RE: Anksioznost (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Zdravlje

Poruka

Inkognito -> RE: Anksioznost (13.1.2015 11:31:04)

Draga Moram biti jaka, znas da je pravilo br. 1 da ne nisposto ne posjecuju stranice na internetu, osim anksioznost.net, i moramo se drzati tog pravila. Vec smo apsorbirale sta je s nama, anksioznost! Nikakve psihicke bolesti, samo trenutna, prolazna stanja nastala kao posljedica konstantnog stresa! Malo se osvrnimo, sve smo imale stresove, kupile u sebe, nismo ispoljavale, znaci navukle smo sebi ovo stanje, koje je PROLAZNO! Znam da svaka od nas ide malo vise citati, kao da cemo naci nesto pametnije od onog sto znamo vec, a necemo naci nista sto ce nas utjesiti vise od ovog foruma. Znaci zene, ne idite na druge stranice, samo cete se ubiti u pojam i navuci sebi kojekakve bespotrebne sumnje.

flatron -> RE: Anksioznost (13.1.2015 11:51:17)

Tacn netreba posjecivati nikakve stranice,znam i ja sad ponekad tu glupost uradit,al vjerujte zbog fizickih simptma koje imam googlajuci dosla sam do dijagnoza poput multiploskleroze,ASL-A,itd...isprepadala se ziva,tako da to je zlo...pusaaa

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 13:29:47)

Zene jestel zive kako ste?

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 14:41:37)

A evo ja ti nisam bas, vise depresivna, koncetracija nula, na rubu placa stalno,
bas za nista...

koka i po -> RE: Anksioznost (14.1.2015 14:43:23)

IZVORNA PORUKA: priks1

A evo ja ti nisam bas, vise depresivna, koncetracija nula, na rubu placa stalno,
bas za nista...

dodju tako ti dani......svima....ali i prodju[sm=smiley1.gif]

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 14:43:59)

Ma i ja sam bezveze,muci me nesanica,nemogu da spavam,nervozna ma bljak.. mucil tebe nesenica,imas li problema s tim?

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 15:25:59)

Ima ove dvi noci jesu mucile su me, ali popila sam helax0.25 da se ne mucim.
Meni stvarno nije jasno ovo stanje nikako, al eto iskoprcat cemo se
ako Bog da...koliko ti imas Flatron godina? Koliko tebe ovo vec muci?

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 15:28:50)

Evo idem kuci s posla cim udjem za 15 min javim se pa ti sve napisem!

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 15:50:38)

Pa mene ti je mucila anex.prije jedno 5 god i drzalo me oko godinu dana. Tad nisam znala ni sta je anx.ni sta mi se desava. Studirala sam tad. Imala sam napade panike,lupanje srca 180 otkucaja i kad mirujem,nesanicu napade placa,trnjenje,kocenje, crne misli itd...obisla bruku doktora sve urfu a meni nije dobro, rekli na nervnj bazi i to je to. Pila tab za srce radi ubrzanog ritma i ponekad apaurin il persen. Isla salivati strave pun puta i samo jednog dana neznam ni ja kako to je stalo. Dugo tj par godina poslije zivjela normalno,desi se nervoza al traje dan i to je to. Hodala,uzivala,ma sve ok. Eh zadnjih 5 mj evo ga ponovo. Al nemam lupanje srca nit napade panike,vec nesanica nervoza,titranje misica,pnekad trnjenje. Al imala sam i stresova,raskid veze duge, udes,nda slikala ledja,tu me pokosilo. Imam šinu bifidu,skoliozu,nalaz me nasekirao,a dok sam dosla do toga sta je uzrok mojih tegoba obisla sam more doktora. Tata pio,posao stresan pa nova veza itd sve se nagomilalo i eto buknulo...znaci drzi me 5 mj...imam 32 god neudata! A kod tebe,sta se tebi desava,koliko traje,i koliko imas god! Ako imas viber mozem se i tako cvi lakse je!

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:11:24)

O, onda smo ti i ja generacija, i meni 32! Ne znam sta da ti kazem, i ja sam
ti s ovim problemom upoznata ima oho ho...ima sigurno 7,8 god sam to
osjetila, sad kad se sjetim mozda i prije, al nisam znala sta je to...Ma simptomi
i u mene takvi isti, nervoza, nemir, misli glupe crne, onaj zacarani krug
di mislis da nema izlaska iz ove situacije...Ja ti idem na razgovore kod super
psihijatra ima vec skoro 3 god...Mislim to mi je jako pozitivno donjelo
da razmislim o svom zivotu, samo dug je to put ka ozdravljenju, on te samo
uci kako da realno prihvatis zivot, i da se sto manje mucis
i analiziras..ja mogu rec da sam imala faze kad sam mislila, ah ja sam na konju
izljecena, sve rijeseno, kad ono buum evo ga na opet udara...pisem s moba pa ti
pa imam greske.Ugl udata i dvoje djece;))

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:13:03)

Ajme stvarno izgledam ko nepismena tuka kad citam post svoj;)

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:16:46)

Ma ima i kod mene gresaka i ja tipkam s mobitela,ja idem isto kod jedne divne neuropsihijatrice,doduse tek dva puta sam bila trebam sad nekad opet...na nije htjela da mi napise neki antidepresiv...kaze da mi je ovo sve reakcija na stres...pijes li ista??

