lajlac
|
Elmic moj ne moze nikako biti do tebe, sto se tice decki, jer si nevjerovatno nacitana i produhovljena i savjesna tako da je samo pitanje vremena kad ces upoznati nekog divnog decka koji ce te zauvijek voljeti i paziti, bezuslovno. Kad mi se pocelo desavati ovo, spomenula sam svom decku, pokusala mu objasniti, cak se i malo prepao jer mu nista nije bilo jasno, ali kasnije sam shvatila jedno: o ovome mozes pricati samo sa osobama koje su prosle isto. Jednako sam naisla ne na nerazumijevanje, ali nedovoljno paznje i brige, jer je bilo "ma proce to, nije to nista". Shvatila sam da te niko ne moze razumijeti i da ne mozes ni ocekivati da te razumije, jer prica o ovome na dugo zamara čovjeka, jer ti pokusajes nesto objasniti sto ni tebi samoj nije jasno, pa je onda jos gore. Ja trpim, necu da iko zna, osim onoga ko bi trebao znati i bolje se osjecam, jer bi saznanje nasiroko o ovome bilo jos gore po meni. Ljudi primjete kad se usutim da nesto nije uredu, ali ne pokusajem ni objasniti. Dodjem na ovaj forum, hvala Bogu pa postoji, i izjadam se. Ne znam ni zasto sam sve ovo spomenula, tek tako hahhaha :) Zato Elmic ljubavi ce biti!!!! Ja sam sretno zaljubljena, ali dzaba opet imam momente kad mislim da cu poluditi i da cu svaku volju izgubiti, da ce mi biti gore itd. Pa se pitam zasto Boze moj? Mlada, zaposlena, zelim porodicu i normalan zivot i opet bez razloga osjetljiva na sve i svasta, strah ponekad zavlada, nonstop se pitam sta ako ovo, sta ako ono. Tijelo ocito ne trpi, sve godine stresa kojem sam bila izlozena mora se odraziti negdje, ocito je ovo signal da se u zivotu moraju napraviti neke izmjene. Sve ovo pisem, a i samoj mi se cini tesko i nedostizno. Jedan dan mislim imam snagu, drugi dan se pitam hocu li je i dalje imati, a treci je gubim pa ubjedjujem sebe da se moram boriti. Cetvrti shvatim da to nisam ja, nisam toliko jaka, zelim da stvari budu kao i prije... Zelim samo da ovo prodje... Dok pisem sve ovo, neka nervoza u zelucu... ccc fuj vise. Blur kako izdrzajes trudnocu? Jeli stvarno istina da nisi pila nijedne tablete? A prije jesi li imala neku terapiju ili nesto? U pravu si bila za ono da ne citam o nasem stanju, naletila sam na grozna iskustva, poremecaje licnosti i sl i jos veci strah je zavladao. Ali sam obecala sebi da necu vise i nisam ovih dana, osim ovog foruma, ni jednu stranicu posjetila. Svida mi se post od Black upucen Elmasi, hahah :) Elmic u lov!!! Ti bar nemas problema sa izlascima, blago tebi!!! Ja nekad izadjem i uvijek nesto iscekujem ko luda, sama sebe uspanicim bezveze... Pozdrav svima.... Poljubac veliki za sve