Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.10.2009 8:36:02
žana o8
Nama komotno pišite neopravdan-ponovo . Bukvalno me je bilo strah izaći sa Žanom iz kuće jer stanujem kod stadiona. I nek mi neko kaže da ono nisu huligani...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.10.2009 22:06:53
lejlašh
Ma daj Nina, ti si dobila tonu neopravdanih, ali ako imaš dobar prijedlog - možda te primimo u društvo Jesi li bila u onoj igraonici u centru, znaš li išta o njoj?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.10.2009 22:15:42
lejlašh
Ma hajd na popravni, pa kako bude Nisam sigurna da li se još otvorila ili je procesu - iznad KIDI OZ-a, na spratu, vidi se s vana Uglavnom, hvala Bogu da se neko i kod nas toga sjetio
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.10.2009 21:59:15
Ivona
Igraonica se otvara sutra Totalno ste izgubljene bez mene Hocemo li sutra u 19h u onom kaficu od prosli put kada su bile travnicanke?To je odmah do igraonice...,ali igraonica je za djecu od 2 godine Ako se dogovorite,please neka mi neko javi na mob.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.10.2009 23:58:54
nita
Jooooj, Lejla! Ne smijem se ni javiti... Skoro svaki put kad sam planirala na kaficu nešto me spriječilo. I ovaj četvrtak ne vjerujem da ću moći, a baš bih voljela... Pusa medenoj Merjem!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.10.2009 0:13:50
nita
Već sam planirala na aerobik u četvrtak u tom terminu. A cure rastu... Kanita malo zeza sa hranom, ali se nadam da je do zubića i da će to brzo proći. Merjem se folira što napokon uči engleski jezik, pa nam dosađuje nekim frazama Čestitke tvojoj Merjem na ostavljanju pelena! Super ste to uspjele prije drugog rođendana.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.10.2009 14:38:07
Nedi
Obično se dogovorimo na glavnom ulazu, a sjednemo u kafić na spratu gdje ima onaj dječiji, mali,plavi konjić za ljuljanje ( evo smijem se sama sebi kako objašnjavam)