HNF
|
meni se isto tako desilo na poslu, da mi se pravo zanesvjestilo, i onda se poceo stalno javljati taj osjecaj i strah, jooj sta cu ako mi se opet zanesvjesti, joj sta ako upadnem, ma grozno. jedan dan tako mi dodje lose, odem do wc i kontam odoh nazvat muza nek dodje na posao po mene, nema sanse da ostanem, strah me, nesvjesti mi se, ma uzas. i onda kazem sebi, ako odem sad onda sam kukavica, uvijek ce mi se to desavat na poslu, mogu otici danas kuci, izostat s posla, dan, dva, tri, pet, deset, ali jedan dan se moram vratit na posao i sta onda. e reko neces kuci, ostat ces pa sta god da bude. i ostanem, i sve prodje super. onda mi se nakon toga jos par puta znalo to desit, sve gledam jel mi se nesvjesti, pa jel mi srce puno lupa, ma svasta nesto, eh onda ja uzmem nesto bas da radim, kucam na racunaru, odem do kolegice u drugu kancelariju, samo da ne mislim o tome, i hvala bogu proslo to. Eto mene sad muce samo ti strahovi od ludila, gubitka kontrole i druge prisilne misli :(. trudim se da odmah pocnem mislit na nesto drugo, nekad ide bolje, nekad nikako, a jos sam i pesimista inace u zivotu . pozdravljam vas sve
|