Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje zene MOLIM VAS citajte sta vam pisem :) Znaci kad pregledavate ko je sta napisao a mrsko vam sve citati nek vam nebude mrsko procitati samo ono sto sam ja napisala jer uvijek vas obavjestim o necemu :)
Kao sto rekoh :
-Zene iz SARAJEVA ce kartice dobiti na prvom okupljanju . One zene koje nemogu doci na okupljanje nek zamole nekog da uzme umjesto njega .
- Zene iz Zenice ce svoje proizvode dobiti u Zenici na jednom mjestu ( koje se mjesto dogovorimo ) proizvode ce donjeti vozac . On vama proizvode vi njemu pare i to je to
- Zene iz Mostara ce na isti nacin kao i zene iz Zenice dobiti svoje . Po vozacu cu poslati
Nadam se da je sada sve jasno :)
< Poruku je uredio Mama1 -- 26.7.2009 8:31:00 >
Drage moje zene MOLIM VAS citajte sta vam pisem :) Znaci kad pregledavate ko je sta napisao a mrsko vam sve citati nek vam nebude mrsko procitati samo ono sto sam ja napisala jer uvijek vas obavjestim o necemu :)
Kao sto rekoh :
-Zene iz SARAJEVA ce kartice dobiti na prvom okupljanju . One zene koje nemogu doci na okupljanje nek zamole nekog da uzme umjesto njega .
- Zene iz Zenice ce svoje proizvode dobiti u Zenici na jednom mjestu ( koje se mjesto dogovorimo ) proizvode ce donjeti vozac . On vama proizvode vi njemu pare i to je to
- Zene iz Mostara ce na isti nacin kao i zene iz Zenice dobiti svoje . Po vozacu cu poslati
Hajd da se mi zenice iz Tuzle skontamo napokon kako da skupimo pare, pa da nam mama1 moze to proslijediti. Ako ima neka dobrovoljka da nam bude kasirka, pa kad se budu ispijale te kafe da damo pare i to je to. Eto ako se dogovorite javite mi na pp, da znam. A mozete se dogovarati i na temi Kafica u Tuzli, da ne spamamo ovdje... LP
a kako cu ja to dobiti kad sam jedina iz gornjeg vakufa
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Drage moje...mi smo bili na moru proslih 7 dana...nisam u toku desavanja a prijavila sam se za oznake... Nas koliko vidim nema na spisku... Jel kasno da se opet prijavimo???
< Poruku je uredio Daja_sa -- 30.7.2009 9:30:28 >