|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
14.9.2012 13:34:50   
jaca76
cao cure,mene nema na forumu odavno,puno mi je bolje,zadnjih mjesec dana samo putujem a to je bio jedan od mojih najvecih strahova.trenutno sam u makedoniji i sutra se vracam u sarajevo avionom,prvi put poslje sedam godina borbe sa ansioznoscu i agorafobijom da putujem sama.nema direktne linije za sarajevo pa moram cekati u beogradu.vec danima osjecam strah zbog toga,nemogu da jedem,osecam nelagodu,preznojavam se i ne mogu da ne mislim kako cu,hocu li uspjeti da ostanem prisebna i da ne dobijem panicni napad.razmisljam da popijem nesto za smirenje pred put ali nisam sigurna sta je najbolje.mozete li mi vi pomoci??

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4726
14.9.2012 21:05:31   
Rabi
Cao drage mojeeeee curice...necu dugo, samo cu kratko da vas sve redom pozdravim i posaljem vam jedan veeeeliki poljubac!!!user posted image
Upratila sam da smo dobili jos jednu bebu, a da je druga na putuuser posted image
Nadez cestitam ti od sveg ovog svog srca! Zelim ti sve naaaaj bolje i da budete zivi i zdravi 100 godina:*
Mo girl tebi drzimo fige da budes dobro, da budes jaka, sretna i vesela jer je to ono sto treba da budes u ovim svojim mjesecimauser posted image

A moja blur77......Zao mi je sto mi je dalekouser posted image Zao mi je sto onakvo bice nemam blizuuser posted image Da smo imale dva dana bilo bi nam malo, a ne samo 2 sata! Predivno iskustvo, divne osobe, neopisiv osjecaj.... Ja sta god da napisem, ne mogu vam opisati nasu blur77! Njezna, umiljata, lijepa, osjecajna....ma DIVNA jednom rijecjuuser posted image user posted image user posted image
Ako budes mogla, jos jednom te zovem da mi dodjete...pa da mozda organizujemo sastanak sa ovim sarajkama, ako nista!? Mada bih ja voljela sve da vas upoznamuser posted image

Lajlac ti me obradova sa svojim sms-om! Bas si me pozitivno iznenadila i obradovala! Hvala sto pitas za mene, znas kako to nama ovakvim kakve smo osjetljive to znaciuser posted image

Ja sam hB dobro, non stop sam u nekoj trci! Djeca, pos'o, kuca...birtije nemauser posted image
Jedino sto me muci je umor, umor i samo umor...i stalno neka vrtoglavica...

Vjerujem da sam nabacala svasta i da je sve neurednouser posted image ali mislim da cete me razumjeti!!!! Ljubim vas sve redomuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 4727
14.9.2012 22:03:22   
mili021
nasmejame pored sve muke,priprema za prodavnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,tako i ja kad treba negde da idem sva se isprepadam,samo o tome mislim,onda ye uspanicim kako ce sve proci,i kad sve prodje ja dobijem simptome,samu sebe ubijam svojim glupim mislima.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 4728
15.9.2012 0:14:18   
sanchez
Hello drage moje panicarke ,Pa sta mai kako ste .Odavno me nije bilo sta ima novo vidim novih clanica masallah sto nas ima .Draga moja Jana ona uvjek isto ma c.misli pa jebi ga .Blur moja kako je bebica kolika je narasla .Ja sam relativno ok uhvati me cesto ali preode .Jebi ga takav je zivot ,Ali nedajmo se .Uvjek kad me crnjak spuca stavim vagu mislim zamislim vagu na jednoj strani crne misli uh nedaj boze nikom na drugoj strani moja djeca muz najbolja jaranica divno jutro i miris svjeze pecene kahve ma sta ti je pa tu nepostoji balans .Jebes c,misli kad je ovo sve ljepse na drugoj strani.Toliko ljubi vas vasa sanchez .Nego ko to ima na fb pa nek mi se javi privatnoj poruci i ja cu se javiti svima koi zele da se dopisujemo.

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4729
15.9.2012 15:48:53   
brinetyca
ja sam jučer imala super dan, napokon jedan da valja, ujutro u dr isla na kontorlu, cekala sat i po red..popizditis sam fasovala, mislim izdrzala sam , oke sam podnijela, mada me malo fatala frka i panika u onom hodniku al eto izdurah nekako.
onda odem na nokte ,izdrzim i to 2 h bez problema. vratim se sama kuci, pjesacila sam sama dosta i prolazila ugl glavnim cestama. bez vecih teskoca. poslje odem u blizu prodavnicu kupim si cipele, puna peta..mala i udobna. kontam na njima cu hodat bez problema, medutim..razocaram se. uvecer izadem u njima, smognem snage da ih obucem i sama dodem do grada nekih 10 ak minuta od moje zgrade. izadem , podem odma osjecat nestabilnost, tresu se noge, ruke , sve..al polako ja to..i predem cestu ..i laganini, majkemi sam se poslje super osjecala gradom, digla glavu,pičim.. sto se nisam usudila ima vise od pola godine sama u stiklicama pa bilo kakvim. presretna sam bila radi toga- jutros ih obucem opet na kavu jer su lezerne i svaki dan. poljulja me bespomocnost i netsabilnost jednom ulicom kraj zgrade mi, parkirana su tu auta a ja hodam po trovaru skroz uz auta , priljubljena,,kontam dalje ne smijem, medutim krenem. predem cestu i dodem skroz do grada opet nekako..ugl izdrzala sam, dobro je. idem nekako taktikom odo pa sta bude, najgore sto izgledam na cesti zbunjeno, usporeno, poremeceno,,pretpostavljam. ali sta cu, druge mi nema nego trenirat tako. umirem sto puta dnevno user posted image

