ja na ovu temu, ja nisam iz Zenice )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:47:07
Nedi
Ma, odlično, jao ja se ako veselim, akobogda inšala što kažu, ovo mi dođe ko ekstra punjenje baterija, aalalalalalala (smijem li ja na ovu temu, ja nisam iz Zenice )
I ja sam se jucer isto veselila kad sam isla u Sarajevo . Ponedjeljak mi je lakse pao poslije onako lijepog dana
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:50:26
M kao Mama
Ozbiljno, ako smijem ja sada, da koju kažem,
za novac najbolje bi bilo da neko od vas, bude zadužen za novac, Višnja će Vam dati žiro račun (možda i imate ) od urruženja našeg i onda neka se to u pon. uplati.
Za tortu, najbolje je ha sve dođemo, da neka od žena lijepo krene od žene do žene i po 2 KM i da to odmah Mia predamo.
Za plačanje računa, 5 + svak zna koliko je pića, kafa popio i toliko neka dadne, tako smo radile prošle godine
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 13:23:55
mala86
Za tortu, najbolje je ha sve dođemo, da neka od žena lijepo krene od žene do žene i po 2 KM i da to odmah Mia predamo.
Za plačanje računa, 5 + svak zna koliko je pića, kafa popio i toliko neka dadne, tako smo radile prošle godine
ja sam i mislilla da ce biti ovako
a za kutiju kako god hocete
nedi kutija ce taj dan biti tamo i ubacit ce koliko ko sta bude mogao a onda u ponedeljak netko novac i u banku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 14:19:19
M kao Mama
Bobro, sve mi je jasno samo ovaj odbor za doček se ušutio, čemu da se nadamo na peronu i brate sve nešto okolo kole, pa iza krivine, šta je sa muzikom.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 14:58:32
M kao Mama
Dobro, koleginice, nego kakav je taj prostor, onako jel ima širine, ima i djece koj aće doći pa da ih možemo rahat pustiti. Jeste rekle gazdi ko dolazi i koliko žena, ja mislim čojeku ništa nije bilo jasno.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 15:02:28
mala86
ima na adresi www.tapasze.com pa mozes malo pogledat ja mislim da ce biti ok prostora ima dovoljno za djecu tu svadbe budu (u vecem dijelu) sa vlasnikom sam se i jutros cula,da potvrdim
Zenicanke a sta mislite da ovu kaficu napravimo sljedece sedmice kad prodje Bajram,mozda srijeda,cetvrtak
ako je vecina za ovu ja se naravno slazem,samo sam predlozila