|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
23.9.2012 17:13:25   
brinetyca
hej, biba:) nema ništa, bar kolko znam ja, nema nikakvih naznaka..još uvijek. ja to provjerim tek ako mi kasni..Kako ste mi vi svi? Ide li na bolje... Ja sinoć išla u neke svatove.al je problem što sam tamo znala dosta njih a s druge strane nisam ni sa kim nešto posebno,pa nekkao nisam imala nekog pored koga bas osjetim sigurnost. te trazi prijevoz ovo ono,u svojoj maloj punoj petici..izdrzala sam, plesala svu noc. al kad smo tek ulazili u salu u kojoj je bilo oko 450 svatova noge mi se oduzele i cijelo tijelo pozelila sam stat na sred podija i sale i pocet plakat. gledala sam samo prvu stolicu da je slobodna da sjednem, ne bi ni gledala ko sjedi za tim stolom kiolko sam se bila uspanicila, al opet nekako nisam napravila bauk, neznam sta me odrzi na nogama , samo mi krivo kolko se izbezumim, ja mislim izgledala sam u tom trenutku isto poremecena ludakinja.

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4751
24.9.2012 18:02:02   
brinetyca
ipak sam otišla kod psihića što je preporučila moja psihologinja. opet bolje znaju nego ja. i on mi propiše taj odvcratni xanax(imam osjećaj da je taj lijek baš za one ludake žestoke) i neki deprozamel,tak nešto pojma nemam ;) strah me to pit al budem najvjerojatnije. i ništa od trudnoće, rekao mi je nemoj ostajat trudna hahah ko da je znao da pokusavam(valjda radi tableta trenutno) a možda već jesam user posted image i kako ja sad momku da kazem da to odjednom necu..a za tabl mu nece govorit, zasto mora to i znat.. ionako ih nebi trebala dugo konzumirat.user posted image jaoo na sta sam spala !

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4752
25.9.2012 18:55:35   
mili021
Ma nije za ludake,ne brini to obicno prepisuju,mada meni nije nesto pomogao,najbolje bi bilo ako bi mogla bez lekova...ja ih uzimam bas kad me uhvati panika,nervoza...kao ovih dana sve mi se manta,boli me glava,kao polupana sam,valjda od ovog ludog vremena i ja jos ludja.

Neposredna veza do poruke: 4753
26.9.2012 1:08:32   
BlackMagicWoman
brinetyce, ovo jaoo na sta sam spala malo ruzno zvuci, i za tebe i za sve nas ! Vjerujem da ti nije drago sto moras piti tablete, ali to nije smak svijeta, hvala Bogu, pa ima nesto sto nam moze bar malo smanjiti muke ... Zahvali Bogu pa nije rak, pa da imas jos gore stvari za razmisljati ... Ne slusaj sta ti pricaju o tabletama, i vjeruj da xanax nije tako jak, niti se daje zestokim ludjacima, kako ti to kazes, oni sto su u gorem stanju nego mi, piju mnogo jace tablete ... tvoj izbor je hoces li momku to reci, ali ako mu to ne mozes reci, tj, ako mislis da ce misliti nesto lose o tebi, da cete sazaljevati ili nesto slicno, onda nemoj s njim ni imati dijete ... Ali eto ti najbolje znas, ako toliko zelis dijete, i smatras da su dr pogrijesili, da ne trebas piti tablete, nemoj, pravi dijete, nadji svoj nacin da se izboris ... Samo mudro ...user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

Neposredna veza do poruke: 4754
26.9.2012 15:29:37   
brinetyca
a izvini blak ako sam osobno uvrijedila tebe što ih piješ ili nekog ovdje, nisam to mislila, nego sam ja trenutno skept u vezi toga i normalno je da tako reagiram, jbga ja sam poljuljana i osjećam se zbog toga malo tužno.jer kad vidim kako ljudi normlano funkcioniraju, rade, izlaze, druze se..pomislim sta je sa mnom pa ne mogu to sve obavljat. ma nije da bi me on osuđivao, ali je bolje nekad neke stvari prešutit. možda to bude kratko trajalo ,možda mi čak i pomognu. zašto mora sve i znat. nekad je bolje neke stvari prešutit jer to rijetko tko može shvatit. zamisli ono kažeš mu pijem xanax. jbga, to je malo neugodno. i ne smatram da zbog toga ne bi s njim trebala dns sutra imat djecu. ma neću sama da pokušavam više išta, slušat ću dr i to je to. mislim da mogu sama punotoga al nekad jednostavno ne mogu. preumorna samod svega kao i većina pretpostavljam a i tablete mi možda stavrno pomognu da se ovog riješim pa makar nekad u životu.

