|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost?
24.6.2010 11:52:28   
jana mk
Pusa cureeeee..kako ste mi,ja od sinoc loseuser posted image ,ugasil sam komp i legla jao kad mi dosli crni misli tako sam se tresla i oblio me znoj i vrucina da sam ustala iz kreveta i popila jedan heleh,ujutru sam ustala mamurna i nije mi dobro muce me crne misli strasne slike umisljam ,a taman sam pomislila da sam se njih resila nije ih bilo dugo kad evo od sinoc drmaju me opet,nadam se da je neka prolazna kriza ,napolju hladno kod nas ko duboka jesen svi smo zimski obuceni ,mozda je i od promenu naglu vremena ,treba mi doci i pms ,muz mi otisao opet gore u eu ,neznam sta je ali ja nisam kako treba danas cu valjda provesti dan u tesku borbu s crnjacima a jest ta borba teska ,user posted image user posted image ,ah ti crnjaci kako da ih pobedim vrate me na dnu za samo 5 minuta:(user posted image ,nadam se da je prolazno...dajte neki pozitivan komentar da se malo utesim ...ljubim sve vassss

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1151
24.6.2010 13:14:54   
jaca76
Pa dobro jana,zasto nisi otisla doktoru dok ti je bio muz tu i rekla sta se desava,da ti promjeni taj AD kad je ocito da ti ne pomaze???

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1152
24.6.2010 14:50:51   
jana mk
Pusa ,Jaco pa bila sam ok 1 mesec nisam imala crnjake a i kad su naisle nisam ih tesko podnosila ko prvi put ,znaci bilo mi je ok zadnjih nekoliko dana,mislim da je i ovo kriza ,vec se osecam bolje nesto sam po kuci radila i nisam mislila nit marila crnjake nadam se da je samo kriza,razgovarala sam o homeopatiji i uistinu imam zelju da probam ,jer sam dobila info da je mnogima pomogla zasad nisam u stanju da odem na terapiju hemopatije ali cu najverovatnije za jedan mesec mozda krenuti kod homeoapkinju ....pa ako odem reci cu vama moje iskustvo ,vec mi je malo bolje jaco pa nisu ad odkad ih popijes i zaboravis na krize ,i uz ad se krize desavaju imala sam ih i ranije ....ljubim sve vas

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1153
24.6.2010 18:02:06   
jaca76
Jana mislim da to nije losa ideja da probas kod homeopate,jedva cekam da nam javis kako je kod homeopate i pomaze li...ali ipak nista te ne kosta da pitas bar telefonom dr.dali trebas promjeniti AD mozda,zelim ti samo dobro draga,nemoj izbjegavati dr.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1154
25.6.2010 0:53:24   
sanchez
HAJ CURKE STA MAI.
O UBAVO DEVOJCE STA TE SNASLO.KAKVE CRNE MISLI TO JE ZA SLABICE .SALIM SE MA NE SE SEKIRAT PROCICE TO JE ZBOG VREMENA EVO I JA IMAM KRIZU POVRACAM I PLACEM A NIJE PMS.ALI SAMU FRCI ZAOSTAJEM U RADU NEMOGU DA SVE STIGNEM A STO SE TIE VREMENA KATASTROFA.SRECA PA SAM POCRNILA NA VRIJEME.UGRABIH ONO PAR DANA SUNCA.JANO MOJA JANO OKO MOJE VRANO NEDAJ SE MI SMO UZ TEBE SAMO SE POKUSAJ OPUSTITI POZDRAV SVIME I LJUBIM VAS ODOH LEC .

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1155
25.6.2010 1:22:19   
AnzA
.....uh kako bi rado otisla u Ohrid da se psihicki odmorim,valjda me nebi bilo strahuser posted image
tako da jaco ove godine sumnjam da cu bilo gdje na odmor nazalost..pozdrav veliki za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana toliko toga sam cula o Ohridu mmmmmmmmm ,inace moj bivsi momak je isao svake godine u oh,jer mu je mama makedonka,i stalno mi je pokazivao slike dijelove pricaoo njemu kupovao mi neke suvenire iz ohrida,nekako sam vezana za njegauser posted image i sigurno cu jednoga dana doc Ako Bog da,zavidim ti sto ides svake godine user posted image ..i moram rec da me je fascinirao onaj dio gdje je crkva kaneo mislim da se tako zove na onoj stijeni,,mislim tu kad bi dosla i pogledala na jezero ozdravila bi od anksioznsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kao ste mi inace danas juce,ja hvala Bogu bas sam dobro samo da ne ureknem,eh  za koji dan ce mi Pms tako da cu sigurno malo bit losije,al nedam se ,,nedjte se ni vi,ma mi smo munje i fakat da ovo hvata samo pametne ljude ,ziva istinauser posted image user posted image user posted image

pozdravlajm vas mnogo sve djevojke zene izvinite ako neke nekad ne imenujem al mislim na sve.pozzzzzzzzzzz  ljubnem vas.......................LAKU NOC

