P u r p l e -> RE: Anksioznost (5.6.2015 12:47:59)
|
MBJ, znam kako ti je, ja sam stalno kod kardiooga išla i samo mi tablete, vratim se gora. S obzirom da sam anks dovela u red, dr mi je ukinuo terapiju, nakon dugo vremena, ali sam promjenila dosta dr , htjela cuti više misljenja. Ja odavno ne pijem nikakve AD, ja kada sam se počela boriti sa anks, bila sam dotakla dno. Nisam imala nikakvog hobija, nista menije ispunjavalo. Ali sam onda počela od čišćenja kuće, jer nisam smjela van agorafobija :) Čistila sam prozore i znala plakati kako se loše osjećam, ali sam sebi ponavljala da moram to raditi da se razbudim, ostavim prozore, odem slagati orman tj veš. Čak sam uz druženje sa sestrićem otkrila da mi prija bojanka, pa sam čak i bojala, to me nekako odvlačilo i smirivalo :) Hilajdu nekih stvarčica po kuci sam nalazila samo da radim , čak i kad se loše osjećam , ponavljala sam sebi da ima života u meni, da samo moram ja to pronaći u sebi, i tako iz dana u dan, nekad bilo ok, nekad loše i vjeruj upalilo je. Onda polako počela i van, pa malo sa svekrvom do bašte, nikad nisam nista sijala ili kopala, ali tad sam se uhvatila :) I sad evo sasvim normalno se osjećam , idem svukuda sama, druzim se, radim mnogooooo stvari koje nisam, kurs neki upisla. Eto to je moja neka borba, a vjeruj baš sam bila dno dotakla, omršavila 10-tak kg, jednom rijecju katastrofa. Sad mi je još ostao strah od trudnoće, bojim se nekako, ali ja vjerujem da cu ako Bog da i to savladati... P.s citala sam knjigu od Joshef Marphy-Moć potsvijest, Aid el Karni- ne tuguj... Te dvije knjige su mi mnogo pomogle...
|
|
|
|