|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost?
6.7.2010 10:38:30   
Zabica27
Anza, pakuj kofere i pravac more...Ma kakva ba anks. kad dodjes dole zaboravis na sve sto te mucilo.Ja prije putovanja nocima nisam spavala, a kad sam otisla na put, ma bilo mi super, jos plovim brodom i pitam se sta ako me sad scepa, i nista, mislim u principu, pa sta i ako te scepa, spucalo te i do sada hiljadu puta, pa ti nista od toga lose se nije desilo, samo strah i pn,i ja planiram na more aBd i cinjenica jeste da ni meni nije bas svejedno, ali ja jednostavno ZNAM da mi se nista lose nece desiti, jedino sto mi se moze desiti je pn koji traje pa zavisi kako kome meni 5-10min i nista vise i to je to...A eto na moru mi uvijek bude predobro tako da nemam kad razmisljati o anks. A jos jedna stvar sto se tice pn jeste da su najjaci pn i najgori oni dozivljeni na pocetku, jer ne znas ni sta je to ni sta tio bi, poslije naucis sta je pa im smanjis intenzitet ako nista drugo, bar tako je kod mene bilo.
Mirex, cinjenica jeste da je ovo duga borba i da ne prolazi preko noci, zato se ne predaji i naoruzaj se stpljenjem.Takodje usponi i padovi su normalna pojava tokom oporavka, pa ja i sada nekad znam imati losih dana, al prihvatim to kao nesto normalno i ne sekiram se previse oko toga.Samo moras da shvatis jednu stvar, tvoj dr te nece izlijeciti, on ce ti samo pomoci u tome, puno toga zavisi od tebe, da ne kazem sve.Pa je pitanje sta TI radis da bi poboljsao svoje stanje, osim sto ides kod dr?Jer ne mozes sjediti kod kuce i cekati da to prodje da te ljekovi i dr izlijece.Moras sam raditi na svom oporavku, pocevsi od malih koraka ka sve vecima.Ako ne smijes van, sidji prvo jedan sprat iz stana, tako radi ako treba mjesec dana sve po 1 sprat, pa povecavaj po 2-3 sve dok ne stignes pred zgradu, pa do granapa i sl.Jednostavno moras sebe natjerati na to, znam da nece biti lako jer evo ja sam recimo kad sam bila najlosija izlazila van sa drustvom.Mislis da sam uzivala i da mi je bilo lako?Ni najmanje, bilo je to mucenje i jedva sam cekala da dodjem kuci da se "odmorim".Pitala sam se zasto uopce izlaziti kad ne uzivam u tome i kad se mucim?ALI u tome i jeste stvar ,moras izlaziti, ne smijes se zatvoriti u 4 zida.Jer ja nisam recimo uzivala mjesec dva ,tri, pet,ne znam, al vremenom nekako se taj srah od izlazaka "otopi" i pocnes uzivati kao nekad, i tako mic po mic pocnes da uzivas u stvarima u kojima si uzivao i prije ovoga.
Uh sto se i ja raspisa, ne zamjerite, glavu gore i radite sve ono sto ste i prije ovoga.Jer i meni je moj dr kao i Novoj rekao da ne dozvolim da me anks. sprijeci u bilo cemu sto zelim uraditi, i mogu vam reci da i nije,jer JA joj nisam to dozvolila.Pa necu da mi neko da prostite sranje oduzme sve stvari u kojima uzivam i voli...Jaca sam od toga i ja , ai svi vi,zato samo ravno naprijed mars...user posted image Ljubim vas puno sve od reda,a ovima koji putuju zelim sretan put i lijep provod i naravno zelim kompletan izvjestaj kad se vratite...user posted image
Pusaaaa...I jos da dodam "svoj" zastitni znak,he he...user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1201
6.7.2010 18:42:33   
mirex
Zabice hvala ti,vjeruj,da u zadnji par dana sam skontao da najvise mogu sam sebi pomoci,zahvaljujuci vama i mojim prijateljima kao i doktoru,mislim da je i to mali napredak,hvala vam!!!!!Ja ti izlazim stalno,al uvjjek je to pod nekim strahom,znas kako je vec,i u tom strahu se nesto desi,i prepadnem se,i vratim se u razmisljanje,to je najvise sto me muci,eto,jos jednom hvalaa,pozzzzzzzz,,pusaaaaaaaaa