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1156
25.6.2010 1:27:46   
AnzA
uh sanhcez balgo tebi ti na more malo se brcnula,menije jedino sreca sto sam prirodno tamna,a kad odem na more pocrnim jos vise za jedan dan heheheh...cmok

jano ne daj se ,nemoj takoz ans kolko sam ja iamla crnih misli pa to je katastrofa ,vjeruje mi iste ko tovje i gore Boga mi,pa evo ovih 10 dana i vise sam da kazem odlicno,i drzim se,naleti mi malokoja,al ja onako samo kazem ma ovo samo u prozalu da me malo zdrmaju AL NEDMA SE JA ,NI TI ,NI MI....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1157
25.6.2010 10:20:45   
Strijelac79
Curke veliki pozdrav,ja sam malo oslabila pa primam infuziju,čim se malo pridignem eto mene na forum,anza ,jano,ne daj te se kad ste već dotle dogurale

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1158
25.6.2010 14:07:38   
jana mk
Ousa cureeeeeee,ja nisam dobro heheehehe ali guram pucaju ,pucaju crnjaci sto kaze nasa TARA hahahaaha ali guram kroz zivot,uhvatila me panika kako mi svekrva rekla da ide na put na jedan dan i ja skontah jao ja sama kuci sa malom sta ako mi naidu crnjaci pa se sva oznojim ,ali ajd to nek bude kako bude nocas ako treba sedecu na forum citavu noc i dezurat cu dok svane novi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali htela sam da vam kazem zakazala sam termin kod homeopatkinje idem 2 jula ,razgovarala sam dosta s njom na tel rekla mi je da posebno mlade devojke pate od ovoga i da ima dosta pozitivnih rezultata da spremim najmanje 2 sata za kod nje na intervju i da lrenemo sa terapijom pa cu vam javiti kako ce biti nadam se da ce biti kod mene dobar rezultat idem tamo s jakom vjerom da ce ovo uspeti cao svima pusaaaaaaaa

(odgovor članu Strijelac79)
Neposredna veza do poruke: 1159
25.6.2010 17:03:25   
sanchez
Pozdrav drage moje sta ima kako ste danas ja se evo ledim .Pravo mi hladno.Neznam sta je .Nego Jano jesi ziva ma nesekirajs se proci ce.STRELAC nedaj se bice bolje cekamo te na forumu .Jano sta je ta homeopat ako sam dobro razumila .Jeli to neka vrsta alternativne medicine ili je to neki vrac.Ko  ti je rekao da njoj ides jeli zbog aneksi.PISI  bas me interesuje.Pusa i cuvaj te seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1160
25.6.2010 19:55:40   
jana mk
Pusa cure,sanchez mila da idem tamo upravo za anksioznost po preporuke jedne prijateljice ,homeopatija e granka u medicini isto ko i kardiologija itd ,znaci to su lekari koji su specijalizirali homeopatiju ,imam saznanja da je mnogima pomogla pa pokusat cu i ja ,pitala sam kolko kosta pregled rekla mi je 50eu prvi pregled t.e intervju,a nadalje ako ima potrebu kosta oko 20eu kontrolni ....http://www.roditeljportal.comevo ima ovde nesto o homeopatiji ,mila sancez nadam se da ce mi mozda pomoci ,znas da se davljenik za slamku uhvata ,a te vracare i take stvari ja ti to neverujem nit idem po tako nesto ,ovo je nesto sasvim drugo...ljubim sve vas

