Inkognito -> RE: Anksioznost (5.1.2015 13:57:09)
|
Evo i mene, nesto me spucalo pa rekoh malo da se javim...Prije svega, dobrodoslica novim clanicama. Preporucujem vam da iscitate ranije postove, ima puuuno korisnih savjeta koje ce vam bas pomoci... Mene eto danas spucao neki osjecaj i onda se, naravno, na njega nadovezuju svakakve misli, tako da danas i nisam bas sjajno. Interesantno je kako se tako nadovezuju te glupe crne misli, nekad ih uspijem prevladat, a nekad, kao evo sad, nikako da se izborim s tim. Taman kontamo evo krenulo je nabolje, nema povratka, ono me iznenadi tako da ne znam jel sam dosla ili posla. Opet pokusavam koristiti tehniku da je to samo danas, da ce sutra biti novi dan, da ce osjecaji popustiti i da ce biti bolje... Kontam nemam pms da se mogu na to izvlaciti, a opet sam trudna, pa valjda ima i to neke veze :D Priski, gdje si macko, nije te bilo dugo..Kako ti je tata? Tako ti je bona kod svih nas, bude super, taman spremne da anski mahnemo i pozdravimo se s njom, a ona nam se ponovo vrati da kaze da je opet tu, i onda ponovno sucavanje bude jos teze, jer mislimo da smo je ispratili iz naseg zivota. Tako je kako je, ona je tu, nekad jaca, nekad slabija, a nama je boriti se kako znamo i umijemo. Inace, trudnoca mi je super, ide dobro, nosim se dobro, pa vidjecemo kako dalje... Pozdrav i za ostale clanice. Flatron, ovdje mozes pisati kad god ti dusa pozeli, ne moras cekati da ti neko odgovari jer se desi da se ne javljamo bas cesto, zato slobodno pisi kako osjecas... Eto, toliko od mene, malo sam dusu olaksala u nadi da ce biti bolje, a hoce aBd...
|
|
|
|