Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 7:58:36
mala86
kad cemo
i u slucaju nevremena ja ovaj put mogu,nema zepsa,nema utakmice zbog auta a o malcu cu jos razmislit
hoce li ovo biti usput da se dogovaramo oko regionalnog?trebalo bi nas sto vise doci
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 8:52:36
palachinken
Pa vjerovatno cemo naceti temu, a sigurno cemo se jos sastat do tad. U svakom slucaju bi trebalo sto vise zena doci pa da sta pametno skontamo. Odgovara li vam petak?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 9:20:13
mala86
meni petak odgovara
taman izmedju muzevog rodjendana i godisnjice braka
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 10:33:15
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
PETAK 19.00? (Joj ako mi se gosti na babine najave tacno cu ih delozirati, crkoh vise :))
Mozemo ranije na kaficu pa da se stignes vratiti do 20 kuci? u 18:00? taj dan radim skraceno a kako sam ja ona koja zagovara kasnije kafice ova moze i ranije
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 10:53:48
mala86
onda petak u 18 sati
centar jel tako??
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 10:57:15
mala86
IZVORNA PORUKA: rose 87
i ja bih dosla na tu kaficu ako nas ponovo primate u drustvo
naravno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.10.2011 11:18:34
mala86
IZVORNA PORUKA: rose 87
super a jeli se jos uvijek nalazite ondje na ulazu
ja nisam bila zadnji put,ali mislim da da
ma vjerovatno cemo biti gore u onom kaficu kod igraonice bas zbog zena koje zakasne