HNF -> RE: Anksioznos (8.7.2014 1:21:04)
|
evo i mene, i ja cekam sehur. Sve mamice24, sto si napisala, ja cu samo potpisat, hehe. Slazem se s tobom. Ne mozemo po cijeli dan mislit samo na anksioznost, strah i paniku, misao se samo lijepi jedna na drugu .I sto vise negativnih misli, eto ti odmah i panicnog napada itd. Moras prestat mislit o tome. Kad krenes doktoru kazes sama sebi, bit ce sve ok, i necu dalje da mislim o tome. Kada krenu te ruzne misli, ma odmah se preusmjeri na nesto drugo, radi bilo sta, cisti kucu, gledaj tv, citaj, igraj igrice, ja sam najvise voljela popunjavat krizaljku ili igrat igrice kad me taj strah i panika uhvate, samo da preusmjerim misli. ja sam do sad puno naucila ,od svoje dr i na grupnoj psihoterapiji. to su samo osjecaji i misli, nista drugo, i sto mi vise tome pridajemo paznju to se samo lijepi za nas um, sve vise i vise. Tablete se takodje mogu pit,sve po preporuci i savjetu dr, ali se mora i radit na sebi. Moras mjenjat uvjerenja, stavove, ponasanja koja su te i dovela u anksioznost.. Moras se naucit pobrinut za sebe, reci ne, ugodit sebi itd. jooj al se ja raspisah. :* inkognito zeno, uzivaj u ovim prvim medenim mjesecima braka :))). pusti anksioznost. mamice jel muz isao na put, kako si ostala sa djecom sama, jel bilo straha. gdje nam je dina, ne javlja se nikako.
|
|
|
|