Inkognito -> RE: Anksioznost (27.10.2014 11:33:09)
|
Mamice, hvala puno na poruci, da znas da si me rasplakala, pa eto ti vidi :) I sama vidis koliko si napredovala u zadnje vrijeme, hvala Bogu dragom pa se covjek nekako dozove i vrati u kolosijek, spozna mnoge stvari o sebi, mijenja se na bolje, bez obzira na ovu anksi. Iz anksi i treba izvuci pozitivne stvari, misliti vise na sebe, manje na druge, jer nam je to prije bio veliki problem. HNF i Leptirice, same ste vidjele da je samo pms, eto odmah je lakse. Ipak hormoni rade svoje. Poslije pms stvari se polako vracaju na normalu. Treba sebi nekako uglaviti u mozak da kad jje pms da je pms, a ne da nam se nesto vraca i tako to. Trebamo skontati da je prolazno i doci ce na svoje... SXT nek si isla doktoru, otvaraju ti se sad vrata oporavka aBd. Ne ocekuj prekonoci promjenu, to kazu ide polako, al ako nista cestitaj sebi sto si pored svega, odlucila poduzeti nesto konkretno, i krenuti ka oporavku. Neka vala i tableta, bitno je da ne skode dijetetu, a to je sve za ljude. Eto Ariel je sama rekla kako je njoj bilo, i eto sad je hvala Bogu dobro. Znaci samo polako mala, korak po korak i uspjet ces. Dug je put, bice to dobro. Vidi i vitamina da uzimas, neke zamjene za ishranu, uzimaj med, pekmez, bademe, orahe, suhe sljive i to, ako nista da malo grickas kad vec ne mozes puno jesti. Bices ti nama dobro aBd, samo tako nastavi. Ja sam se za vikend posvadjala s muzem, pa sam preplakala vikend. To nam je prva velika svadja, pa sam bila katastrofa. Vjerovatno i trudnoca utice, hormoni, pa sam bila bas losa. Sinoc smo kao izgladili, al trebace mi jos vremena. Uglavnom sam ok, nije lose. Nekako sam nastavila gdje sam stala, ne mislim previse na trudnou dok ne odem doktoru, pa uglavnom se ponasam kao i prije. Hvala vam zene moje na podrsci i lijepim zeljama, amin, da sve bude kako treba. Zene, sta nam je sa Priksi? Mala jel bila svadba, jesil bila kuma? Puno pozdrava od ove trudnjace, cujemo se uskoro i ostajte mi vesele :***
|
|
|
|