Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.12.2009 23:30:03
žana o8
Ja ti nisam stigla ni odgovoriti na poruku. Neka mi frka ovih dana na poslu i u kući . Il sam ja smotana pa ništa ne mogu stići. Ajd iduće sedmice da dogovorimo.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.12.2009 15:36:55
Nedi
lejla , nikako da ti stignem odgovoriti, stalno je neka gužva. Ja ne mogu na kaficu večeras, vodimo Nedija dr nešto kašljuca. Nemoj odustajati od organizacije treba neko uvijek da je tu, da nas malo razdrma
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.12.2009 15:53:56
acudesa
sama sam ti takva, htjela sad za vikend u TZ i čula na TV da ima i tamo gripe-odgodim put stvarno mislim da pretjerujem, ali sam osjetljiva na malog i to ti je...bolje spriječiti nego liječiti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.12.2009 15:58:31
Nedi
Ista sam, evo sad odmah sa posla pravac dispanzer, joj da vidiš komedije kad mi odemo kod naše pedijatrice na kafu...hahaha žena nam crkne od smijeha, a hb nismo bolešljivi mislim da bi tražili stan kod nje u komšiluku. Baš bi voljela da dođeš na našu zeničku kaficu da te upoznam