Zabica27
|
Hej pa mene ste zaboravile, hocu i ja u Ohrid... Prvo da vas sve redom izljubim drage moje panicarke, citala sam vas al nisam imala vremena da se javim, ganjala posao, ali nista od toga, ne mogu doci na red o babinih sinova i od silnih stela, djaba ti fakultet, djaba ti sve, sjedi kuci i cekaj bolje dane, tako da me to malo razocaralo,jer treba mi neka obaveza ovako samo bezze razmisljam o glupostima...Sto se tice anks. ja sam hvala Bogu ok, sad da kazem da sam bas 100% nisam, imam povremenih kriza,crnih misli, i sl. al ne zamaram se time, ne predstavljaju mi problem, hvala Bogu...Evo bas juce ja kod prijateljice i zapalim cigaru(inace ne pusim, a i cigara me uznemiri al eto nekad mi bude merak zapaliti) kad ono nesto me scepa ko pn, al nista strasno, i ja disi i disi i prodje u roku od 1 min. nije me uopste zabrinulo, niti me aman prepalo niti bilo sta drugo, ebat ga dodje i prodje, big deal... Dobrodoslicu zelim novoj clanici, iskreno zao mi je sto si tu, al sta ces, glavu gore i bori se, proci ce sve to...Strijelac citala sam sta si sve prezivjela i zaista svaka ti cast, sve to meni pokazuje koliko si hrabra i snazna zena, lavica, pa nece te ni ovo govno od anks slomiti, jaca si ti od toga, samo polako...I ostale vidim prosle su svasta nesta u zivotu i zaista vam se divim na hrabrosti, valjalo je proci sve to...Ja hvala Bogu nisam imala takvih losih iskustava u zivotu, al eto scepalo me, znaci previla nema, al cinjenica je da sam ja previse osjetljiva i sve uzimam k srcu, pa mozda je zbog toga, helem nikad dr ni ja nismo otkrili uzrok toga a i rekao je da se ne zamaram uzrocima, pa i nisam... E to moje mile Nova, Anza, Maj, Strijelac, Jaca, Jana, Bambi, Anidae, Dadada, Profa i sve ostale, ako sam izostavila koga neka mi oprosti jer ljubim vas sve redom...Idem sad spremanje pa na kaficu...
|