Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 11:04:58
mala86
hajd da vidimo koga očekujemo tunajt:
1. Henna ze i Hena Original 2.mala86 i Leon vidjet cemo jos
niki ajd povedi naimu,nisu se dugo vidjeli
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 12:20:02
Mya_81 RR
hajd da vidimo koga očekujemo tunajt:
1. Henna ze i Hena Original 2.mala86 i Leon vidjet cemo jos 3. Nedi i vjerovatno Nedi orginal jer je tajo na poslu 4. palachinken i sisoprivjesak 5. niki83 bez privjesaka (mm mi ne da da je vodim, pozelio je, jer je bio na putu, jucer dosao ) 6.Hatepsut + "prikolica" /mozda,ako bude htio 7. Mya bez privjeska
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 12:37:55
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Samo da potvrdim je li u 18 ili 19h?
u 18 mislim
eh sad i mene zbuni
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 17:19:08
palachinken
Ja ili necu stici ili cu dobro okasniti. MM ce ostati duze na poslu i pride me samo nazvao i rekao da imamo goste veceras. Cekam njega da dodje pa da skontamo sta cemo.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 17:25:24
Hannica
Ja sam upravo dosla iz TC,ne mogu vise danas izaci iz stana,smorio me shoping. Bas mi zao,ko zna kad cu slijedeci put imati priliku da pijem kafu s vama.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.10.2011 21:01:35
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja sam upravo dosla iz TC,ne mogu vise danas izaci iz stana,smorio me shoping. Bas mi zao,ko zna kad cu slijedeci put imati priliku da pijem kafu s vama.
imamo kaficu za sedmicu
jesi vidjela sto nas je krenulo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.10.2011 21:56:21
mala86
taman dosla da vidim kad sta
onda petak opet isto vrijeme,isto mjesto