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4755
26.9.2012 16:12:22   
mili021
tu se slazem sa tobom ,i ja sam tuzna kad vidim kako su ljudi nasmejani,opusteni, a ja ko mrtvo puvalo,koji svaki dan ima simptome. Probaj lekove,ja sam pila svasta,moj muz ,nije ni zna ni kad idem kod psihijatra ni sta pijem,nije ga zanimalo, a i protivnik je lekova misli da se sve resava autosugestijom,jbg ja nisam toliko jaka da mogu to tako prebroditi, najbolje je da slusas sebe i da radis kako ti mislis da treba.

Neposredna veza do poruke: 4756
26.9.2012 18:53:18   
BlackMagicWoman
a joj dusa, ma nisi mene uvrijedila jer ja fkt ne krijem da pijem tablete, niti da sam bolesna vec dugo vremena ... kome sam interesantna prihvatice me kome nisam nek odhebe, ha ya ... ja sam malo drugaciji tip, ne volim nista da krijem, previse sam otvorena, pa mozda mi je to bilo cudno ... i imam osobu kojoj apsolutno ne smeta i da pijem prozac, ako ce mi pomoci ... da mi je rekao da mu smeta, odleprsao bi, jer to je meni jednako kao da mu se ne svidja sto pijem kafu i pusim cigare, to meni pomogne da smanjim anksioznost, i zahvaln asam sto postoje i idiot sam bila sto nisam mnogo prije krenula sa terapijom ... sto se tice toga, znaci, redovno pij terapiju, ne ocekuj brze promjene, jer eto meni su rekli da cu tek nakon godine dana vidjeti poboljsanje ... treba vremena jbga, dugo se nakupljao stres ... ako osjetis ti neku euforiju ili poboljsanje kratko nakon pocetka terapije, nemoj ni slucajno da se zaneses, pa prestanes da pijes, znaci sve u dogovoru sa dr i brzo ces ti to pobijediti ... sretno ... user posted image

Neposredna veza do poruke: 4757
26.9.2012 20:52:57   
brinetyca
e sad ću ja tebe malo kritizirat user posted image nisi ti bolesna ! to je oštra riječ za ovaj poremećaj.. nemoj tako user posted image aa znam, nije to ništa tolko strašnoo al eto,treba mi malo vremena da prihgvatim da imam problem i da sam dosla u tu fazu da ih trebam piti. a neću prekidat s terapijom dok on ne kaže. i naravno neću se zanosit:) samo sto sad moram iskljucit rad na user posted image . jbga :/ i nadam se da ćemo pobijedit ovo više , red bi bio :D znači tebi je punoo bolje s tabletama? hodaš, šetaš? ja se nadam da će tako i ostat kad ih prestaneš konzumiraat user posted image hvala moja black , sretno i tebi user posted image javi nam se češće malo !

Neposredna veza do poruke: 4758
26.9.2012 23:09:25   
BlackMagicWoman
haahhaah, dobro nisam bolesna, nego poremecena user posted image user posted image user posted image ... ma, ajde sa nama nikad dosadno ljudima ... sredi ti sebe, a za bebe ima vremena, vjeruj ... jos je rano govoriti da sam bolje, ali itekako je situacija povoljnija, prije nisam ni na minut smjela biti sama, primjerice momak izadje iz auto do trafike da kupi nesto, vidim ga, ali ja dobijem napad, i jos bruka takvih situacija ... sad je stanje malo bolje, pa odem sama i do prodavnice, ostanem nekad i sama u kuci, cak i cuvam nekad prijateljicinu kcreku, koja je hendikepirana, znaci napretka ima ... samo je bitno smanjiti stres i negativne misli na sto manji nivo, tj raditi odmah nesto sto nas smiruje ... ma, kako nece proci, skoro svaki covjek u svom zivotu ima tezak period, kada nije sav svoj, ovo je nase vrijeme, ali uspjet cemo ...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4759
27.9.2012 23:58:06   
jana mk
Samo da vas pozdravim kako ste mi ,ja onako ko i obicno guram kroz zivot ,sve vas ljubim i grlim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