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:33:41)

Nisam, meni ti je on super sto mi govori da mogu bez njih, samo da "ukljucim"
svoj mozak, ajmo rec.Puno ljudi znam koji su u ovome bili, ili su jos...
Meni je nekako najveci poraz taj sto nisam vise toliko ojacala pa da mogu
je iskontrolirati a ne joj se uvijek "prepustiti".Ali sto se tice tableta ja ti nisam protiv njih,
mislim da one mogu samo pomoci, a ne odmoci...al eto svak zna sta
mu je raditi...Flatron bit ce to ok samo moramo vjerovat u to[sm=smiley36.gif]

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:36:14)

Nadam se da hoce :-)

priks1 -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:37:08)

Moram ti rec da sam prije pila, pa prestala kako mi je bilo bolje...to sam zaboravila napomenuti...

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 16:41:38)

Ja nisam nikad,strah me a i ova moja neurops...je reka doslovno ovako,ja ti necu to propisati idi nekom dr al ja ti to nedam..nisam ni trazila doduse,al tako je rekla..moram izaci iz tog kruga,nči zanimaciju i misli okupirati necim dr..

moram biti jaka -> RE: Anksioznost (14.1.2015 17:17:42)

Ćao cure... vidim iz postova i niste mi baš naj,naj..ama ja spucala generalku po stanu pranje prozora,zavjesa staza i anx. nema- bezobraznica ;).Okupacija je čudo,ali ne pomaže uvijek i u potpunosti... Draga priks imamo svi te dane,mi žene posebno...Što bi moj muž reci vi žene plačete,a nemate pojma zašto plačete...ipak ima istineŽenama je plač izduvni ventil,ja žudim ponekad da se dobro isplačem,ali ne polazi mi jer uvijek su djeca sa mnom i ne želim da ih rastužim,a nekako i ne mogu...Suze me peku u očima i u grlu ali nikako da krenu :( .Flatron draga jesi ti razgovarala s doktoricom o toj svojoj kičmi,možda to tvoje trnjenje u nogama ima veze s tvojom dijagnozom i promjenama na kičmi. Idem dalje raditi Pozz drage moje

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 17:23:14)

Naravn da jesam,gledalaa je nalaz,naravno da mogu biti trnci u nozi od kicme,al meni znaju ruke i glava,titranje misiča po nogama moze biti od kicme al meni titra i po licu rukama,nosu ccc pa je to vise prepisala anek...eto nisam ni ja pametna sta da vise mislim il je najboje da nemislim [sm=smiley1.gif]

moram biti jaka -> RE: Anksioznost (14.1.2015 22:01:48)

Ne znam koliko te dugo drži,ali prošlo ljeto kad me onako iznenada ponovo spucala anx. u grlu sam imala knedlu skoro dva mjeseca.Davila me tako da bih skoro bez glasa ostala..To mi je dodatno nabijalo nervozu,i onda jednostavno sam to nekako počela ignorisati i nestala i mislim da će se i tebi isto desiti :*

flatron -> RE: Anksioznost (14.1.2015 22:09:49)

Pa misici mi titraju al doslovn po cijeli dan vec 5 mj. Nadam se da ce prestati i meni,kao sto je tebi to nestalo.. istina je da to jos vise stvara nervozu..:-*

flatron -> RE: Anksioznost (15.1.2015 15:57:59)

Cure razbila sam slucajno toplomjer sad me strah jer znam da je ziva opasna,a inace sam panicar...usisala sam i bacila u smece..strah me posljedica???!!!

priks1 -> RE: Anksioznost (15.1.2015 16:25:03)

Ma ne boj se, tako je i meni jednom pao, a jos mala djeca...
sto je gore jer su mogli pokupit bez problema...ali ako si usisala
nema problema, ne boj se;)

flatron -> RE: Anksioznost (15.1.2015 16:27:06)

Uh dobro je nda,hvala! Kako si ti danas?

priks1 -> RE: Anksioznost (15.1.2015 16:50:56)

A ono mogu rec bolje nego jucer, ali daleko da sam super, a ti?

flatron -> RE: Anksioznost (15.1.2015 16:54:09)

Ma nista boje nego juce,mozda danas i gore :-(

Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>