lajlac
|
Prije svega, pozdrav svima!!! Draga BLUR, kakva divna novost!!! Zelim vam oboma sve najljepse u zivotu, da vas uvijek služi zdravlje i rahatluk, da tvoja curica slatka uvijek bude zdrava, jaka i vesela i da se ti, uz pomoc tvog blaga, tvoje djece, konacno rijesis ovog sranja. Nek ti sve ovo donese novu, pozitivnu energiju i snagu. Ja sam ovih dana bezveze, sat dobro, sat lose, misli me zaokupiraju bez obzira gdje sam, sjedim u drustvu i pitam se sta ako me sada uhvati panika, a lijepo mi u drustvu, kakva sramota bi to bila, pa mi nekakva glava teska, ponekad mi zamuceno pred ocima, ko da mi pritisak padne ili takvo nesto...isto ko da sam na ivici necega i cekam da puknem odjednom...zamislim sebi neki scenario, kao: sta ako me uhvati u tolikoj mjeri da ce se ljudi koji su oko mene, pogotovo roditelji moji, uspaniciti i odvesti me na psihijatriju, da se necu moci smiriti i da ce moj zivot takav do kraja biti... uzassss... Elmic, pruzi podrsku kome je potrebno, pogotovo ako je tvoja prijateljica u pitanju. Mislim da ces se, umjesto kao sto mislis osjecati gore, zapravo ces se osjecati bolje, jer si skupila snagu i hrabrost pomoci nekome ko je tebi ranije pruzio podrsku i pomoc. Jesi ulovila ista? Sad je sezona lova, pa se pitam prati li te sreca?! :) Nadez, ne brini draga toliko, to je sve subjektivan osjecaj, nerealan, izmisljen i nametnut od strane same tebe. Mislim da se sve vremenom prihvati, pa i takvo nesto, samo treba vremena... Profa, doce doktor brzo, ne brini!!! Ti bar imas srecu sto si nasla nekog ko ti se dopada kako radi svoj posao, neko ko ima pozitivan pristup, neko ko lijepo utjece na tebe. Drago mi je zbog tebe. Drzi se!!! Moja draga Black sta mi ima kod tebe? Citam redovno tvoje postove, ali nekad sam lose pa mi ni do ceg nije, ne da mi se pisati. Mnogo te cijenim!!! Jana, Ivanai, Blizanac, Sanchez, Profa citam vas i u svemu se ponekad pronalazim... Osim u slucaju djece, nemam bebicu, ali rado bih je voljela imati, mada me i toga strah sada, kako cu ja izdrzati 9 mjeseci, kako ce porod teci, kako cu se nositi sa svim tim? jao jao grozno Toliko od mene, ne znam sta vise da pisem, ja od vas jednostavno ucim, vi ste moje guru u ovom slucaju :))) Cesto se pitam, kad bi ojacala kao licnost, u svakom pogledu, mislim da bi se s nekim stvarima puno lakse nosila u zivotu, ali kako to postici kad sam zbunjena, ne znam sta me vise pogađa a sta ne, sta uistinu volim, sto mi je uistinu potrebno, s kakvim ljudima zelim biti, sto mi predstavlja smisao i radost? Da li ste i vi zbunjene cure moje? Sta je u pozadini svega? Kaze moja profesorica, kad se desi anksiozno stanje sa svojim popratnim simptomima i pojavama, to je signal da u zivotu nesto moras promjeniti, zivotnu filozofiju, navike i obicaje, nacin razmisljanja i sl. Ali mi je jako tesko definisati sto je to sto me zapravo muci i sto hocu? Ponekad me toliko strah, da ne znam sta cu i gdje cu sa sobom... Tuzno Ali se ne dam, kazem sebi, bice bolje... to je jedino sto mi preostaje Cure moje, volim vas sve puno!!!! Blur draga, javi nam se s novostima, zelimo znati sve detalje!!! Sve vas pozdravljam i volim...