Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.9.2009 16:02:56
Ivona
Amra,mi smo izasle danas u 12h i cekale smo vas na Kamberovicima skoro do 14h. Mi se izigrale,isprljale,umorile,otisle po "kafu za ić'" i na kraju se odsetale kuci. Valjda se Hamzuljak uspavao
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.9.2009 16:14:50
Ivona
Sanja,imas muza da ti udovoljava...Haj' razguli! Gdje u Dubrovniku ima igraonica?Ja sam govorila za Hass komerc,a to je daleko za one bez auta. U centru nam je najsire.Ja cu povesti Selenu samo da vam mahne i cim postane nepodnosljiva,proslijedit cu je tati
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.9.2009 16:16:26
Mya_81 RR
Ja ne znam hoću li voditi Minju...sve ovisi hoće li gospođica biti raspoložena....a ako bude u svom raspoloženju za nosanje ostavit ću je tati na čuvanje
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.9.2009 16:17:39
lejlašh
Ama ja sam skontala da ima nešto novootvoreno u Dubrovniku,tj. Metalurg city centru, ili sam se nešto preračunala Ma nema veze, gdje svi tu i mali Mujo, Vidimo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.9.2009 19:56:27
Amrino
Koliko ja znam - ima nova igraona u Metalurgu ali tete cuvaju djecu ili tako nesto...
Ivona- uspavao se nego sta...Spavao skoro do 1 a ja kontala da ste vi vec mahnule kuci. Sto se tice sutrasnjeg sastanka- ja cu 90% doci...u 19.00 mi bolje pase a i MM dolazi sutra iz Sa pa kontam valjda njih troje mogu s njim na kraj izaci... . Sta je sa ostalima?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.9.2009 9:05:38
seli
U Metalurgu je otvorena igraonica za djecu.Tu su dvije tete koje zabavljaju djecu i extra su.Tako da konačno na miru možete popiti kaficu i gledati dječicu kako se zabavljuju. Igraona radi od 08-22h. Preporučujem je od srca.Konačno mogu popiti kafu bez trzanja i trčanja.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.9.2009 15:56:28
Ivona
Ivona nema vremena da pise spisak.Malecka ce doci.Lulu radi do 20.30h,Kanu sam obavijestila,ali vjerovatno nece doci...,za Mamsi ne znam.
Ja necu voditi Selenu.Jutros se probudila sa hunjavicom E nas kad krene,bas nas krene Od decembra smo bili mirni do neki dan. Ne bih rizikovala zbog druge djecice,a i ona je na momente pravo nervozna.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.9.2009 16:48:23
Amrino
Hej zene- pa ko onda dolazi? Ivona lejlašh žana 08 ja....?
Ivona- i Hamza i ja imamo hunjavicu od sinoc...preslo nam od MM... - tako da se ja djeci ne smijem priblizavati... Ima mnogo raje bolesne ali sva sreca- izgleda da bude samo hunjavica i da traje oko tri dana...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.9.2009 22:52:50
Ivona
Hej zenice,samo da se javnem i da kazem da mi je bilo super sa mojim havericama forumasicama Prisutne su bile:Amrino,Lejlash,Mamsi,Mya_81,Nedi,Malecka60,pocasne gosce iz Travnika-Lida i Batterfly i ja...,a ostale su dobile neopravdan Slike cu postaviti cim nadjem malo vremena.Selenci puno curi nosko i stalno se budi,pa ne mogu sada
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.9.2009 22:59:25
Amrino
Evo i ja da se javnem! Bilo je super! Konacno da se i ja nadjem na kafici sa forumasicama i da fakat popijem kafu . Ostale smo do 9 sto je za mena praaavi uspjeh...Dosla kuci a dijete, naravno, budno i ceka mene...Hej njih troje ga nisu bili u stanju uspavat! Dobro je pa mi je mob. bio ugasen inace bi me garant zvali... Jedva cekam slikice i novo druzenje!
Ivona- ljubi malu smizlicu...nadam se da ce joj ubrzo biti bolje...Samo je stavi na malo veci jastuk i na srtanu...Moj je jedino tako uspio sinoc zaspati...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.9.2009 15:32:18
Ivona
Amra,nista bez zazzzzeee Stavila sam je u nas krevet na veliki jastuk,pa je uspijevala sastaviti sat vremena sna.Bas joj je puno zacepljen,ali raspolozena je,jede,nema ture...,pa sam i ja opustenija.Valjda svaki zacepljen nosic,ne znaci i bronhitis,ali koga zmija ujede i gustera se boji Sad spava na velikom jastuku i ja sjela da postavim slike,ali iz nekog razloga ne mogu Zasad cu ih postaviti samo na FB...,ionako ste sve tamo
Sanja,hajd' ne pricaj...,jesam li ti dadiljala dijete, il' nisam...?!Za 5 minuta smo napravili belaj...,k'o dvoje djece