AnzA
|
....gdje ste moje drage,najljepse prijateljice ,prvo da vas ljubnem sve,i da vaz zovem na dinje,lubenicu,Bujrum da se rashladite. Sto se mene tice kakva sam bila uzasna,ovo kako se blizi na more da idem tj ,u ponedjeljak ujutru,bolja sam mnogo ne osjecam strah,joj odma ko da sam druga osoba. Nova kako si ti,imas li vrtoglavice jos,nadam se da ti je bolje,samo na priejd,kad mene tako tjesis,jos sebe duplo i bices ko ''nova''novcata cok sanchez draga sta cu kad me spuca ludilo heheh posumnjam u zoloft,kad me prodje navece ga ljubim sta radis ti kako podnosis ove vreline? jana moja nadam se da si odlicnog raspolozenja da svega ima,osim misli i anks,puno te ljubim uh kako cemo mi sve ovo pregurat ubrzo profa nek je sa srecom,sklapanje braka,ma vidjeces kad se safatas sa muzem,nece ni bit A od anksioznosti,,,,sala ...ljubim vas sveeeeeeeeeeeeee Zabice bas mije drago sto ti je tako bilo extra na moru,zaista ,mmmmmm,lijepo se odmorila,kesil dobila dobre boje ,il si izgorjela,to sto nisi mogla spavat na moru to jenormalno kad ima 40C uh,ma nek si zdrmala lex i koliko toliko zaspala,,,,i ja se duboko nadam da ce mi bit lijepo,al lijepo ce mi bit i u mocvari samo da nemam crnih misli LJUBIM VAS SVE SVE SVE SVE NAJVISEEEEEEEEE MOJE DRAGE NAJDRAZE,,,,,,A VI DUGO NE PISETE STO SE NE JAVALJTE DRAGE ,JAVITE SE DA NE BRINEMO ZA VAS
|