|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
13.12.2011 18:02:35   
niki83
Kod mene internet štopauser posted image ali namirisah ovu kafu, pa ostavila da se loadira sahat vremena samo da se prijavimuser posted image bez prikolice, i nadam se da cemo biti dobro aBd i da cu zaista uspjeti doci..

N&N

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1751
13.12.2011 19:52:10   
hatepsut
Ni mi nismo mogli veceras,babi nam je jaaaaako bolestan,ovo "jako" sam morala da razvucem user posted image vidjet cemo sutra kako ce biti,ako nista neka njih kuci a ja cu doci sama !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1752
13.12.2011 20:14:55   
niki83
user posted image hatepsut, uh sto se oni znaju razmaziti kad su bolesni, ni jedno im dijete nije ravnouser posted image nego nek' mu Keno kuha caj, a ti udahni malo "svjezeg" vazduhauser posted image
Poslat cu poruku i za mala86, znam da je zauzeta jako, ali mozda ipak uspije doletjeti malo..

N&N

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1753
13.12.2011 20:35:28   
mala86
niki hvala user posted image  mozda nebi ni vidjela da nisi napisala poruku user posted image

ja sam sutra druga smjena user posted image ,mozda cu naletit oko 8.10 (nadam se da cete jos biti tamo)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1754
13.12.2011 21:02:04   
niki83
Pa super, barem da se malo vidimo, sigurno cemo biti, barem one kojene zure uspavati djecuuser posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1755
14.12.2011 0:08:41   
Ivona

IZVORNA PORUKA: mala86

niki hvala user posted image  mozda nebi ni vidjela da nisi napisala poruku user posted image

ja sam sutra druga smjena user posted image ,mozda cu naletit oko 8.10 (nadam se da cete jos biti tamo)

Ma,dusa moja,zuzeta user posted image ..Obavijestila bih ja tebe,iako znam da si druga smjena user posted image
Cekat cu te bar ja(mada i ove ostale mogu sjediti i tarlahati) da srknemo kaficu i fino cu te ispratiti i kuci user posted image

Cula sam se sa Nedi i pao je nezvanicni dogovor da djecu ipak ne vodimo,da mozemo na miru malo sjestiuser posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1756
14.12.2011 9:51:04   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Ivona

Cula sam se sa Nedi i pao je nezvanicni dogovor da djecu ipak ne vodimo,da mozemo na miru malo sjestiuser posted image

Zvanično ce N ostati sa tatomuser posted image

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1757
14.12.2011 11:37:56   
mala86
IZVORNA PORUKA: Ivona

IZVORNA PORUKA: mala86

Ma,dusa moja,zuzeta user posted image ..Obavijestila bih ja tebe,iako znam da si druga smjena user posted image
Cekat cu te bar ja(mada i ove ostale mogu sjediti i tarlahati) da srknemo kaficu i fino cu te ispratiti i kuci user posted image

oki!!onda oko 20.5 naruci jedan nes user posted image

doci cu sigurno user posted image  pa cemo zajedno kuci

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1758
14.12.2011 16:01:10   
hatepsut
Sve su prilike da cemo mi propustit vecerasnje druzenje..juce nam je babi bio bolestan,a ja sam s rugalauser posted image ...danas ja nisam najbolje user posted image   ako je neki viruscic da ne prenenosim na djecicu i na vas..uzivajte

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1759
14.12.2011 17:56:43   
niki83
Hatepsut zao mi jeuser posted image , nadam se da se vidimo uskoro, i da se neces bas razboljeti, da to bude cisto prolazna slabost!user posted image

N&N

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1760
15.12.2011 10:49:37   
Nedi
Zeničanke, da li je ko vodio manju djecu (do 4 godine) u Abacus na podjelu novogodišnjih paketića? Čitam na njihovoj stranici da vode računa o svim detaljima (npr paketić je prilagođen uzrastu i unutra su kvalitetne stvari itd). Međutim radna kolegica kaže da je bila predprošle godine i da je to najgori i najlošiji po kvalitetu paketić koje je dijete ikad dobilo i da je dijete bilo jako razočarano ukupnim dojmom.

Nisam pametna...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1761
15.12.2011 11:02:39   
henna ze
i mi idemo u abacus..evo ja napravila spisak djece sa datumima rodjenja..mislim 24.12. u 12 sati..nama firma tamo uplatila..inače vrijednos kao paketića je 25 KM.piše tamo kao predstava pola sata..i program..za sastav paketića ne znam..ali čim je čika Ibro Deda Mraz..mi idemo...haha sve slike su nam sa čika Ibrom...
mada  Hena kaže ja neću hoš da zavalim Deda Mraza..ali kad su već uplatili djeci do 11 godina..ići će..

mi ćemo dobiti paketiće i u konzumu..jao kako budu moćni..najbolji ikad...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1762
15.12.2011 11:21:56   
Nedi
Nama firma nista ne uplaćuje nigdje...nego nas lični angažman pa je prijedlog bio Abakus. Ne znam sad da li ovi "padobranci" samo budu dodatak ne neku firmu ili imaju zaseban termin za sve "padobranace"?

Mozemo li se i mi ubaciti u Konzum?

