RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Zgode i nezgode

Poruka

koka i po -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (21.5.2013 18:16:20)

ako ima slajma u sebi bilo bi i pozeljno.

melin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 12:58:56)

imali iko iskustva s tikovima kod djeteta ,prije par dana primijetila sam kod svoje djevojcice neki cudan nagli pokret u ramenu i kad smo je odveli pedijatrica nam je rekla da su to tikovi,nista strasno
iscitala sam sve moguce stanice na netu i nikako da se oslobodim ove tjeskobe koja me gusi
nasekirana sam do bola[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

melin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 13:24:32)

zar niko nezna nista o tome [sm=zmeden.gif]

Nedi -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 13:26:53)

Ne znam....zao mij e...saljem bar malu podrsku[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Vinetu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:05:26)

Melin, zaista ništa ne znam o tome... sad iščitah nešto nabrzaka. Koliko sam shvatila, to može biti prolazno. Možda da se posavjetuješ sa psihologom. Znam da ti je teško, ali nemoj paničariti, upoznaj se sa problemom i naći ćeš rješenje.

melin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:05:29)

hvala...

Vinetu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:07:53)

Uostalom, jesi li sigurna da je to tik? Je li se radnja ponavljala ili je bio samo jedan trzaj? Možda je nešto drugo izazvalo trzaj (bol, ubod insekta i sl).

vila_7 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:12:04)

IZVORNA PORUKA: melin

imali iko iskustva s tikovima kod djeteta ,prije par dana primijetila sam kod svoje djevojcice neki cudan nagli pokret u ramenu i kad smo je odveli pedijatrica nam je rekla da su to tikovi,nista strasno
iscitala sam sve moguce stanice na netu i nikako da se oslobodim ove tjeskobe koja me gusi
nasekirana sam do bola[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

melin a zasto mislis da je nesto strasno , jel samo mrdne tako ramenom ili ? MOja je isto geberacija 2010 i zna pokupiti od starije rodice pojedine tikove iako nije s njom cesto-ja je opominjem i prestane....Mama kaze da sam ja oduvijek "donosila kuci" takve tikove- zmirkanje, otvaranje sirom usta, mrdanje nosom, ramenom,.....kako koji mjesec tako novi tik :)

Vinetu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:15:18)

Nedavnosam tako čula o djevojčici koja je žmirkala i kolutala očima... ispostavilo se da je oponašala Tomicu - vozić iz crtanog filma.

Apotekarka -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:17:06)

Malo me dr jutros zabrinu kaze mi da malena kad dise uvlaci ovaj dio oko rebara ,kontam nesto s plucima,vele ma jok nesto kao povezano s artitisom ,kao to se desava kod novorodjecadi to izadje vremenom,kao plivit d3 kapi ce to izvuci ,svasta nikad cula i pita dr ropti li joj ma reko pomalo to je od toga...Je li tko imao iskustva
A sto se tice tih tikova mislim da je prolazno,moj maleni je jedan period poceo zmirkati i proslo ga samo

azra I ADI -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:19:01)

Moj mali je sa nepune 3 godine perfektno odglumio da hega na nogu, iz dana u dan je bilo sve gore,a mi trči ortopedu i mali kod njega po ordinaciji normalno hoda..Ne znam bih li bila sretna što je dobro ili bih ga istukla jer nas je danima džaba sekirao...Djeca znaju namjerno to raditi, nemoj se prepadati.Pozdrav

melin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:27:35)

ma i meni je receno da ce to vremenom prestati
prvo sam joj govorila da prestane ili pitam je dali je boli ona govori da neboli
al evo sedam dana konstantno to radi al vidim da nemoze kontrolisati ni ona,kao da namijesta rame
doktorica je rekla da ignorisem jer ako je budem opominjala da ce se produzit vijek trajanja
ja se samo bolim da joj to tako neostane...[sm=smiley19.gif]

niki83 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 14:41:11)

Melin mislim da je tacno to sto dr. kaze da je ne trebas opominjati.. Zaista onda kao da ih napominjemo da to i dalje rade. A znate da postoje one faze razvoju kada djeca pocnu odjednom mucati, ili lagati, ili ti tikovi eto..sjecam se da sam to nkwd citala negdje [sm=smiley1.gif] Sigurno je prolazno, uvjerit ces se i sama aBd.

melin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 15:02:08)

aBd vec sam luda od brige
niti jedem niti spavam samo hodam za njom i posmatram je...

