flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 15:50:38)
|
Pa mene ti je mucila anex.prije jedno 5 god i drzalo me oko godinu dana. Tad nisam znala ni sta je anx.ni sta mi se desava. Studirala sam tad. Imala sam napade panike,lupanje srca 180 otkucaja i kad mirujem,nesanicu napade placa,trnjenje,kocenje, crne misli itd...obisla bruku doktora sve urfu a meni nije dobro, rekli na nervnj bazi i to je to. Pila tab za srce radi ubrzanog ritma i ponekad apaurin il persen. Isla salivati strave pun puta i samo jednog dana neznam ni ja kako to je stalo. Dugo tj par godina poslije zivjela normalno,desi se nervoza al traje dan i to je to. Hodala,uzivala,ma sve ok. Eh zadnjih 5 mj evo ga ponovo. Al nemam lupanje srca nit napade panike,vec nesanica nervoza,titranje misica,pnekad trnjenje. Al imala sam i stresova,raskid veze duge, udes,nda slikala ledja,tu me pokosilo. Imam šinu bifidu,skoliozu,nalaz me nasekirao,a dok sam dosla do toga sta je uzrok mojih tegoba obisla sam more doktora. Tata pio,posao stresan pa nova veza itd sve se nagomilalo i eto buknulo...znaci drzi me 5 mj...imam 32 god neudata! A kod tebe,sta se tebi desava,koliko traje,i koliko imas god! Ako imas viber mozem se i tako cvi lakse je!
|
|
|
|