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 4730
15.9.2012 17:33:54   
mo girl
hahah dobra si ,ja i ti bi bile pravo smjesan dvojac na uliciuser posted image ,ja sam juce zamisli isla u obi i robot dodse nisam se dugo zadrzavala al sam opet usla u moj najveci strah-trzne centre.sutra planiram u bingo pa sta mi bog dadne.danas mi neki pritisak u glavi kao da ce mi eksplodirati bas bezveze pa s eni ne trudim nigdje otici.ja se juce obradovala evo kise i zahladjenja a sad kad vidim ovo sunce odmah sam tuzna bas ga nevolim vise kad c e zima moja

Neposredna veza do poruke: 4731
15.9.2012 18:40:10   
koka i po
a da malo pozitivnije gledate na sve user posted image
pod jedan.....nece vam se nista desiti.niko ne moze da primjeti sta se desava u vama ,na vama se sigurno nista ne vidi.
pod dva....sta i da padnete,neko ce vam sigurno pomoci i dici vas.nije smak svijeta padovi se svima desavaju.
pa sta i ako se preznojavate i ruke vam se tresu...to je vasa stvar..i to se svima ponekad desi.
pod tri....mnogi ne podnose guzvu,vrevu i galamu...nista strasno.
ovo posebno vazi za meni jednu dragu osobuuser posted image :
kad ti se pjeva pjevajuser posted image pjesma nikome nije zlo nanijela.prepusti se i pusti "kaset_ofon" da se sam iskljuciuser posted image .lud covjek nije svestan svog ludila i misli da je sve sto se desava normalno...ti nisi takva user posted image savrseno si svjesna sebe.i onoga sto nisi i onoga sto jesi i onoga sto bi trebala bitiuser posted image .mislis li da je to ludilo?

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4732
17.9.2012 11:46:26   
mili021
Mrzim jutro,dan sa glavoboljom,user posted image ,danas sam bas lose,glava ,mantanje,ma divota. Cudan dan i cudne misli i dosadni simptomi

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4733
17.9.2012 16:27:26   
mo girl
uh i ja sam ustala sa njom a sad mi ludjacki tuce ko cekicem.al eto makar da se pohvalim da sam sinoc obisla cjeli grad mislila sam da necu moci al sam normalno izdrzala sto je ocit znak da je sve to u mojoj glupoj glavetini

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4734
17.9.2012 17:58:34   
mili021
i ja sam juce super bila,setala ma sve ok.a danas ko polupana,mada mozda je i od ovog vremena,ma nemam pojma vise,puca glava ne pomazu ni tablete.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4735
17.9.2012 18:23:42   
brinetyca
drage moje, ja sam zadnjih 4,5 dana odlična bila, za divno čudoo. jutros sam biola onak,malo sam se ispropadala dok sam hodala al nista strasno, a i baš sam dosta propješačila,obavljala neke stvari. sinoć sam bila extra, grad sam prešla sama, a poslje i s prijateljicom, išle smo kud se inače ne usuđujem. dns sam bila kod psihologinje svoje, kaze iako sam uznapredovala dosta da bi ona ipak jednu malu faramakoterapiju da bi se sto brze ovog oslobodila i sebi olaksala (neke ankiolitike) ja se bojim ovisnosti i bojim se da to nije riješenje,al ću je ipak poslušati..

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4736
17.9.2012 23:04:37   
mili021
Bravo , dobro je da ide na bolje, a koje lekove si dobila da pijes, ne boj se ja sam pila svasta,jedino na sta sam ostala navucena jeste anksioznost i simptomi,nazalost

Neposredna veza do poruke: 4737
17.9.2012 23:26:54   
brinetyca
hvala mili, a ne pijem ništa,još mi ništa nije propisala.. tek će idući tjedan kad psihijatar bude tu,ona je psiholog pa nije stručna za to. kako si ti? ja sam večeras malo u svom svijetu:/ onaj osjećaj kad te na trenutak spopadnu neke crne misli, ili imaš osjećaj da ćeš pošizit,iako sam kući ne na otvorenom:) nekakva sam malo u bandeku hehe;) mozda od iscrpljenosti,svega..a kažeš nije ti farmakoter. pomogla? ajde bar nije izazvala ovisnost ako ništa ..