< Poruku je uredio Nedi -- 15.12.2011 11:22:26 >

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1763
15.12.2011 11:31:44   
mamajednogdjecaka
Izgleda da svi isto trazimo ovih dana :) Mi smo jos u fazi planiranja,da li da Almira vodimo u Abakus,ili u Multiplex,ili u pozoriste (ako jos uvijek postoje one novogodisnje predstave).A moze li se nekako ubaciti u Konzum,jer to moja firma ne organizuje (jer samo ja imam dijete :).Gdje jos ima podjela paketica? Pozdrav

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1764
15.12.2011 11:34:56   
Nedi
mamajednogdje. sto ne dođe na kaficu sinoć? Ni kod nas u firmi nema djece samo 4 (od čega su 2 unučići)user posted image

(odgovor članu mamajednogdjecaka)
Neposredna veza do poruke: 1765
15.12.2011 11:38:55   
mamajednogdjecaka
Mi smo juce otisli kod moje tetke,i trebali smo se ranije vratiti,medjutim vratili smo se u 10 :) A od kad mi se dolazi na tu kaficu,valjda cu nekada uspjeti doci.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1766
15.12.2011 11:48:01   
henna ze
  u konzumu nema podjele paketića sa predstavom nego dobiju paketiće, pa svako ponese kući djetetu..mislim da im vrijednost nije manja od 50 Km..prošle godine nam došle 3d puzle koje koštaju 15 KM ( kad nervni slom ne dobih dok ne sastavih empire state building)..i sve super kvalitetne slatkiše..kinder čokolade.jaja..fructal sokovi.i sl..moja mama pakuje za svu djecu zenici..pa po mojim instrukcijama stavlja takve stvari...

što se tiče moje firme..ja imam 15 djece na spisku..od 30 uposlenih u mojo zgradi..ostali će sebi drugačije organizovati..šta ćeš kad su kod mene svi aktivni...

ja znam jednom je ekran organizovao u centru ono nešto fifi..bila katasrofa..sad možda je bolje u multiplexu..ne znam...

Neposredna veza do poruke: 1767
15.12.2011 11:55:57   
mamajednogdjecaka
ah nema nikakve predstave ili neki gost koji dijeli paketice,poput kiketa ili neke druge blentovine :) A to u multiplex-u je isto sto i u ekranu,ista je firma.i da,radi se o Fifi i Ben10 predtavi nekakvoj.A Paketice za djecu mi svakako pravimo,ne kupujemo gotove.Trebamo praitti gdje sta ima,pa javljati na forumu.Meni je bitnija predstava i druzenje od samog paketica.Pozdrav

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1768
15.12.2011 11:57:24   
Nedi
Steta za Konzum...kontam kad vec plaćam da se dijete bar obraduje igračkiciuser posted image

Gledala sam i web stranicu pozorišta nista nema mozda ove godine ni ne organizuju. Nekako mi ovaj Abakus šuhveli da je bar neko bio pa da prenese iskustvo. ( a da nije novi korisnik i da mu odgovor ne bude 2. postuser posted image )

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1769
15.12.2011 12:03:10   
palachinken
Kakvo je stanje po ovim igraonicama?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1770
15.12.2011 12:03:20   
mamajednogdjecaka
Hahahaha,gledala sam i ja na stranici BNP-a,jos nema nista,ali bit ce valjda za koji dan jer je to Novogodisnji program,ne Bozicni (mada je meni svejedno,samo da mi se dijete obraduje).A i meni je cudno to za Abakus,ne znam nikoga ko je vodio dijete dole.Nedi,imas PP.Pozdrav

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1771
15.12.2011 12:04:29   
mamajednogdjecaka
Ne mozes nista sa interneta saznati,moras otici direktno.Krenuti redom,od Dubrovnika,pa nadalje po carsiji.

Neposredna veza do poruke: 1772
15.12.2011 12:32:55   
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kakvo je stanje po ovim igraonicama?

Ne ide nam se u igraonicu jer svakako slavimo rođendan u srijedu u igraonici. A i u zadnje vrijeme smo svake sedmice na nekom rođendanu u igraonicama, nekad i 2 puta sedmicno.

Valjda se neko javi da nas prosvijetli u vezi sa Abakusom

PP mi nije dosaouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1773
15.12.2011 12:35:05   
henna ze
evo gledam fotografije na fb od prošle godine...bio je K sin od hatepsut..pa eto možeš pitati nju

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1774
15.12.2011 12:35:49   
sheri
mi smo pretprosle godine(N je imala pola god. ) isli u igraonicu u Metalurgu - nisam zadovoljna.
Prosle god. (N godina i pol) isli smo u Abakus- opet nista posebno. ALI, mi smo tada bili jos mali da bi nam ista bilo zanimljivo, zato i navodim koliko je bila stara. paketici su bili skroz bezze, nikako prilagodjeni ni urastu, ni spolu, ma bas bezze. ali eto, niko nas nije tjerao. i da, oni stave da je slika uracunata u cijenu,ali na kraju se ispostavi da nije. pored toga, isli smo u pozoriste kod Djeda mraza,ali tek nakon predstave, jer bila je mala. ove god. se kontamo da idemo u tropik, jer eto da i tamo probamouser posted image user posted image . ali N rodjak je Djeda mraz, i njoj ce i kucici doci mada kontam da ce ona iz kuce kad on u kucuuser posted image user posted image user posted image . ove sa skroz malim bebama, ne ocekujte previse, a vi sa malo starijom djecom, kako god okrenete vi necete biti zadovoljni nesto aman zaman, ali djeca miozda hoce. njima je to dozivljaj, kako god. user posted image
uh, eto ja ga razvukoh!
Nedi, evo probam ja; dosli smo, usli i kao oni su pripremili neki program. teta se obukla u neku vilu, procitala pricu o vili i dolasku DM, po meni ne pripremljeno, i onda hajmo se slikati jer je bilo male djece, i vriske, i dreke. meni previse zbrdazdola. ali to je moje opinion, ne mora znaciti da ce vama tako biti. Prosle god je bila i niki, pa eto mozda je ona imala drugacije iskustvo. i da, da napomenem da smo mi isli na paketice koje je organizovala jedna firma za svoje uposlenike i prijatelje, i tako dalje blablauser posted image

< Poruku je uredio sheri -- 15.12.2011 12:39:29 >

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *