Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.9.2009 23:25:53
kana
aaa otkad ja ovdje nisam bilaaa...sad se moze ostaviti i komentar na slike woooow koliko sam se za to borila...nista vidimo se slijedeci put(ako budem prva) jer mi je ovaj put bila ludnica na poslu,kraj mjeseca itd....zao mi je sto nisam bila kissssss:)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.10.2009 17:46:57
Ivona
Evo prijedlog:srijeda u 18.30 u onom novom kaficu/klubu u Areni (shopping centar). Ja sam danas bila tamo i bas mi se svidjelo-mirno,prozracno i ima puuuno prostora.Selena se bas istrcala,a mi na miru popili kafu
Mya,poslat cu ti broj moba na PP,pa ako mozes,molim te,javi mi konacni dogovor,jer mi ne radi internet (ovo se malo svercam kod mame )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.10.2009 15:24:32
Ivona
Hej zene,evo mene kod nase baby,pa se malo slepam za net Hocemo li kafenisati sutra? Mya,jel' ti dolazis sigurno?Nisam ti mogla odgovoriti na RR Doci cmo maecka60,baby i ja
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.