Strijelac79
|
Pozz vitezovi ženskog roda!!!Anidae ja sam fascinirana tvojim optimizmom i fascinirana snagom svih ostalih članica.Ovaj forum nije znam ispovjedaonica za naše prošle borbe nego je neko otvorio ovu temu jer se borio sa anksioznošću i na tome i trba da ostane ali izvinjavam se prinuđena sam na da skrenem s teme.Sancez puno pozz i hvala za kritiku,uvjek je dobrodošal:Sigurno se sve gledale fil kada se mlada djevojka zaljubi u savršenog,pažljivog muškarca na kojem joj zavide sve drugarice,toliko je savršen da pita boga kako ga je bog baš njo dao.Kada se vjenčaju nastaje džehenem ili pakao kako hoćete,varanje bolesna ljubimora,batine,zakjučavanje u kuću,na živo palenje,silovanje,a ona to ne može da dokaže jer jeo on pun para,ugledan u društvu,ima milion veza,jak da ne može biti jači a pred ljudim tako divan susretljiv,i tako ona iz dana u dan suočena sa smrču odluči da bježi sa djecom,po čitavoj zemlji,da upiše tečaj samoodbrane,da se krije po sigurnim kućama,da se razvodi tri i pol g,da podnese hrabro kad joj otme djecu na ulici i ne vidi ih pola god,da se bori na sudu za starateljstvo,da trpi da je stano prati kad je prestalo bježanje,da bude jaka da se školuje,da radi po dvati mjeseca pa da napušta,da djecu drži zaštićenu o svega toga,da glumi pred ljudima,da se bori sa korumpiranim sudijama,soc.radnicima,da je sto pita otme na ulici i odvede na planinu i muči pa ostavi samu u šumi,da se bori rukama,nogama a da nikad za to vrijeme ne poklekne,bude draga,dobra prema svima,bori se sa anoreksijom i tako sve 12g,i taman ga pobjedi i bude mirna,sretna svojim pilićima a odjednom tumor u dojci,voljeni otac se razboli,i jebena ansioznost,pa mila moja sancez reci jesam li pizda i kukavica ila sam umorna od borbe za goli život:Mila moja shvvatam tvije gubitke,znam kako je izgubiti pola familije,a ostali ranjeni,znam kako je biti gladan,biti ranjen u ratu,sve ja to dobro znam i djelim tvoju bol.Nisam nikad rekla da je meni najgore,ne ni slučajno,Anidae je teže ona se bori 4g,teže ja novoj koja mora raditi i sakrivati anks,teže je tari koja je mlada a muči se tek postala,teže je dini koja je prebrodila bez lijekova,teže je maju jer je sama to prolazila,teže je jani jer je smaraju crne misli,teže je tebi jer jer nemaš majke da kažeš mama loše mi je,teže je jaci jer olučno piči dalje bez lijekova,svima je teže nego meni i svaka vam čast.:VIdiš ja nisam zla,nisam namjerno vas naljutila samo sam umorna,neće više ni glava ni tijelo da mi se bori,odustaje od mene same,.Ja se izvinjavam što sam jadikovala,osjećam da se moram povući sa foruma jer ljude samo iznerviram,kao da vam nije dosta vašeg jada.Godina gledam smrti u oči pa pobjedit ću i ovaj put.Koja ironija da obolim od agorafobije,i da mi bivši muž sazna i pošalje poruku:godinama te uništavam i konačno si u zatvoru uništena,priznajem bila si tvrd orah,vrati se i imat češ opet kućnu pom. i ptičijeg mlijeka ili češ završiti na psihijatriji. Nema veze sve ovo što kaže jana ovo hvata i sretne i nesretne,samo sam htjela da znaš da nisam kukavica nego div u malom tijelu,pobjedit ču ja opet.JOš jednom hvala za kritike,podršku i svaku lijepu riječ
|