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1202
6.7.2010 23:56:08   
sanchez
Hello drage moje vidim da nismo sami dobro dosao u klub Mirex.Drago mi je da si nasao ovaj forum vjeruj da je super .Vidjeces kako se lijeci .Posto sam ja najradoznalija molim te za god.i od kad si u ovom stanju.Ako nije problem.
Anza moja sta se brines za more.MORE JE PROVOD MORE SU KOKE.....i tdNista samo duboko udahni i sta bi bi.Ja evo u cetvrtak odoh pravac Makarska pa sta bog da.A dace ako bog da sve naj .Gdje ces ti mozda se sretnemo.Ako vidis da neko vristi i luduje znaj da sam ja .HA HA HA HA.Salim se.
Jano oko moje vrano kako si mi.Kako te slusa terapija.
MAJ 67 ,ZABICA, PROFA,NOVA,TARO,BAMBINO,STRELAC 79 ,I SVE DRUGE DA NENABRAJAM LJUBIM VAS SVIM SRCEM.POZDRAV.
VI STE MI NOVI CLANOVI PORODICE.Pozdravvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1203
6.7.2010 23:56:31   
AnzA
....hvala maj67,nova ,mnogo vam hvala user posted image .....zabice 27 bas si me utjesila,tako si to lijepo napisala,upravu si jedino sto mi se moze desit je pn ,koji ce proc bilo je i gore pa je proslo. ja idem i jos dvije prijeteljice,tek 19 jula,al od juce razmislajm sta ako mi bude ovo ,il ono,i sta strah me mora il da se utopi,il da skocim itd razne crne misli,sva sam nekako ko na iglicama,nadam se proci ce kad odem. ja pijem Ad a za to mi znaju samo roditelji i momak,neznam tamo kad odem ,kkao cu pred njima,mislim dobre su mi prijeteljice mogu im rec,al jednostavno ne zelim,zelim da to ostane moja intima,al ce me pitat sigurno sta pijem....hvala na divnim rijecima,ljubim vas sveuser posted image

pozdrav za novog clana ne sekiraj se sad kad si na ovom forumu,bice ti sve bolje i bolje uz nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozzzzz

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1204
7.7.2010 9:15:48   
Zabica27
Pozz svima redom i kissich...Anza, pa zasto im moras reci da pijes AD?Ne moras vjeruj, ne moraju ni znati.Znam da ces vjerovatno biti sa njima u sobi zajedno, ali i ja sam bila sa 2 cimerke kad sam pila ad i nisu znale uopste da ih pijem.Jeste da su mi najbolje prijateljuce,ali ja jednostavno nisam zeljela da znaju i nisu.Fino ja stavim tablu ad-a u neseser ili negdje gdje nznam da niko nece zavirivati.Ujutro kad sam ih pila fino uzmem neseser odem u wc, da operem zube umijem se itd. i fino tada pipijem ad.Isto i ti mozes uraditi stavi ad u novcanik i sl mjesto i kad odes u wc fino popij,sto moraju znati-ne moraju,ako ti ne zelis da znaju.Samo hrabro mila i pichi na more,znam da te razmisljanja tipa "sta ako " ovo ili ono smaraju,al pokusaj ne slusati te misli okupiraj se bilo cim drugim...I ja idem na more aBd i to busom,samo ako uspijemo rezervisati mjesto, i meni nekad naleti pitanje sta ako ja u busu uradim ovo ili ono,ili sta ako ja odem na more pa me scepa i ne mognem doci kuci...Ali skrenem misli jer moj razum ZNA da od toga nema nista, i ne plase me te misli jer one i jesu samo to-misli.Asuocavanje sa situacijama koje nas plase i jeste put ka oporavku,zato samo polako i smireno koliko mozes...Ps.Ajd i mene pokupite da idem sa vama na more, pa uz mene bi ti bilo lakse ja bi te tjesila i bila tvoj dodatni ad...user posted image He he, vidi mene sto se trpam...user posted image
Mirex te opsesivne misli i jesu jedan od najtezih simptoma anks. jer da nije njih bio bi rahat,al polako, samo ti izlazi i bori se i doci ce sve na svoje, i mene kao i Sanchez interesuje koliko imas god odakle si, ozenjen ili ne,u vezi ili ne?Isto pitanje vazi i za n novi clanicu-Profa?(e jesam mahalusa sve bi zivo da znamuser posted image )...
Gdje nam je Strijelac, interesuje me kako je ,jel bolje,ako citas javi se???I Bambi,gdje si ti,kako muz jel bolje???I naravno sve ostale, pisite,ljubim vas sve od reda...user posted image

