Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.10.2011 22:50:56
hatepsut
kafica,sutra ?samo da potvrdim ? K. kupio karte za utakmicu/humanitarnu sutra u areni za onu djevojcicu Aminu..pa eto trebali bi bit tamo,jedino ako mi se pogorsa stanje s zubom,vec izgledam ko da imam bombonu u ustima..valda do sutra nece biti breskva
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 9:01:52
henna ze
hallo ...vidimo se ako bog da tunajt... nego znam da ćete danas svraćat ovdje..pa da pitam ima li neka od vas..neki mobitel da mi posudi..nije bitno kakav...kupila sam 2 broja 064..pa kad budem u bolnici da me hena može zvati..nekako mi se to najviše isplati..imala sam jedan stari i stavila njoj karticu..sad mi treba još jedan...da ne kupujem bezveze..za 10 tak dana samo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 13:15:57
mala86
ja imam ali nemam punjaca
tetka ga odnjela u selo i nije ga vratila,ko zna gdje je,mozda ga u Njemacku odnjela
ako neko ima punjac od sony eriksona,oni stari stari modeli nek ponese a ja cu ovaj mob
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 13:21:04
bananica
IZVORNA PORUKA: henna ze
hallo ...vidimo se ako bog da tunajt... nego znam da ćete danas svraćat ovdje..pa da pitam ima li neka od vas..neki mobitel da mi posudi..nije bitno kakav...kupila sam 2 broja 064..pa kad budem u bolnici da me hena može zvati..nekako mi se to najviše isplati..imala sam jedan stari i stavila njoj karticu..sad mi treba još jedan...da ne kupujem bezveze..za 10 tak dana samo
nemam 2 mobitela,al ti posudim svoj ako se vec nisi snasla
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 13:53:23
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
mala 86 imama ja punjača raznoraznih..i imam od SE....ponesi mob..samo mi treba za posudbu... bananice.hhvala evo snadjoh se
ok bas mi je drago evo stavila ga na stol da ga ne zaboravim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 13:54:14
mala86
spisak,koliko nas dolazi veceras
mala86,leon
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 14:10:25
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
spisak,koliko nas dolazi veceras
mala86,leon Nedi ako ne zaglavi u bolnici do tad i 99% bez Nedi original
sta ti je
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 14:22:54
mala86
henna ako ne mogne taj tvoj punjac od se ovaj moj je otputovo u njemacku (sad tetka zvala) pa mozes sutra navratit i po njega,vjerovatno ce ga popodne poslat po busu ja svakako nosim mob veceras
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 14:26:47
palachinken
1.mala 86 i leon 2.Nedi 3. Henna ze i Henna original 4. niki83 5. palachinken i Mahdica, iako jos nije zasovio, sto znaci da cu ga morati probuditi da dodjemo na kafu (ako uposte zaspi haha), ali vec dvije sam preskocila, red je da se pojavim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2011 16:03:03
hatepsut
I mi dolazimo,imam mob. svoj cu ti donijeti nije frka( i onako nosam dva broja).taman i ja imam i 064 pa da se cujemo a ti brojevi su i vise nego povoljni,naravno kad zoves 064.pola moje rodbine ima 064,moze dopuniti s 1km,samo je mana sto 1km vazi samo 2 dana.vidimo se...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:03:35
Nedi
Pošto nisam bila na kafici u petak da mi neko posalje na PP dio obaveza oko regionalnog sta ja trebam uraditi. Ko pravi natpise sa imenima za organizatore? Mogu ja? Sta jos treba?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.10.2011 10:34:03
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Pošto nisam bila na kafici u petak da mi neko posalje na PP dio obaveza oko regionalnog sta ja trebam uraditi. Ko pravi natpise sa imenima za organizatore? Mogu ja? Sta jos treba?
jel mislis na nickove ko prosle godine