leptirica2606 -> RE: Anksioznost (15.10.2014 10:23:22)
|
Dušaaaaa draga, ma sad citam tvoj posti sve se prepoznajem od prije nekolikko godina Ja, kad sam dotakla dno života svoga i opet se uzdigla hvala Allahu poput feniksa, jeste jeste, ima nas koliko hoćeš s tim i drago mi je da ima ovakva tema. Sve što ti se desava, NIJE KAZNA , nego samo to posmatraj kako neko mlo veće iskušenje u svom životu. Upamti, da DRAGI BOG NE OPTEREĆUJE NIKOG PREKO ONOG ŠTO MOŽE PODNIJETI NA SVOJIM PLEĆIMA. Zato glavu gore, idemo dalje. Ja dok sam studirala imala sam takvih problema, sve panika panika. a dugo nisam znala sta je bona. Pa sam gubila virjem kod kakvih Hodža, skidanje strava haha itd. Na kraju išla kod psihologa, psihijatra... i vjeruj sama sa sobom to sa riješila. I sad mi se nekad znaju desiti takve stvari samo puno rjeđe i puno manjeg intenziteta. Jer sa svjesna sta je i onda samo mozgom proadim popricam sama sabomom i prode, mora proci kao kod svih nas aBd. Recimo to na faxu, sve sam mislila u tim napadima da ću da umreme, da se onesvjstim, nikog mog nema pored mene, sama, dobiću infarkt, počnu trnuti prsti, misli nikako nemogu da izbistrim itddd....sva se pogubim ... sad kad se toga sjetim i vratim film smijesno mi izgleda, al znam kko se covjek osjeca takooooo bespomoćnim kad mu se to desi. Tu sam za sve što ti treba, iskreni savjet , da popričaš. možeš mi poslati pp. jer znam kako je i koliko je meni bilo potrebno da me neko ohrabr i samo kaze da te to normalno nista strasno, da nisi bolesna niti luda, nego samo malo vise osjetljiva nego drugi svijet. I još, ovo što kaže mamica, ti si trudna, zato upamtni, i druge zene koje nemaju anksioznost POŠIZEEE OD HORMONA, tako da je kod tebe samo još više sad doslo do izražaja. Uzivja u ovom danu, uzivaj u svojoj bebicu, a anksioznost ćemo da pobjedimo, gluaču jednu ovde skupa sve mi zajedno,,,,puno pusa svim zenicama
|
|
|
|