blur 77
|
Hej, curice, kako ste mi, sve redom vas pozdravljam i ljubim Sancez, pa dje si, bona, nije te bilo sto godina, bas si me obradovala sto si se javila i sto si dobro. Meni nesto ne rade ove privatne poruke, pa ti meni posalji ime na pp da te trazim na fb, ili ako je vec neka od mojih fb prijateljica prijatelj sa Sancez nek mi javi ime. Jaco, bravo, nadam se da si se lijepo provela i doputovala bez straha i panicnih, etp poslije toliko godina konacno vidis da se sve moze. Rabi, mozda i didjemo odo Sa da vas opet vidimo i aBd upoznam ove moje ostale, sigurno ce BMW sama doci na kaficu, vidis, draga, kako ide na bolje. Samo se ti drzi boba, milion puta sam pozeljala da im se vratim. A xanax je jedna odlicna tabletica, i ne piju je samo anksiozni, evo sad jedna moja drugarica pije iako nema nikakvu dijagnozu, samo je malo pod stresom i kaze da joj je zivot promijenio na bolje. Da vas ne zaboravim pitati je li nekoj trnula donja usna, meni vec dva dana, pa se odmah prepadoh da necu dobiti infarkt, tesko meni volim vas i drzite se Da, nijesam rekla Mo girl da sam mnogo srecna zbog nje, opusti se, pa i ako si anksiozna nema veze, samo cuvaj bebicu, a kad dodje, sve ce biti drugacije