Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
visnja, ovo bi extra bilo. mi smo sami sebi napravili naljepnicu za auto. neki kao trokut u kojem pise beba u autu i ispod pise eman. super izgleda. uslikat cu sutra pa postaviti. moglo bi se napraviti i za kolica.
RE: oznaka RR na kolicima i autima 18.1.2010 18:51:56
Ilhana RR
Hej, da neotvaram novu temu. sta mislite da napravimo nesto potpu RR Bebe i RR mame, napravi se ram neki u ram stavis sliku bebe tu pise rr beba negdje sa oznakom RR a ispod pise ime bebe... neznam dal me kontate... nisam sad za kompjuterom koji ima taj program al lahko bi se moglo napraviti i negdje imati post/clanak kao sto visnja postavlja ove novosti...
RE: oznaka RR na kolicima i autima 18.1.2010 19:19:26
Anoniman
Višnja, to je super Evo i ja se "uključujem" u ovaj projekat , ako već neko ima ko nam može odštampati ove naljepnice bilo bi dobro da nam se javi. A ako nema, onda bih ja mogla vidjeti u svojoj bivšoj firmi da nam odštampaju ove naljepnice i pitati koliko bi to koštalo.
RE: oznaka RR na kolicima i autima 18.1.2010 22:15:23
Visnja RR
evo ja sa svjezim vjestima maloprije sam imala razgovor sa Vrhom i drugim adminima... Vrh nije zadovoljan naljepnicom koju je predlozena u MK i rekli su da ce se uraditi profesionalnije pa ce se samim tim onda moci dati u izradu za sve nas... kad se to desi onda cemo se dogovoriti oko izrade...
ako niko od vas nema svoju "stampariju" ja cu se pobrinuti za to po nekim najpovoljnijim uslovima... al to ne mogu reklamirati
< Poruku je uredio Visnja RR -- 18.1.2010 22:17:16 >
RE: oznaka RR na kolicima i autima 19.1.2010 0:38:24
Ilhana RR
Visnja ako treba mogu ti se i ja raspitati za stampanje, moj muz je radio u jednoj reviji tako da zna dosta raje koja radi u stamparijama a i takodjer i njegova sestra. bas je nedavno stampala i naljepnice i majice i kackete ;)
RE: oznaka RR na kolicima i autima 19.1.2010 12:40:53
bebana27
i ja podrzavam u potpunosti a to sto je ilhana predlozila mi se svidja u vezi slika pa neka visnja vidi da li se i to moze uraditi svi cemo ucestvovati u tome
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: oznaka RR na kolicima i autima 29.1.2010 23:08:34
Romali
A moj srećo više nije u kolicima, a naljepnice nisu još stigle ;)) Znala sam ja da će se ovo dogoditi Ali eto, ako krenemo na neku dužu turneju i poteglimo velika kolica, neka nama RR oznake