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1161
26.6.2010 15:23:14   
jana mk
Pusa cure pa gde ste vi meni,niko ziv na forumu valjda ste svi ok kad vas nema ovde heheehehe,ja i tak i tak imam gosta u kucu pa neobracam paznju puno anksioznosti user posted image user posted image ,moj najbolji drug je po profesiji dr i upravo smo sad pricali o homeopatiji ,on mi je dao maksimalnu podrsku da odem i rekao mi da trebam vjerovat u homeopatiji da bi uspela ,pojasnio mi je da je to sastavni dio medicine da su to isto lekari samo sto je ova granka u medicini relativno mlada ,a glavna cel homeopatiji pre svega je da ocisti organizam od sve ranije unosene toksine i krenes sa njihovim lekovima koji se baziraju na sasvim prirodnoj kombinaciji ,rekao mi da je upoznat da homeopatija ima posebno pozitivne rezultate kod psihicke bolesti (i dodao da lakse forme psihicke bolesti ,homeopatija moguce je da sasvim izleci)pa se ja nadam da sam ja u taj dio, oticicu tamo sa punom vjerom da cu uspeti ,pa cu vam napisati moje iskustvo,ako stvarno osetim poboljsanje vi cete prvi saznati daj boze da svima nama moze ova homeopatija pomoci verujem da niko od nas ne bi stedio ma koliko kostala ,bolje prirodni ljekovi nego li ovu hemiju koju pijemo ,molim boga da mi ovo pomogne i da i vaka napisem jest uspjesna je .....user posted image user posted image Pusa svima ljubim vasssssss

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1162
27.6.2010 0:19:38   
AnzA
...pozdrav najveci za sve vas

iskreno se jana nadam da ce ti homeopatija pomoc,citala sam o njoj na netu,i kome god nepomazu tablete ,nek mijenja ad il nek se podvrgne sve mu sto moze pomoc ,cak i toj homeopatiji.
Niko od nas nebi volio da pije ovu hemiju,ja sam danima plakala kad sam pocela pit ad osjecala sam se drugacija od drugih ljudi,osjecala se kao ja sam luda i zato ih pijem,i kad sam razmislila da ne postoji coivjek koji nije nekad tretiran lijekovima,il ih pije citav zivot,il ponekad,zavisi,i tako sam se pomirila sa tim. Osjecam se mnogo bolje pogotvo sto nazalost ima mnogo mladih koji boluju od ove da je nazovem bolesti i gdje nisam jedina,to mi daje vise snage da se borim,jer znam da ovo nista nije opasno kao u nasim ruznim mislima. Zivjeli lijekovi,zoloft moj i ostali user posted image user posted image

ljubim vas i puno srece svima vama i uzljecenju bilo to lijekovima ,homeopatijom,ili bez ikakve hemije...cmok

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1163
27.6.2010 15:54:06   
maj 67
user posted image pozzzzzzzzz svima,ako to sto vas nema na forumu znaci da ste ok onda mi je drago.Sad sam gledala na tv emisiju o Ohridu,prelijepo je,raj za oci i dusu.Jana eto i mene u Ohrid user posted image .Pusa svima

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1164
27.6.2010 20:06:11   
Strijelac79
ja nisam dobro,zato se i ne javljam,da vas ne peglam svojim crnjacima,kao da sam samo mrvicu smirenija,dajte savjete šta još osim tableta pomaže,šta opušta,kako sam sebe čovjek da bodri,smiruje,nemam pojma šta više pomaže,je li neko probao sa religijom i tim duhovnim stvarima,šta je ta homeopatija,nešto sam malo čitala nešto kao da se suočiš sa strahom je li to to,kao klin se klinom izbija,uzimaju li se neki još vitamini uz ad,ja pijem omegu,da li to utiče na mozak ili je to vaarka,meni se čini da su i ovi lijekovi lažnjak,kao placebo ,ko ima neki savjet neka proslijed.Vrijeme je baš usr.... JANo kakvi su makedinci?Zgodni?user posted image

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 1165
27.6.2010 20:14:31   
Strijelac79
anza zašto piješ zoloft,kako sam čula da je to jači lijek,je li ti odmah to propisala dr ili si mjenjala ad,koliko to piješ i koja je tvoja dijagnoza,čini mi se da ja pijem nešto slabo ili ne znam više,možda očekujem čuda od ad

Neposredna veza do poruke: 1166
27.6.2010 21:01:26   
jaca76
Hahaa,isto sam i ja pomislila da je AD mozda kao placebo i ako nije da bi trebalo biti,ali draga strjelac nije to nikakav djeciji ad,neko ti je to ovdje napisao ,nije tacno,fino pise da ga ne smiju piti mladji od 18 god..procitaj uputstvo..Budi strpljiva i naravno da pomaze i omega i bademi i lignje i sl.stvari,ja sam sve to pila i caj i med i maticnu mlijec i sveeeeeeee sto je dobro i zdravo.I religija svakako,na prvom mjestu.pusa

