Inkognito -> RE: Anksioznost (18.11.2014 12:45:34)
|
Evo i mene zene moje :) HNF draga, svaka cast, ipak selidba u drugi grad nije mala stvar, to je novi pocetak i za svakog je stresan, a kamoli za nas ovakve...Hrabrosti ti ne nedostaje, samo tako nastavi mala!!! MBJ napetost u tijelu nije nista, samo eto tu je kao podsjetnik da ima jos malo anksioznosti. Najbolje je ne obazirati se na to, pa onda ono samo i nestane. Bolje i taj osjecaj nego neki gori, a znas koliko groznih osjecaja mozemo imati kad je anksi u pitanju :( Mamice draga, kod tebe se bas vidi veliki napredak, analiticki prilazis sebi, osluskujes se, to mi se bas dopada. Kako je krenulo uskoro ces se rijesiti ovog stanja u potpunosti, aBd :) Kako nam je scx31? Kako djeluju tablete? Priksi, kako je otac, kako se snalazis u toj ulozi? Pozdrav i za ostale zenice ovdje, nema nas u zadnje vrijeme skoro nikako :) Eh sad malo o meni :) Kod mene stanja promjenjiva. Isla sam doktoru, sve je ok hvala Bogu, pokazuje mi bebu na ekranu, ja gledam a nista ne kontam :D Nemam pojma kakav bi osjecaj trebala imati, al je bas nekako cudno :) Trudnocu podnosim ok, ne udubljujem se puno, jer ako krenem, nema me nigdje. Pocet ce analize i sinteze, razmisljanja o postporodjajnm depricama i tako tim budalastinama, tako da gledam da ne mislim puno o tome. Nemam mucnine vise, al sam onako generalno neraspolozena, mrzovoljna, stalno se svadjam s muzem, i naravno za sve krivim trudnocu :) Hajd, barem se sada mogu izvlaciti na to :D Ima razlicitih dana, napetosti, nervoze, a eto bude i lijepih, mada nikako ne mogu da se u potpunosti opustim i uzivam u trudnoci, a to se od mene sada ocekuje...Mah, uglavnom eto nije lose, devera se pomalo. A da me nije strah onog sto me ceka, vala jeste, jer je to meni nepoznato tootalno.. Ocekuju od mene da se radujem, a ja onako suzdrzana. Ma valjda isprepadana od zivota, pa se nikako ne mogu opustiti od straha od nepoznatog...Al kad skontam, nepoznato nam je sve, tako da ne mozemo zivjeti tako...Eto uglavnom nije lose, a bice jos bolje aBd... Ma nemam puno ni obaveza, pa je i to vjerovatno razlog nekog letargicno nezainteresovanog stanja...Al bice bolje :))) Ljubim vas puno i cujemo se :***
|
|
|
|