tukica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 15:19:32)

Ja k'o padobranac, ali imam problem sa malim nejedacem [sm=smiley13.gif]... Ja stvarno kuham i dajem curici (2 god.) da jede sto i mi ,ali ona je jako probirljiva... problem je sto je ona jako dugo dojila i nije nista htjela da jede... kasno su joj zubici krenuli, pa mislim da zvog toga nije htjela ni jesti. ona ima samo par jela koja hoce, a samo bi jela kupovne kasice. ja ih izbjegavam koliko mogu, ali na kraju dana toliko mi bude zao jer znam da je slabo jela, da joj nekad dam i neku kupovnu kasicu... kako je natjerati da jede bolje?

Vinetu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.5.2013 15:49:50)

Apotekarko, fakat nisma čula za to. [sm=zmeden.gif]

Tukice, možda da u teglicu staviš nešto što si sama kuhala. Nekad je prezentacija bitnija od samog jela, a njih privlače neobične teglice, flašice, čašice...
Ja sam malenoj dugo kuhala hranu na pari (u kuhalu na pari), hrana je bila mnogo ukusnija nego inače.

Apotekarka -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (27.5.2013 20:38:54)

Malo me dr jutros zabrinu kaze mi da malena kad dise uvlaci ovaj dio oko rebara ,kontam nesto s plucima,vele ma jok nesto kao povezano s artitisom ,kao to se desava kod novorodjecadi to izadje vremenom,kao plivit d3 kapi ce to izvuci ,svasta nikad cula i pita dr ropti li joj ma reko pomalo to je od toga...Je li tko imao iskustva
A sto se tice tih tikova mislim da je prolazno,moj maleni je jedan period poceo zmirkati i proslo ga samo

Da samo temu podignem ako tko zna sto o ovome

mnn -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (27.5.2013 21:09:53)

draga ja sam kao malo tako disala..imala zacepljene sinuse..vodi je na uho grlo nos pa neka joj slikaju sinuse i nosic da budes mirna..po meni su to sinusi..mozda se malo prehladila pa je muci...a ne kuzi se

Apotekarka -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (27.5.2013 21:14:20)

U otpusnom pismu pise blage retrakcije rebrenih lukova i strugav udah i da je dosta aspirirano plodne vode u plucima,ne znam je li ista to povezano s ovim,ali kontam zasto onda plivit d3 kapi,kakvu onu ulogu imaju u tome...Pustit cu jedan period nek prodje pa cu je svakako privatno odvesti...Kad dise vide se dva udubljena i s jedne i druge strane ispod rebara...A kontam da je bas nesto ne bi me po rodjenju valjda tek tako otpustili a bila sam 3 dana s njom

azra I ADI -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 18:11:02)

Zdravo, molim vas nek mi se javi ako je kod nekog dijete imalo upalu pljuvačnih žlijezda,poludih od brige[sm=smiley19.gif]

canim -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 18:14:33)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Zdravo, molim vas nek mi se javi ako je kod nekog dijete imalo upalu pljuvačnih žlijezda,poludih od brige[sm=smiley19.gif]

Znaci bili ste doktoru [sm=smiley13.gif] samo da te [sm=smiley31.gif] i nadam se da ce se neko javiti s iskustvom.

azra I ADI -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 18:17:19)

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Znaci bili ste doktoru [sm=smiley13.gif] samo da te [sm=smiley31.gif] i nadam se da ce se neko javiti s iskustvom.

Hvala ti Canim,upaljena je pljuvačna žlijezda,a uzrok se ne zna...,ma da poludimod brige.....

maja78 RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 19:20:21)

joj to mi je nedavno neko spominjao, bas upala pljuvacnih, ali ne mogu da se sjetim trenutno ko
ali mislim da je isao antibiotik

azra I ADI -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 20:54:48)

I nama je dat antibiotik,ako se ne povuče iće penicilin, ali me prepadoše,radili UZ vrata i jedan pedijatar kaže u toj žlijezdi je gnoj, a drugi-to sigurno nije gnoj, nešto je drugo-pa moramo na UZ kod hematologa.Ma prestravljena sam..

maja78 RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (29.5.2013 20:58:08)

mogu samo zamisliti tvoj osjecaj
ali budi pozitivna, odradite preglede i vjerujem da ce biti dobro

i naravno ne cackaj po internetu, znas kako to bude :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>