Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama1 i ja sam se davno prijavila na jedan od spiskova,vidim na ovim zadnjim me nema, nemoj me zaboraviti molim te karticu bih samo sa RR mama ,bez nicka hvala unaprijed
mama1 i ja sam se davno prijavila na jedan od spiskova,vidim na ovim zadnjim me nema, nemoj me zaboraviti molim te karticu bih samo sa RR mama ,bez nicka hvala unaprijed
ee vidim ti si iz mostara ... u mostar ako bog da sljedece subote dolazi isporuka :) pa eto vidi da se dogovris sa jos dvije Mostarke :)
- karticu - jastucic - bedz
Samo mi javnite koliko love i kome da dam
hocel' meni neko molim vas ukratko objasniti sta su oznake 1,2,3 jastucici, privjesci, kako to izgleda itd. samo ukratko...skontala sam o cemu se radi al' ne vidim kako i sta...brze ste brate...i prijavljujem se i ja al' ne znam zasta
Pa ženo, ja sam se čudila što mi tebe nema na spisku. Već sam se dogovorila sa šeficom Mamom 1 o preuzimanju. Nema frke, druže stari. Nego, dobi li ti moju pp?
hocel' meni neko molim vas ukratko objasniti sta su oznake 1,2,3 jastucici, privjesci, kako to izgleda itd. samo ukratko...skontala sam o cemu se radi al' ne vidim kako i sta...brze ste brate...i prijavljujem se i ja al' ne znam zasta
1- jastučić RR 2- kartica 3- bedž Idi na stranice 3, 4, tamo imaš slike.
1- jastučić RR 2- kartica 3- bedž Idi na stranice 3, 4, tamo imaš slike.
znate koga sam se sjetila a nije trenutno tu , na moru je nase Shee...ona bi sigurno htjela taj dzidz al ne zna sta mi pisemo... hocemo i njoj spremiti jedan privjesak i jastucic
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
znate koga sam se sjetila a nije trenutno tu , na moru je nase Shee...ona bi sigurno htjela taj dzidz al ne zna sta mi pisemo... hocemo i njoj spremiti jedan privjesak i jastucic
Zna ona sve, sve zna Pa ne možemo znati koju bi ona džidžu htjela, a živi u Sa.pa uvijek može naručiti kod naše Mame1. Baš lijepo što ti je pala napamet
Naomih 27.03.2008 9.41 hm...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Lulu, to je bila šala, naravno. Kao Ozna sve dozna pa makar i na odmoru
đe draga moja kod mene i dan danas plava boja kose ostavlja tragove... nekad sam malo naglupa...sta bi covjek
VAŽNO Mama 1 umorila sam se čitajući temu da bi došla do zaključka da žeeeeeelim privjesak RR mama i jastučić plavi RR beba. Izgleda da sam zakasnila ali ja ću se stavit na spisak a pošto nisam iz Zenice a dolazim često tamo molila bih neku od mama Ze da mi negdje ostave u neku radnju ili tako nešto? u centru Džananović??Ako je moguće ako ne da ti pošaljem u koverti pare a ti ako nekad nekad budeš imala način da mi nekako doturiš??? Poslaću ti PP adresu ili bilo kako PLEASEEEEEEEEEE