Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.10.2009 8:21:52
Nedi
Evo da napišem kratki izvještaj sa kafice: Bile su lejlašh i merjem, žana(nina) i žana, Ivona i moja malenkost, super smo se ispričale a djevojčice su uživale u novootvorenoj igraoni dok su mame u miru kafenisale. Do iduće kafice...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.11.2009 16:20:02
Amrino
Zene evo i mene u Ze...ali sam ovdje, nazalost, samo do sutra...Ako neko bude izlazio sad nekad...ili veceras...nek se javne. Moze biti da se i ja pomaknem iz kuce .
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.11.2009 8:45:14
Nedi
Lejla, Lejla...kako uvijek pogodiš četvrtak? Ako ne bude dogovora sa A i I, pridružiti ću vam se, jer sam prošli put kasnila zbog RR kafice pa nebi i ovaj. U svakom slučaju javiti ću, hvala na obavjestenju
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.11.2009 15:55:19
Ivona
Hvalaaa Prvo mi nije radio net,pa onda comp....i hebi ga,ne mozes dva dobra sastaviti Ali sad sam tu i jako sam raspolozena za kafu Ne vodim dijete nigdje u zatvoren prostor zbog ove gripurine,a i nama bi bilo dobro da idemo negdje gdje nema guzve.Prijedlozi dobrodosli!Samo nemojte u cetvrtak,nece Sanjica moci
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.11.2009 16:01:22
Nedi
Hehehe ja se vec dogovorila u četvrtak sa svojim curama , pa ne moramo svake sedmice na kafu, bila je kafa prošli četvrtak, može u ponedjeljak, utorak, srijedu, petak...