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1205
7.7.2010 10:16:58   
mirex
Jos jedan pozdrav za sve,evo par informacija o meni,imam 32 godine,ozenjen sam imam dijete,bavim se muzikom,iz Tuzle sam i u ovom sam stanju od oktobra prosle godine!!!!!Eto i ja vas sve pozzzz i ljubim ,ako se ne ljutite,,hocu i ja na moreeeeeeeee,pusaaaa,pisite kako ste,javljajte se sa savjetima,pussssssssssaaaaaaa!!!!

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1206
7.7.2010 12:01:43   
profa
hehe houcuu i jaa na moree..ja idem akobogda oko 2.avgusta na medeni na more a krajem jula ce svadba pa me jos i to handri da izvinete :)) bas me puca nervoza i sve a kako li ce tek bit na taj dan ufff ne smijem ni da mislim...onda se brinem kako cu poslje valja ovo valja ono i tako svasta nesto znate vec kako mi to sami sebe isprepadamo unaprijed ali jace je od nas nazalost (barem od mene) :( baš mi je frka u glavi od svega...i zabice mahaluso naša neka tebe nama :)) imam 27,5 godina haha
Anza piči na more i uživaj i gledaj tamo doduse da sto vise budes aktivna da plivas da recimo igras remija s drustvom na plazi jer ja sam skontala da mi to jako pomaze i skoncentrisem se samo na to i nikad me ne spuca kad igram cak i satima niti me spuca kad plivam i sl. jedino sto mi tamo ne godi sunce suncanje i citanje knjige nit mogu da se koncentrisem pa me samo jos vise iznervira i spuca me napad al eto zato radim sve drugo hehe.
Mirex druze cuvaj se i cujemo se na faceu hehe...

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1207
7.7.2010 12:28:31   
Zabica27
Dje si profa generacijooo...user posted image Pa ti bre ko da pricas moju pricu, bas smo slicne, i mene ceka udaja aBd, samo jos nismo odreili datum tacno kad i sta, handre nas ovamo neke druge stvari, a da mozemo mi bi odmah, al eto...Jojj sestro,znam sta te sve muci glede te udaje ista sam ti takva, al mozemo mi to,pa sta je edna svadba, pih, jedna ko ni jedna,ha ha,salim se naravno...A i ovaj tvoj nick e ako ti je to profesija e pa slicne smo i u tome.user posted image Pusaa svimaaa...Mirex, ma ne ljutimo se mi zbog tih poljubaca, bar ne ja, hehe samo ti daj si oduska...user posted image Sala mala, ne zamjeri...