Neposredna veza do poruke: 4760
29.9.2012 12:31:43   
brinetyca
Ma uspijet ćemo vraga user posted image neznam više u šta vjerovat !

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 4761
30.9.2012 20:35:08   
brinetyca
majko terezijo kud mi nestade ? ajde bona javi mi koje tablete je uzimao tvoj mužić pa ga prestade ovo čudo od propadanja tla i ošamućenosti vani.. ja zadnja dva dana jedva hodam. propisane su mi one tabletice koje jos nisam pocela piti..ja bi rade da pokusam sa b complexom ili necim tako pa ako ne islo onda ovo. a nezz točno koje d auzmem, ima vise vrsta..

Neposredna veza do poruke: 4762
1.10.2012 13:43:43   
mili021
Danas shvatih da je moje dete od 6 godina 100 puta pametnije od mene kada mi je rekla: Mama znas kako ja resavam strah, to je ono kad se neceg bojis,ja krenem da se smejem i taj strah sto je untra u mom telu nestane, probaj i ti,bolje da se smejes nego da places i da se plasis.

ja ostadoh bez teksta, muz mi je rekao da je vreme da se ugledam na svoje detruser posted image

< Poruku je uredio mili021 -- 1.10.2012 13:44:33 >

Neposredna veza do poruke: 4763
2.10.2012 23:09:02   
blur 77
Hej, curice, kako ste mi, sve redom vas pozdravljam i ljubim
Sancez, pa dje si, bona, nije te bilo sto godina, bas si me obradovala sto si se javila i sto si dobro. Meni nesto ne rade ove privatne poruke, pa ti meni posalji ime na pp da te trazim na fb, ili ako je vec neka od mojih fb prijateljica prijatelj sa Sancez nek mi javi ime.
Jaco, bravo, nadam se da si se lijepo provela i doputovala bez straha i panicnih, etp poslije toliko godina konacno vidis da se sve moze.
Rabi, mozda i didjemo odo Sa da vas opet vidimo i aBd upoznam ove moje ostale, sigurno ce BMW sama doci na kaficu, vidis, draga, kako ide na bolje. Samo se ti drzi boba, milion puta sam pozeljala da im se vratim. A xanax je jedna odlicna tabletica, i ne piju je samo anksiozni, evo sad jedna moja drugarica pije iako nema nikakvu dijagnozu, samo je malo pod stresom i kaze da joj je zivot promijenio na bolje.
Da vas ne zaboravim pitati je li nekoj trnula donja usna, meni vec dva dana, pa se odmah prepadoh da necu dobiti infarkt, tesko meni
user posted image user posted image user posted image volim vas i drzite se
Da, nijesam rekla Mo girl da sam mnogo srecna zbog nje, opusti se, pa i ako si anksiozna nema veze, samo cuvaj bebicu, a kad dodje, sve ce biti drugacije

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4764
3.10.2012 11:03:12   
mo girl
hvala blur kad vidim da ti uspjevas odmah mislim pa i ja cu moci a inace me muce misli kako cu ja to sve pregurati

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4765
3.10.2012 12:49:26   
koka i po
da necu dobiti infarkt

neces ne brini user posted image
brinetice bice i moze biti bolje.
mo girl uspjeces kao i milion njih sto su uspjele(p.s.cmokni lajlac za meneuser posted image )

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4766
3.10.2012 18:14:36   
brinetyca
nadam se da si u pravu koka ;)) ja sam od jučer počela s terapijom. kažu, da najmanje 10 dana treba da pođe djelovati.. a ja sinoć izašla, bolje sam malo bila. danas sam super preko dana , nema gdje nisam hodala, po čitavom gradu a guzva itd. malo bi tu i tamo osjetila pokoje zgrčenje al sve ok. možda nisu ni pošle još djelovat ali eto šta ti je psiha..

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4767
3.10.2012 18:19:57   
brinetyca
blur* ja sam baš dobila tu xanaxčinu 0,25 mg (ovako od "milja" da kažem:)) i deprozel, pa se nadam da jeste dobra tabletica i da neću zavisna postat od nje, jer je to anksiolitik( kažu xan. brzo stvara ovisnost :( ) a valjda ćemo jednom svi skupa ovo prebrodit .

Neposredna veza do poruke: 4768
3.10.2012 18:50:01   
mo girl
koko bujrum kod nas da vidis malo nas grad,eh da znas kako bi ti ovde sa nama bilo fino

Neposredna veza do poruke: 4769
4.10.2012 19:13:43   
jaca76
Hvala Blur,nije bilo jednostavno,ipak bez incidenata user posted image i kanim se opet da letim,ako Bog da uskoro.Od sad moje prevozno sretstvo ce biti avion,a autobus i voz na duze relacije jos uvijek ne dolaze u obzir.Taj mi demetrin nije puno pomogao,mozda je xanax bolji.Dr mi je rekao da sam u velikoj zabludi sto pokusavam da se izborim bez terapije i da je skoro pa ne moguce ali ja sam tvrdoglava...ima napretka i ovako.
Kad budes dolazila u Sa obavjesti me na fb,drago bi mi bilo da se upoznamo.Lijep pozdrav svima

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4770
5.10.2012 13:03:01   
brinetyca
tako sam i ja odbijala terapiju, međutim ima jedno 3 dana počela sam je pit, a kažu da treba 10ak dana da počne baš da djeluje. međutim meni je već nekako bolje kad izađem. evo npr jutros sam bez ikakvih propadanja tla i mantanja došla i na fax i vratila se, i po gradu obavila nešto a gužva je bila po ulicama. jedino me na onom igralištu velikom do faxa fatalo malo i ukočim se al to je zato što je ogromna širina oko mene i nemam kud bježat s tog mjesta pa se uspaničim. i ima naravno još dosta mjesta kroz koje nezz dal bi smjela sama proći međutim polako ide nabolje. mene je samo strah šta sutra kad se ostavim ovih tableta ili nedaj bože počnem ovisit o njima i bude mi jos gore nego sto je bilo ikad kad ih prestanem uzimat.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 4771
5.10.2012 13:50:24   
dana123
Brinetice nećeš postati ovisna ja sam pila misar ujutro i navečer šest mjeseci, i prestala, pa nisam ovisna uopće ga ne pijem već godinu danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4772
5.10.2012 19:49:02   
brinetyca
dano, nadam se user posted image ali i dosta zavisi koje ljekove uzimaš. jesi sad dobro bez njih ?user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4773
5.10.2012 21:06:31   
dana123
sad sam na zoluftu,on je anti depresiv misar uopće ne pijemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4774
7.10.2012 15:54:56   
lajlac
Samo da pozdravim svoje cure! Ja kuburim i dalje sa ovim sranjem, u manjoj mjeri, ali kuburim. Imam losu krvnu sliku, srce lupa, tlak me ljulja i osjecam sveopcu slabost i titinus, pa se pokusajem disciplinovati u pogledu ishrane, losih navika i rasporeda vremena i obaveza. Jako mi je drago sto je Jaca bolje, samo tako draga moja! Brynetice xanax moja prijateljica nosi u tasni, malo jaci od leksiliuma, nista strasno vjeruj mi, Dano heroino nasa ako pomaze samo naprijed, BMW - mocna crnkouser posted image pa ti si vec na putu oporavka, velike korake pravis, sto mi je izuzetno drago. Da vas ne bih dusila sa svojim simptomima a koji su jos uvijek brojni prisutni i ponavljajuci, samo cu vam poslati jedan veliki zagrljalj i pozeljeti da i dalje budemo jake i ustrajne u svojoj borbi. Sviju vas redom pozdravljam, jer uvijek se lose osjecam sto nekoga zaboravim.

Lajla

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *