Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 1:15:13
Ivona
Ma,ja bona...bez djece...,ali moram malo promovisati "ja fina i brizna majka"...,jer uvijek ja na kraju predlozim da idemo bez djece Cak sam kontala da je malo dovedem,pa da je onda proslijedim muzu (da se on vrti u blizini )...,jer je NEMOGUCA.Nama se ljudi smiju kada "sjednemo da pijemo kafu"
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 10:49:40
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Ivona
Ma,ja bona...bez djece...,ali moram malo promovisati "ja fina i brizna majka"...,jer uvijek ja na kraju predlozim da idemo bez djece Cak sam kontala da je malo dovedem,pa da je onda proslijedim muzu (da se on vrti u blizini )...,jer je NEMOGUCA.Nama se ljudi smiju kada "sjednemo da pijemo kafu"
hahahaha a sta je kad ti i ja sjednemo piti kafu?
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 10:56:05
Amrino
Jesam li dobro skontala da je kafica u utorak u 20. 00? Zene drage sta je ovo? Pa ja nikada ne mogu ni na jednu kaficu...Kad god se ove u Sa dogovore- ja ne mogu jer tad uvijek , ko za belaj, budem u Ze...A vi, zenicanke moje drage, utrefite termin da ne mogu ni naopako...ccc... Ja danas dolazim u Ze nekada poslijepodne...Moze li iko sutra prijepodne na kafu..? To utorak je nemoguca misija...Ovaj moj tada zaspe- a ja ga ne mogu ostaviti jer ako se probudi urlat ce sve dok mene ne ugleda .
malena27- Basum sagulsun...Bas mi je zao... .
< Poruku je uredio Amrino RR -- 27.9.2009 11:01:14 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 12:04:28
Lulu_
amrino super imali jos iko da moze sutra prijepodne
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 12:08:08
Anushka
i meni vise odgovara prijepodne, jer kao i kod amrino, alen zaspi do 8 i posto se budi da doji, frka je dok se ne pristeka. A prijepodne smo svakako u setnji pa cemo naici, javite samo kada i gdje:)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 19:26:30
Amrino
Kod nas spavanje u kolicima nije opcija...Ne znam stvarno...pokusat cu nesto skontati za utorak ali..tesko. Nego kad cemo sutra- ako ima zainteresovanih? Lulu, Ana ? Hajte govorite gdje cemo i kada?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 20:08:04
Anushka
amrino, nama oko 11-12 najbolje odgovara.. stim da ne znam hocu li moci kafu popiti od ovog mog nemirka ali cemo se druziti svakako:) i kod nas je spavanje u kolicima samo kad se komira od umora (doslovno onesvjesti od umora) ali samo pola sata, i ako slucajno stanem sa setnjom budi se tj nisam jos popila kafu a da je on prespavao! a mjesto - mozda najbolje verona ili tamo pod lipama gdje vise nema lipe, ali skoro svejedno.
< Poruku je uredio Anushka -- 27.9.2009 20:09:23 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 22:09:28
Ivona
Ne bi me cijeli dan i vi odmah iskomplikovale maksimalno
Hajd' neka taj utorak bude u shopping centru u 19h.To je neko razumno vrijeme za mame koje se trebaju vratiti kuci da "pristekaju" bebe na zazu,za one koje zele povesti djecicua i za drage hanu,ume iz drugih kantona Amra,mislim da cu ja moci sutra prijepodne...,pa mozemo dogovoriti neko zajednicko ganjanje djece i eventualno eksiranje kafe
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2009 22:59:14
lejlašh
Hajd može i tako, ja prijepodne radim, tako da mogu u utorak,a za malu nisam sigurna hoću li je imati kome ostaviti. Valjda će biti još neko s djecom, da se zajedno igraju