Strijelac79
|
Cure moje pozdrav,nisam se dugo javljala jer su moji predhodni mjesec svi se razišli po odmorima a ja ostala ovako anksiozna sa bolesnim ocem pa se nisam javljala skoro mjesec dana,nisam stizala.e sad dr. mi je sama promjenila ad jer sam mnogo povraćala a to se ne smije kao smijemo imati mučninu ali nikako ne povračati hranu kao ja,umjesto deprezol dala mi je serotaks,isto sranje drugi proizvođać,pa ako mi bude loše i od ovog ima čitav spisak drugih ad pa sve jedan za drugim pa koji mi organizam prihvati.stanje mi se strašno pogoršalo,valjda ulazio lijek pa opet ne ulazi,prekosutra moram na kontrolu i zadavit če me dr. kad kažem da nisam počela piti.Inače ova dr. je užas a ja nemam para za privatno,ništa da posavjetuje ili da objasni nego samo govori da to nije strašno,može se i bez lijekova i bla,bla,juče mi je bilo loše ,sve mi je dolazilo da stanem na balkon i vrištim od očajanja,ili da glavu sama sebi od zid razbijem nebi li tako izbacila ove crne misli,opet me proganjaju,Sinoć sam dobila pa jutros osjećam kao blago rasterećenje ali definitivno sam za lijekova.Sutra moram popiti ,nije me strah nus pojava nego kad popijem dolaze mi u toku dana po pet puta neke krize,strašna nervoza i misli,lude misli,kao eto sad si unijela stranu tvar u organizam,sat će ti se stanje pogoršati,možda ću u toku noći sama sebi ili djeci nešto uraditi,pogoršat će te ti se stanje ,imat ću komfuzne misli,ludim,ovo kod mene nije aksioznost,ovo je neka druga bolest,svi ostali su ok sama ja sebi umišljam itd,e da mi je samo neko uz mene prva tri dana kad mi dođe kriza da me utješi kako neću poluditi,kako će mi lijek svakako pomoći,i tako samo neka mala podrška,ali je nemam.ne znam ša ću,da se ujutro prvo smirim nekom tabletom pa da popijem ad,a kad mi dođe kriza da ćukam travu,molim se bogu,usisavam,ili ne znam šta,da mogu vani popila bih i izašla šetati,gledala bih aute,ljude,ovako ne znam šta ću.Kakva je to blokada u mojoj glavi,je li se sad stvorio strah od lijekova,ili sam najveća kukavica ili nism sto posto uvjerena da će mi ti lijekovi pomoći ne znam,možda ja imam neku drugu dijagnozu kao šizofrenija pa umišljam,paničim i strahujem od nečeg što neće ni doći,ne znam,vidim da sam ja neka luđakinja mimo sve vas anksiozne.A trbam lijek jer su napadi tako jaki da mi se vilica koći,ali to prođe ali ove misli,umišljanje,strah da ludim i sl to se više ne da trpiti.Vidim ja da je vama svima bolje od ad ali ova moja luda glava neće to da prizna,A o depresiji da ne govorim,samo ležim plačem,ležim plačem,pa kad dođu cne misli prepadnem se ,skočim,popijem tabletu izađem u baštu da čujem ljudske glasove dok ne pođu.Kakva sam ja to osoba,kakva majka kad vidim svoju djecu kako pate zbog mog stanja a ja ne mogu ga se trznem,da se liječim sa puno elana neko samo padam dublje u depresiju.sad ko pročita sve ovo neka mi iskreno kaže jesam li ja anksiozna ili baš bolesna u mozak,ili kreten ili šta sam ?????????
|