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1208
7.7.2010 13:36:17   
profa
hehe ah pa fino zabice generacijo moja a jest i ono je profesija al lakse ja s djecom izadjem na kraj nego s odraslima :(( hehehe. uh ja sam odgadjala udaju kolko sam mogla al poslje 6,5 godina veze nema vise odgadjanja...barem mi nije uspjelo daljnje odgadjanje hahaha.same smo to sebi skuhale pa nam valja i pojest sto bi rekli stariji haha...pozdrav svima i pišite ljudi samo pišiteee :))

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1209
7.7.2010 19:01:49   
jana mk
Pusa cure mojeeeeeeeeeeeeee,kako ste mi ,anza ajde mila i ja glasam ZA pakuj se i pravac more ,provedi se batali anksioznost ne mari za nju bar tamo ignorisi je jednostavno zaboravi da je imas,pa kad kuci dodzes kako bog da heeheh ajde nemisli se obavezno idi mila ,kako su mi ostale cure sanchez mila pa pijem evo 7 dan novu terapiju zasad ide nabolje ,planiram u petak na kontrolu abd pa napisacu vama sta je bilo dal ima nekakvog napretka il jos kuckam umesto heheee,ma osecam da sam dosta opustenija sto se strahova tice jedino me ovaj strah muci ali sad redze nego pre sam promenila terapiju,dal je iko od vas imao ovaj strah >evo ovako Odjednom mi dodze misao sta ako ovo nije anksioznost a moj dr to skriva od mene da me jos vise ne preplasi...i pocnem strahovati |jeste nije strah intenzitetom ko ranije da se sva tresem i bol u zeludcu| ali ipak mi nije sve jedno ,i onda razmotrim to pitanje sta ako dr skriva moju pravu dijagnozu ,zamislim da ako je neka druga dijagnoza i sta ako ja to ne bih mogla podneti i uraditi sebi......user posted image user posted image eto to me muci sta ako otkacim i uradim sebi nesto ,jos taj strah t.e jos ta misao nije mi sasvim isceznula user posted image pricacu u petak abd s dr da me jedino jos to plasi ,imao li ko vakav strah i jeli se otarasio njega ,sve vas ljubim i puno volim ,pozdrav novim clanovima ,i na karju zaboravih da kazem nisam kuci u gostuju sam kod mojih planiram da duze ostanem da malo promenim mesto zasad mi dobro dolazi ,kad budem mogla javljacu se ....cao svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 1210
8.7.2010 11:21:59   
nova_
Hello,

kako ste mi svi odreda? Mene pomalo hvata panika. Od ponedjeljka sam na odmoru i krajem sedmice idem na more. Kako se blizi prpa miuser posted image  Zamisljam razne scenarije. Mozda me malo vise hvata jer trebam i dobiti, ne znam. Idem u Tursku pa mi je zbog toga veca frka. Da sam gdje blize cini mi se manje bih se plašila, a ovako znam nema vrdanja, joooooooooj. Prije nekoliko dana ja tjesim Anzu a sad mene spucalouser posted image user posted image user posted image
Inace sam vec duzi period dobro, osim ove nervoze oko puta koja se javlja kako se blizi dan D.
Vidim da ste i vi dobro, hvala Bogu. Mirex nema ljutnje za poljupce, jedino ne znam sta tvoja zena kaze na touser posted image , salim se naravno.
Eto malo sam se izjadala, cujemo se ponovo. Pozdravi i puse svima!!!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1211
8.7.2010 11:24:37   
mirex
pozzzzzz svima,Jana i ja sam ti pod istim strahom,sto je najgore osluskujem svoje tijelo,to me unistava,vjeruj,da mi je se tog rijesiti,mislim da bi ozdravio,,vjeruj svaku bockanje osjetim i i imam dalju fizicku reakciju tijela,znaci nisi sama,valjda je to normalno kod nas panicara,pisite nam sta da radimo da ovo sve prodje,pozzzz,pusaaa svima!!!!!!!!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1212
8.7.2010 17:00:25   
mirex
imao napad mali danas,alnije strasno,drzim seeee

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1213
8.7.2010 17:18:48   
jana mk
Pusa svimaaaaaaaaaaaa,hajde nova pa ti i jesi jedna od najvecih optimista na forumu ,pakuj se polako za Tursku i ne razmisljaj o anksioznosti ,Turska je jako jako topla ponesi ventilator heehheheuser posted image user posted image user posted image ,mirex ista sam ti i ja i ja ponekad osluskujem sebe kao dal cu nesto cuti sad malo manje ali ranije uvek kad sam to radila sledio je napad i to strasan i ja mislim da se abd toga resim nekad ja bi ozdravila ,sutra idem na kontrolu pa cu se javit da pisem koji redic kako sam prosla kod dr ......sve vas ljubim ,drzi se mirex nedaj se bice ovo jednog dana za sve nas samo ko jedan los san naravno abd ....................pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1214
10.7.2010 1:10:48   
AnzA
....cure drage ,kako ste vi,fatajul koga crne misli.vise dodje mi da im opsujem sve i  mislima ovakvim,slome me nekad.....veceras otisla da trcim alejom na vrelo Bosne ,da malo topim kile jerm sam kako mi je bolje dobila koju viska,trcala al me napadale nee misli,sta usput napadnem nekoga ,neke gluposti nebuloze nidje veze,neznam sta mije tako sam bila dobro  proslih dana,malo pms me mucio,i taman mislim evo sad sve proslo,i malo me je i to more zdrmalo ide mi se a napeta sam vec ,a tek za 10 dana idem,izvinite ako davim vec sam pisala o tome,al svako svoju muku pise....

jana kako je bilo na kontroli,,,,kao ste svi  mirex..nova jel prosla ta panika koja je hvatala,,,,,,pisite ljubim zabicu 27,sanchez taru,maj67, strijelac ,janu sve sve sve bas sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1215
10.7.2010 17:30:21   
mirex
Anza,to ji malo neletilo,proce to brzo,samo ti na more przi,bice ti dobhro ,preporodices se,evo i ja planiram da idem,strah me je,al icu ,nazor,pa sta Bog da,nedaj,se,prosla je panika sto se tice mene ova dva dana.pa vidjecemo,nikad se to nezna kad, ce,gledam da puno nerazmisljam i da sam sto vise opusten,tesko mi ide,al borim se!!!!!eto toliko od mene,.evo malo pusicaaaa za sveeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1216
11.7.2010 0:39:47   
AnzA
drage moje,opet ja,al sta cu kad nisam dobro...vi ste ocito bolje cim ne pisete,hvala Bogu pa ste bolje....... ja nisam danas sam  bila najlosije od svih ovih dana boljih,evo i sad sam bezvezve,mislim da cu poludjet,,sjedila sam veceras sa tri drugarice i odjednom iz cista mira me uhvatila panika strah od nicega da ce svi vidjet da sam luda i da ce mis e smijat,i tako nekako se zatresem  ustanem,i kazem im  moram ici imam obaveza cini mi se sto prije da pobjegnem dok nisu vidjel da nesto smanom nije uredu,i mislim kako cu pred njima vristat  Boze dragi dal ce ovom ikad doc kraj,sad sam pala ,placem nikakva sam cure moj dajte  mi utjehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1217
11.7.2010 15:23:24   
mirex
anza.znam kako ti je.meni je svaki dan tako,al brzo prodje ,to je sreca,nedo Bog da duze traje,nesikiraj se,gledaj da u tim situacijama ostajes mirana i da pruzas otpor toj panici,pusti je nek odradi svoje,lakse ce proci,,i manjeg ce intenziteta biti,pijes li sta od tableta,ja bas nisam u toku toliko sto se tice tebe??/cuvaj se,najvaznije danam se nista ne desi poslije te panike,uvjek nek ti je too na umu,bar probaj!!!!!!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1218
11.7.2010 15:27:14   
mirex
Anza,izvini,ima jedna greska,htio sam ti reci kad te uhvati ta panika,da joj ne pruzas otpor,gore u poruci sam pogrijesio,cuvaj se,pusaaaaaaaaa

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1219
11.7.2010 23:13:19   
taraG
Ej cao ljudi, kako se drzite? Vidim nije lose! Preletim par posljednjih postova, vidim i na more se ide! Anza mila nedaj se! Znam kako ti je! Evo i mene one najstrasnije crne misli spucale! Sva se tresem iznutra koliko me strah da ce se nesto desiti, zeludac mi se od straha zavrnuo! Sve kontam sve blize to da se desi, pu pu pu daleko bilo! Mila aBd valjda ce biti dobro, nedaj se! Nisi luda i neces poluditi! Samo hrabro! Nisam trenutno najbolja da te utjesim, ali zelim ti da ti to sto prije prodje! Ja se sve lelujam, kao da nemam pojma gdje sam, zve mi nestvarno, neki pritisak u glavi! A jos popila pivo uz utakmicu, pa ne mogu ni tabletu popiti! Ljubim vas!

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1220
12.7.2010 11:36:01   
jana mk
Pusa cureeeeeeeeee,kako ste mi ,vidim moja ANZA I moja TARICA lose ,dajem savet >>>HAJDE KOD MENE U MK DA MI SVE 3 SUTNEMO OVU ANKSIOZNOST ,NADZEM JA VAMA PO JEDNOG ZGODNOG MAKEDONCA I DA UZIVATE ....hehehehehh ,salim se ,a i sto ne bi moglouser posted image ah lepe moje bosanke user posted image user posted image user posted image i ja isam nesto bas ok isto i meni naidu te crnjake i borim se ,bila na kontrolu pricali ope puno puno s dr i dr je jako zadovoljan kako napredujem zasad pa nadalje videcu ,ja nemogu reci da sam sasvim ok ali trudim se da pobedim ovo sranje,na svu srecu moj najbolji dr je jako dobar dr ,svakim smo danom zajedno i on sve zna o moju anksioznost ,nemogu vam reci kolko mi pomaze savetima i kako me on opusta ,kad smo skupa ja on i moja najbolja drugarica ja totalno zaboravim da sam anksiozna,on mi je rekao da cu pomocu njega i drugaricu ja ovo pobediti u najbrzem roku ,hvala dragom bogu sto imam takve drugove ,javicu se opet kad budem mogla jer jos nisam kuci jos sam u mom rodnom gradu ,planiram duzi prestoj ,muz mi i tako nije kuci pa sta cu i ja sama tamo user posted image user posted image user posted image sve vas ljubimmmmmmmmm.........anza i tara razmislite SERIOZNO o mom predlogu o makedoncima ...*najbolji su* user posted image user posted image user posted image Pusaaaaaaaaaaaaaaa

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1221
12.7.2010 15:50:04   
AnzA
...hvala mirex na podrsci,trebamo se ovdje stalno podrzavat jedni druge i tjesit,mneije barem mnogo lakse....Ma meni je trajala prije 8 mjeseci anksiozna sam bila 24 h na dan,samo kad se sjetim tog uzasa,i uporedim sa ovim sada,derastcina razlika,al sta cu kad se prepadnem da mi se ne vrati opet sve isto,jer ono neznam dal bi prezivjela ponovo. Ja pijem antidepresiv zoloft vec 3 mjeseca jeste imala sam kriza,al mnogo mije pomogao,i ovako kad me uhvati lose kao sad,odma mislim da mozda AD vise nemoze da djelujeuser posted image ...hvala i veliki pozdrav,jel ti pijes nesto?

tara bori se ti ti moras jos vise,jer ne koristis ad,al ti se opet divim pa to izdrzavas bez ad Boga mi,ja nebi mogla ,evo ni sa ad pa sam onako bezveze ,a kamoli bez....pusica i za tebe jbg ni danas nisam dobro la sta cu stid me vise da se zalim valjda ce proca kao i sve drug

eh jana draga ,imala sam ja jednog makedonca srce mije slomio user posted image ,doduse pola bosanac pola makedonacuser posted image user posted image zgodni su nema sta,inace volim tamne hehehe,jer sam i ja crnka i tamnoputa,nista vidi mi nekog nadji,al ga pitaj hocel mu smetat moja anksioznos aheheehhe hvala nasmijalasi me malo...ljubim te mnogo i sve osatle  novu ,maj 67,zabicu 27 dragu kako ona mene utjesi uvijek lijpo ,sad je nema ,al doci ce,,,a sanchez gdje li ti uzivas ovih dana na kojem primorju user posted image user posted image ,,pozzz za profu,strijelac.....itd moram vam zapisat imena na jedan papir kad vas pozdravlajm svaki put nekog zaboravim ,al ne zamjerite,,,uh odo da se hladim sladoledom

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1222
12.7.2010 17:38:37   
nova_

Drage moje, evo mene uhvatila vrtogavica vec tri dana ne mogu da se maknem, a kad me uhvati onda zna da traje i po dvije-tri sedmice. user posted image  Sad me hvata i nervoza zbog ovoga i bojim se da me ne scepa ankosioznost.  A taman sam bila dobro i evo sta me snadje. Odmah sam se uplasila da me ne uhvati ona anks. kao na pocetku, jer  upravo mojoj anksioznosti je prethodila dugotrajna vrtoglavica. Eto draga Anza razmisljam kao i ti, sta ako AD vise nedjeluje. Samo sam malo navratila da vidim kako ste jer ne mogu da sjedim i tipkam. Puno vas pozdravljam i ljubim sve redom. Cujemo se kad mi bude bolje.

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1223
12.7.2010 22:42:20   
taraG
Nova nedaj se, pa ja sam cula da je taj pocetak najgori! Da ljudi kojima se vratila nakon godina su se mogli lakse boriti s njom, jer su znali vec sve simptome i kako da se izbore sa njima! Ja se danas trudim da manje mislim, trudim se da se opustim i prihvatim sve to! Citala sam sinoc onaj anks.net, pa me malo smirilo! ABd valjda se nece desiti ove crne misli sto me spopadaju!
Pa Anza tako mi je psihijatar rekao, pa se ja trudim ovako koliko mogu! Pokusavam da ne pijem ni rivotril za smirenje, nego kada me bas uhvati! Valjda cemo uspjeti prevazici ovo! Pusaaaa svima!

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 1224
12.7.2010 22:59:35   
sanchez
Pa cao dragi moji.Jeste li zivi.Ja evo stigla sa mora provela se pravo.Malo sam citala ima nas svakakvih .Malo lose malo k.Anza  davim te ma kakva frka kakva panika j...s to.Videjeces da ces se lijepo provesti .Neces ni znati kako ce ti vrijeme proci.JA sam se tako opustila da mi je aneksijoznost falila ha ah aha .Joj jesam luda.Tko ce i tebi biti super .Nova ljubavi da te neurekose u  NJemackoj sta ti bi bila si ok.Nemoj da se sekiras procice.Mirax kako si ti kako se osjecas ovih dana .Kupa li se raja na panonskom jezeru.Da malo navrnem.Bila sam prosle godine u Tuzli ja i 2 kolegice joj super nam je bilo.Dobar onaj restoran u carsi mislim da se zove kapija joj jesam se najela .
Nego da ja predlozim ovim nasim buducim mladama da nas pozovu na svadbu.Mirekx ce svirati pa muzicar je aevo ja cu daba pjevati .Ko je za nek se javi.Mlo sale nije na odmet.Joj sta nam je sa Strilijelcom 79 boze jeli joj lakse .Strelac javi se brinem se za tebe.
Toliko ljubim vas sve srce cijelim poz
sanchez

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *