Zabica27
|
Drage moje evo i mene malo samo da vas pozdravim izljubim sve redom...Ja hvala Bogu dobro, krecim,perem, ma kakva anks nemam kad ni misliti na to... Sto se tice tih AD Jaco ja mislim da ti ne trebaju,mislim nisam ja dr,al je meni moj dr rekao sve dok mozes sama hodati iz kuce i ne misliti konstantno na pn i ne prozivljavati ih konstantno ad ti ne trebaju.Meni je slicno kao i kod tebe,al sad vidim i dr mi je rekao da mi ne trebaju, jer ja svuda idem sama , setam po grdu, putujem sama eto od neki dan i busom, mada sam ja i prije uvijek putovala do duse vozom jer sam svake sedmce iz Sa isla kuci za vikend dok sam studirala, u principu i ako me bilo strah ja sam pichila, stisne m zube i idem, kad dodjem na odrediste osjecam se ko lav, preponosna sama na sebe. Cujte sad ovu izjavu "Ja mislim da sam se ja izlijecila samo sto to jos ne znam... Mislim nemam pn, nisam anks. normalnom funkcionisem, ponekad mi neka crna misao proleti kroz glavu kad trebam negdje, al prodje, malo me smo ko nesta frka fata od te udaje koja eto valjda treba da bude za 2-3 mj,ako ne promjenimo planove zbog Ramazana i Bajrama.Ma u principu ja jedva cekam da to sve prodje, da mi ti silni gosti prodju kroz kucu, pa da ja sa svojim dragim i novom porodicom koju dobijam uz njega(otac i brat) nastavim fino mirno da zavim bez previse stresa... Jah sta i ja nadrobi svasta, eto mile moje ljubim vas punooo sve i nedajte se i opet ja i moj slonic... P.S Jel iko od vas sinoc gledao film na FTV?Rijec je o zeni sa agorafobijom koja 1god nije mrdnula iz kuce,koju nekakav ubica hoce da mlatne, helem poenta je u tome kad je ovaj nju zaganjao da je kilne ona izletila napolje prvo je safatao malo pn, a onda sto kaze Anidae ona "progulila" i pocela se smijati ubici u oci , ko veli bas me briga ubij me ja vise nemam straha od pn... Mislim jeste da je to film, al ima istine u tome, da kad se suocis sa strahom kilnes ga... Ljuuuuubim vas jos jednom...
|