Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: oznaka RR na kolicima i autima 9.2.2010 13:13:38
leli§
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
evo ja sa svjezim vjestima maloprije sam imala razgovor sa Vrhom i drugim adminima... Vrh nije zadovoljan naljepnicom koju je predlozena u MK i rekli su da ce se uraditi profesionalnije pa ce se samim tim onda moci dati u izradu za sve nas... kad se to desi onda cemo se dogovoriti oko izrade...
ako niko od vas nema svoju "stampariju" ja cu se pobrinuti za to po nekim najpovoljnijim uslovima... al to ne mogu reklamirati
ja se slazem sa Vrhom i drugim adminima...ideja je super i ja ju podrzavam ali mislim da se moze naci neko vizuelno adekvatnije rijesenje...eh sad sto se tice samog stampanja i realizacije dizajna ja licno mislim da nije u redu da mame placaju nego da to bude od Vrha jer na kraju krajeva njima je to reklama...to je samo moje skromno misljenje
da ne bude pogresno protumaceno mislim da je ideja jako lijepa i stvarno sjajna i cak sta vise super sto je proizasla od strane forumasica i da se ako bog da realizuje
RE: oznaka RR na kolicima i autima 1.3.2010 14:38:40
Anoniman
ideja je fenomenalna...
obzirom da nisam jos nabavila naljepnicu za auto, prijavljujem se za naljepnicu za auto i eventualno ako bude za kolica... nadam se da ce to uskoro biti, pa da cim krenemo s proljetnim setnjama, reklamiramo RR i po Gorazdu...
RE: oznaka RR na kolicima i autima 28.2.2011 16:09:32
entinte
da ova buduća mama aBd osvježi ovu temicu... ima li sta od RR naljepnica za auto ili kolica :)) slucajno sam naletila na ovu temu :))
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm