Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 12:42:02
henna ze
analizirala sam i paketiće.. za curice još jedna u nizu ko fol žlj barbie lutkica...sa sjajnim, šljaštećim haljnicama... vidjela fructalov dvojcni c i neke grickalice.. za dječake sam skužila ninja kornjače ili ben ten..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 12:50:41
palachinken
sheri, ako opet ta firma bude organizovala paketiće, možda se i sretnemo. To, ako se moj brat sjeti. Ja napominjem ima dva mjeseca A ovo sto si napisala za Abakus, maltene identično iskustvo smo lani imali u Metalurgu (nisam vodila dijete u stomaku hahah nego malu od prijateljice).
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 12:54:08
sheri
ma da, mislim da je sve to otprilike isto. nego, ko organizuje u pozoristu? pitat cu ja Djeda mraza za informejsn, pa vam javim, jer tu bude bas predstava, i onda podjela paketica, slikanje sa DM, onako fino, pristojno.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:01:33
Nedi
mamajed.dj. imas pp (odsad pisem MJD skraceno )
sheri tako sam i cula da je bilo znaci svaki put je tako i sto hena vidje sastav paketića, kolegica kaže da je igračka bila kineska i da je imala onaj "kineski miris" . Kontam mozda su napredovali za 2 godine ali izgleda nista...
Ne sviđa mi se ona igraonica u Ekranu nekako je previše opasna za moj ukus.
Ostaje jedino pozoriste. Ko ima stelu pa da nam javi hoce li biti sta u pozoristu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:05:08
hatepsut
Hej zenice,jesam li vam nedostajala ? Ma znam da jesam Ja sam juce pola dana lezala,onako sam nesto bila malaksala,sve me bolilo...danas mi je ko malo bolje ali jos lezim (sad sam bezobrazna ) Sto se tice paketica,mi vec nekoliko godina idemo u Abakus.Do duse K. je vec krenuo u skolu kad smo posli,idemo i na maskembale i sl. sto organiziraja Abakus.Paketici su im odlicni,prilagodjeni uzrastu djeteta,zabava uz paketice je isto odlicna (bar je K. zadovoljan) meni se najvise svidja djed mraz ma ne ciko radi profi svoj posao,uredan je,lijepo prica...koma je bilo kad smo ga povezli kuci,dosli mi po K. i on ceka taxi,a nigdje taxija s glave...i mi ga odvezemo.K. je bio ubjedjen da djed mraz postoji...jos je on slozio pricu kako mora pjeske na Smetove jer su mu gore kocije i jeleni,a nisu mogli u grad zato sto ima malo snijega ihhh ko je bio veseliji od K.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:08:53
sheri
eto vidite, to zaista sve zavisi od uzrasta. jer mi sa mladjom djecom, gdje god da odemo, nece nam biti fino kads e beba unervozi, pa nas spuca srklet, pa ovo pa ono. mislim, dok se ne proba ne znas.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:10:29
henna ze
od mog radnog kolege brat radi u pozorištu i svake godine radi taj program, pitaću ga ja...samo kolega mi otišao na SP..pa ništa do poned..da ne zovem čojeka u roming..noge bi mi slomio...:)))
i ja mislim da je pozorište jedna sasvim pristojna priredba..
do ove godine sam pravila ja paketiće u našoj firmi..odem kod ekre i proberem sve kvalitetne slatkiše..igračke nismo stavljali jer za 20 KM ne možeš kupiti igračku da ne smrdi na kineze i slatkiše.. ako je neko htio igračku kupovao je posebno pa ubaci u paketić i napišemo imena djece..bili su stvarno lijepi..za bebe sam stavljala..sokove ,kašicei baby kozmetiku...a za veće sve isto... ali priredba nula bodova...dodjemo na jedno mjesto..imaju kao grickalice..djeca se malo igraju..dodje DM i prozove djecu..da im paketiće..uslikaju se i vozi..poslije ja stavim na mržiu i izradjuju sebi fotografije.
kad je bio čika Ibro još i bude fino..al kad im je žao platiti DM...onda neki lokalac obuče kostim..a taj dan bude neka fešta i za odrasle..pa nako usmrdjen na alkohol slika se sa djecom.i zato više nećemo to...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:15:21
henna ze
tih godina kad nam je bio čika Ibro..ista priča..mi krenemo po paketiće..i sad ja ga povezem jer smo komšije..iizajdemo mi..a on čeka..kaže heni jel hoćete li me povesti..ista priča kao i K..kaže gdje ćete vi..mi kažemo na MF..ee i ja tamo trebam djeci paketiće podijeliti...i tako 3 godine...haha jednom nakon toga omdah išli kod njegove snahe bila kućna podjela paketića..sad i mi ćemo..a Hena se čudi..ovaj DM ide svugdje za nama... sad kaže bože mama...pa ja nekad vjerovala da j S deda pravi DM..e svašta...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:17:54
hatepsut
Ja K. ostavim u Abakusu,imam jos jednog djecaka koga "castimo" pa oni budu skupa.Oni naprave i malu zakusku,kaze evo K. bude svega(to je najbitnije ) kaze to bude ko "mali slatki rucak" eto mu poredjenja.najbolje bi bilo da kontaktirate abakus mozete i preko njihovog fb profila.a sto kaze Henna ne mozes za 20km ocekivati i slatkise i dobru igracku.djeca i onako zaborave i pokvare igracku,ali im u sjecanju ostaje program i dedica mrazac
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 13:21:09
hatepsut
Nedi,K. se jos uvijek misli hoce li ici negdje na novogodisnju "zabavu" jer on je kao "velik"...a doci cemo mi i tu gdje vi budete,nama je bitno samo da hodamo A ovo sto sam lose mi je kazna sto sam se rugala mm,ali nevjerovatno kako sam se od jednom osjecala lose..kontam da malo dignem dupe da prosetam do prodavnice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 15:17:10
niki83
Hatepsut, nadam se da si protegla noge i da si bolje a ja trazim onu temu Porucite...da se malo ispusem bas sam danas ali tema zakljucana pih.. Bili smo mi sto rece sheri prosle godine u Abakusu, ma et, nije sad neki paket, ali nije ni dno dna Ma zezam se, fino je nama bilo, to nam je prvi DM, pa nam ostao u lijepom sjecanju, fin ciko docarao je to nekako..tako da joj evo danima pricamo pricu o tome kako je prosle godine isla kod DM i ona uziva zamisljajuci Ove godine cemo opet tamo, ne biramo mi, nego deda njoj uplati
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2011 17:25:08
Ivona
Uh,jeste se ispisale...Pa,sto niste jednostavno mene pitale za pozoriste Mi svake godine idemo tamo i super nam je. Bit ce podjela paketica i ove godine.26.,27. i 28.12. Predstava ce biti prilagodjena manjoj djeci (prosle godine nije bila bas primjerena i djeca su brzo izgubila interesovanje).Trajat ce nekih pola sata-nesto kao nonogodisnji maskembal.Detalje cu znati sutra. Pozoriste je dalo svoju ponudu za paketic,koji bi trebao kostati 20KM,ali moze to firma preuzeti i na sebe.Mislim da je tako i bolje,jer onda dobiju puno kvalitetnije slatkise.Mi idemo ispred IK banke.Karta za predstavu kosta 3KM. Sve se moze posebno-ici na predstavu,a ne uzeti paketic.Uzeti paketic,a ne ici na predstavu. Paketici se dijele u jednoj posebnoj prostoriji i Djeda Mraz bude "pravi". Ja cu,recimo,voditi Selenu na predstavu,pa poslije po paketic....a tamo ce nas cekati tata i Sergej (jer mislim da se Sergeju ne ide na predstavu )
Uglavnom,oni ponude salju MUP-u,bolnici,BH Telecomu,IKB,Zeljezari i td.,pa se mozete tu ubaciti preko nekoga
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.12.2011 14:44:43
Ninushka
Vidi ovo molim te, svi prošle godine bili na dodjeli u Abakusu, pa i mi smo Eto, ne da se meni da upoznam ženice s ovog čuda. Mi idemo i ove godine , mislim da će opet biti u Abakusu, tamo nas od mm firma pošalje. I prošle godine sam prvi put vidjela čika Ibru, od tada i ja vjerujem u Djedicu. Nadam se da će biti i ove godine.
Valla moram vam se jednom privaliti na toj kafici, koliko dugo pišem, popamtila sam sve svoje Zeničanke, ali nikako još nisam uspjela da vas upoznam. Dovraga više, kada se ponovo sastajete, obavezno računajte i na mene, ovo više ovako ne može.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.12.2011 12:52:53
Ninushka
hej Henna mi još ne znamo kad smo, tek će da nam jave, prošle godine smo bili 27.12 mislim da će otprilike tako biti i ove... Mislim da tebe neću mašiti ako te vidim, jer koliko sam skontala ti si s trojkama Kažem ja da sam dugo na forumu, sve sam Zeničanke upratila, samo nisam baš najaktivnija.
Ivona, pa kako tek sada da me skužiš, eeeeeehhhhh koliko već dugo ja tebe vrebam samo da znaš hihihi A hoću vala eto me na sljedeću kaficu, Ivona tebe zadužujem da me ažuriraš
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.12.2011 15:47:46
henna ze
aj majko moja mila ja sa trojkama...pa ja bi luda bila u roku sat vremena.. ninushka Henna ti je jedna stara teta koja ima dijete od 9,5 godina..inače ne možeš me ni fulat..motka jedna štrlkljava sa đozlama...i očerupanom firuzrom...( juče se šišla- baš očerupana).. eto..