Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.12.2009 1:04:00
Ivona
Ja sam bila u cetvrtak sa svojom Lejlom na kafi,a vas ko sisa...pih
Sanja,ja sam mislila da sam paranoicna,dok nisam tebe upoznala Acudesa,ima svugdje gripe,ali mora se i zivjeti...Ja svoj curetak izvodim samo na cist zrak i do prijatelja,koje izravno pitam jesu li bolesni prije druzenja.Izbjgevamo igraonice i druge zatvorene prostore.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.1.2010 1:08:47
malecka60
Mozemo li pomjeriti u 19:00 h? I hajde da se organizujemo i skupimo za bebe od preminule porodilje sta koja bude imala od svoje djece??? A ima i broj ziro-racuna, da uplatimo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.1.2010 16:32:30
lejlašh
Što se mene tiče ostaje, a ako Amna baš ne može u 19 i 30h, možemo se dogovoriti i ranije, samo mi javite. I ja sam za opciju bez djece, a ko ih povede - ima uvijek igraona ako baš zapne
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.1.2010 21:06:44
Amrino
Zene- eto mene sutra u NicaZe ...bicu do ponedjeljka pa bih vas voljela vidjeti i kaficu s vama popiti...Ko moze neka mi se javne. P.S Ivona duso draga...ja sam tvoj broj negdje bila zapisala...ali sam ga totalno zametnula tako da ti poruku nikad nisam poslala...Izvini draga...Evo broja: 061 359 801
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.1.2010 22:15:33
malecka60
Bile smo u TC na RR kafi. Bile su: Nedi, Nita, Lejlašh, Ivona i moja malenkost . Bilo je super, Ivona nas je slikala i mislim da ce postaviti slike , meni je pravo prijalo druzenje sa hanumama. Trebamo cesce organizovati RR kafe