Neposredna veza do poruke: 1167
27.6.2010 21:29:54   
maj 67
user posted image I ja sam kao i Jaca pila sve i svasta,sve za sta sam procitala da je dobro i zdravo.Bitno je pokusavati na sve nacine da sebi pomognemo i vjerovati da cemo uspjeti.I treba puno,puno strpljenja jer ovo ne prolazi preko noci,treba vremena.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1168
27.6.2010 23:21:01   
jana mk
Pusaaaaaaaaaaaa ,mila strjelac moji su ti makedonci prezgodni heheheheheh,nije sto su makedonci al jesu lepi i muskarci i zene ,nije dzaba ona pesma makedonsko devojce tako popularna,inace mila isti sam ti i ja slucaj ko ti sad sam odlucila da odem na homeopatiju kad mi danas druga misao proleti pa cekam sutrasnji dan da se javim jednom dr koji je tu blizu u jedan grad do mojega pa da vidim dal ima termina da me primi da vidim dal da menjam ad il sta je samnom nekad sam dobra da neosecam nista ko da sam zdrava ko dren ,nekad mi dodze da iz svoje koze izadzem nit ad nit helehi nepomazu ubiju me crnjaci ,muce me muce pa ostave ko da nista nije ,ako mi dr ima termin da me primi pre petka kad sam zakazala na homeopatiji otkazacu homeopatiju za avgusta ,ako me nemoze primit nepreostaje mi nista nego da idem u petak kod homeopatkinju ,pa sta bude neka bude icicu gde treba i radicu sve sto treba samo da ovo prodze nekad kad me spuca anksioznost nemogu mislim funkcionisat normalno nit razmisljat kao normalno ,pogled mi se sav zamuti ,glava ko globus ma sranje uveliko...ali borim se ,danas sam cula da je moj blizak drug bio kod ovog dr i on kaze da mu je bolje i njemu dijagnoza anksioznost ,pa po njegovu preporuku hocu da i ja se vidim s tog dr ...daj boze da ima slobodnog termina ........kad ce li sve ovo proci ljubim sve vassssssssssssuser posted image user posted image

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 1169
28.6.2010 0:28:21   
sanchez
user posted image pozdrav drage moje sta iam kako ste,JOJjeste li culi za ovo u bugojnu pravo ssam se nasikirala .Nemogu vjerovat da takvi kreteni postoje .
Boze sacuvaj.Nego Jano molim te odmah pisi to za tu home ... i ja bih odmah isla majke mi . Samo da covjeka ovo prode.Mislim ja sam ok zadovoljna sam ali nekako se osjecam kao ovisnik ove tablete.Ali hvala bogu pa i pone imaju.Neznam ima li kod nas ta home,,, ako ko zna nek javi.Strelac jesi ziva jeli imalo lakse .pozdrav svima i ljubim vas

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1170
28.6.2010 1:11:24   
AnzA
....strijelac ja sam pocela prvo pit  SEROXAT(paroksetin),koji mi je doktorcia primarijus propisala .i odgovarao mi je je mnogo nakon mjesec sam se preporodila sa tom tabletom,medjutim,nus pojavu koju sam imala od tog Ad su bile znojenje ,povecan apetit i sexualnu disfunckiju. odem poslije mjesec na kontrolu ispricam doktorici,kaze promienicu ti Ad dacu ti  ASENTRU(sertralin). i  tako napravim pauzu 4 dana od seroxata ,i pocnem pit Asentru,sa kojom sam takodje osjecala poboljsanje i naravno i sexualni zivot mije bio bolji,ali pila sam ga mjesec ,i taj mjesec sam imala crne misli o inako blagu paniku,odem opet za mjesec na kontrolu dokt mi kaze. Ta dva lijeka i Seroxat i Asentra su prvi  lijekovi koji se propisuju i najbolji. Medjutim posto Asentru prozivodi slovenija krka,kaze jedino da probam jos da ti dam orginal americki tzv ZOLOFT takodje ( sertralin )kao Asentra. I  evo pijem Zoloft vec 2 mjeseca i osjecam se sve bolje hvala Bogu dragom. Inace svi ovi lijekovi koje sma napisala i jos neki spadaju u istu grupu INHIBITORI PONOVNE POHRANE SEROTONINA.  Tako da menije mnogo doktorica moja pohvalila Zoloft da je stavrno dobar i da pomaze ,sto se meni i pokazalo . Moguce da pijes ti slabiji ad,al nista ne brini moze se bez ikakvih problema promijenit desava se mnogima da im prvi ne odgovara.... vjeruj mi i ja sma ocekivala cuda ,al vjerujmo u cuda,cuda postoje  i vjerujmo u sebe vise i dici cemo se kao pobjednice ,ne sekiraj se

ljubim vas

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1171
29.6.2010 13:07:59   
maj 67
user posted image cao svima pa gdje ste,kako ste?Ja sam danas bila na kontroli,i dr je prezadovoljna mojim napretkom,tablete mi je jos smanjila,sad cu piti asentru svaki drugi dan po jednu,i kaze da ako ostane ovako za dva mjeseca bih se trebala potpuno rijesiti tableta.Naravno ako osjetim da mi terapija ne odgovara da nastavim piti asentru svaki dan.Xelex je rekla da pijem navece po jednu,ako mogu da i njega pocnem piti po potrebi.Razgovarala sam s njom o nekim problemima o kojima smo mi komentarisali na ovom nasem forumu,ako se pocne sa terapijom lijekovima ne smije se terapija mijenjati ili prekidati na svoju ruku,za organizam je jako lose kad se pocne pa prekine sa terapijom,tad se stanje jako pogorsa.Sto se tice skidanja sa tableta isto tako treba slusati upute dr i postepeno smanjivati dozu,nikako naglo jer i to ima negativne posledice.Ako se pravilno doziraju tablete ne moze doci do ovisnosti,a tablete treba da se piju dok god postoji neki od simptoma anks ili fobija.Eto toliko,veliki pozdrav za sve

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1172
30.6.2010 20:17:05   
jana mk
Pusa cureeeeeee,kako ste mi ,i ja danas bila kod novog lekara promenila sam dr i imam novu terapiju pricali smo dobrih dva sata s dr i moj nov dr je meni rekao da meni vise treba razgovora nego sve drugo ,od sutra krecem novom terapijom i za 10 dana trebam na kontrolu ,doktor je rekao da po njegovom misljenju ja bih se za najvise 3 mjeseca resila ovog stanja naravno ukoliko sve radim kako on kaze sto i nameravam,inace draga maj upravo i ja sam danas bas pricala o tim prekidima terapijom jer sam ja sve tako zeznula sto sam sama ostavila asentru i pogorsala stanje ,savetovao me je da nista bas nista ne uzimam na svoju ruku dok nepitam njega ukoliko se zelim trajno resiti ovog problema ......pozz svima ljubim vas

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 1173
30.6.2010 21:03:30   
nova_
Lijepe moje cure kako ste mi? Evo i mene, vratila se sa svojih putesestvija. Ja sam svo vrijeme bila super, ni a od anksioznosti. Danas cim sam dosla kuci pocelo me hvatati po malo ali sam ignorisala i proslo me. Interesantno stvarno. Kaze moja mama kad je tako onda ti samo putuj i ne dolazi kuci hahahahaha. Vidim da ste i vi uglavnom dobro i bas mi je drago. Jano super sto si promjenila dr i terapiju, kako vidim ovaj novi ce ti se vise posvetiti i sigurno i rezultati nece izostati. Pisi koji je novi AD koji si dobila da pijes?
Toliko od mene, odoh moram se spremati za posao i za nove radne pobjede. Pozdrav svim curama,  da ne nabrajam pojedinacno! Pusaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1174
1.7.2010 10:28:48   
sanchez
Haj drage moje kako ste mi.
Nova dobro dosla  kako si se provela gdje si tacno bila u eu. Jesi nam sta kupila .Jano svu srecu ovog svijeta ti zelim sa tim novim doktorom.Naravno i terapijom.Nego jeli nam Strelac ozdravio .Nadam se da jest. STRELAC javi se ako mozes.Da znamo kako si.
Ja sam vec 3 dana ko pogazena bas sam bljak ali se ne predajem borim se ko u ringu.Jest da je tesko ali nedam se .Ja sam se cula sa svojom dr i rekla mi je da je ponovo nazovem oko 10.8. smanjila mi je dozu. Ja se pohvalila da sam savrseno kad ono sutra bljak ali procice ako bog bog da.Jana hoces li sad ici na onu home... jesi pitala novog dr za to.Joj drzimo ti palceve za sve ako ti pomogne ta home... i ja cu ici odmah.
Toliko drage moje puno pozdrava i poljubaca od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SAMO SA OSMJEHOM.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *