Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ej zene meni odavno pala ideja na pamet da na nasa kolica (ili torbu za bebe) stavimo ljepljivu oznaku RR kako bi smo se prepoznavale u Wilsu ili bilo gdje drugo...
pa cu ovih dana da to odradim kod prijatelja koji ima nekakvu stampariju...
Jel neko ZA ? Prijave mogu ovdje
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.1.2010 20:02:25 >
Pa moderatorice mila dok ste se brčkali u moretu, hahahaha, mi smo vali planove na temi Znak raspoznavanja, pa vidi da li ti se ta ideja sviđa, pa se može izkonbinovati sa ovom tvojom, budući da mi ne vozimo kolica, hahahaha.
ma nije mi cilj reklamiranje foruma... nego mi nekad neugodno da buljim u zene kad se setam sa Asjom ...i uvjek se pitam jel neka od vas e mama alma nek si mi rekla... ta mi tema promakla ...jel se bas tako zove , pretrazivac mi nista ne izbacuje
Joj Visnja i ja tako po trznim centrima parkicima itd buljim u zene i bebe i pitam se je li s foruma ili nije, jos ja slabo pamtim lica...ja sam za u svakom slucaju!
evo tek mi sad izbaci tu temu ...veceras cu ih spojiti...malo mi forum koci a odoh kod svekrIve na rucak
ja sam mislila da odradim naljepnice za kolica ili ruksake...a dogovorimo se i za ostalo...
i da dodam...zaista mi nije cilj reklamiranje jer od toga niko od nas nema nista...nego cisto da se lakse prepoznamo, upoznamo i druzimo kad naletimo jedna na drugu
New mama....Sta ce tebi tetovaza... Imas kolica, nego cemo mi iduce godine, kada mace ne budu htjele u kolica staviti jednu finu tetovazcicu na rukicu...