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4738
17.9.2012 23:41:42   
mili021
i ja se veceras cudno osecam,sva sam nikakva,neka strepnja,strah,glavobolja....nije izazvala nista,a menjali su mi terapiju,sad pijem rivotril to je psihostabilizator i bas kad me uhvate bube,da ne mogu izdrzati onda lorazepam,mada je meni od svega tpga najvise pomogla psihoterapija,to je moje iskustvo...probaj,to su u pocetku obicno male doze,videces...mada sam ja zadnji put odbila da pijem neki cipralex,vise nisam imala zivaca da eksperimentisem,posto na mene nista nije delovalo.

Neposredna veza do poruke: 4739
19.9.2012 22:22:49   
mo girl
sta ovo nema nikoga bice da se svi super osjecajuuser posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4740
19.9.2012 23:06:20   
mili021
to sam se i ja pitala, gde su svi nestaliuser posted image , ako je svima super,jupiiiiiiiiiii,bas mi je dragouser posted image user posted image ,meni je sve po malo mutno i nestabilnouser posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4741
20.9.2012 10:43:14   
mo girl
hahahaa nama je vazda mutno i nestabilno ja se pitam kako je ovim ljudima kojima je bistro volila bi da i to cudo vidimuser posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4742
20.9.2012 10:47:52   
mili021
mozda se nama cudo desi, pa nam se razbistriuser posted image ,kako mi je jutro pocelo,tesko da ce biti bistrine u skorije vremeuser posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4743
20.9.2012 11:36:46   
mo girl
mene sve nesto nosa ko da sam nadrogirana pa sama sebi idem na zivce

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4744
20.9.2012 11:39:36   
mili021
i mene isto,ja kazem ko da sam pijana a trezna,eee da sam barem meracila u nekoj kafani pa da ne zalimuser posted image ,ovako bas bezveze...

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4745
20.9.2012 12:56:38   
dana123
Ej curke biće da je do vremena,i mene već danima boli glava,i neka vrtoglavica,umor ,ali nesekira to meneuser posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4746
20.9.2012 15:51:14   
brinetyca
biće da je do vremena, ja sam zadnjih 5, 6 daa super bila. zamislila da mogu sve i svašta i dosta sam gradom hodala bez problema, međutim sinoć izađem ispropadam po cesti sto puta, kaže meni majka ja ne vidim da si potonula user posted image a jutros onak budem..maloprije sam kući došla, nešto poput polupijana, mogu..al nije to to, nisam slobodna ko zadnjih dana.. sve me prati osjećaj sad će me uhvatit onaj strah nqa cesti i neću moći maknutn , bukvalno strepim kad ću past ,poludit ili izgubit nad svime kontrolu. tko zna do čega je user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4747
21.9.2012 15:44:43   
brinetyca
jao roknut cu se!!! napisala kilometarski tekst i izađem iz svega !!! aaaaaa user posted image user posted image ništa, kako ste mi vi? ja dns poljuljana pravo. malo se kući zakačila sa majkom odma imam osjećaj da mi je gore vani, svaka glupa sitnica na mene djeluje . posla s momkom vanka na kavu, budem super , sve ok i kasnije tako idemo gradom , guzva, sunce..meni odjednom neki osjecaj navali da ne mogu hodat da sam slaba , da cu se uspanicit ovo ono.. ma kriza:((( sacekam ga dok kupi jest nesto u pekari i kao zamaglim malo od njega da sama samo prohodam i aj kao idem ja normalno setam lagano odjednom osjecam da ne smijem dalje,stanem uz zidic neki uz kraj, ljudi prolaze a mene i dalje hvata osjecaj da tu ne mogu vise ostat stajat ni minute jer cu kao poludit , okrecem se gledam za sta da se pridrzim al eto on naidje.. pa šta je ovo više user posted image

Neposredna veza do poruke: 4748
21.9.2012 16:00:06   
mo girl
pa drzi se za njega zenouser posted image user posted image ma bona vidis kakve su promjene juce pljusti sad ovo sunce ma fuj.ja se vala danas ni ne trudim da negdje idem jednostavno mi se neda a jucer sam zamisli isla u bingo koji je moja najveca nocna mora kad god udjem u njega skamenim se,tako da sam ti sva bila sretna kakos am sve obisla i kupovala.ti izadjes po najvecim vrucinama i guzvama pa te mozda uhvati panika od naroda.mene obavezno spuca kraj ekonomske i rondoa od onih milion ljudi koji se samo guraju slabo mi kad ih vidim

Neposredna veza do poruke: 4749
23.9.2012 15:52:17   
biba26
hej drage moje evo mene malo, radim, kad sam na poslu uopće nemam nikakvih simptoma, previše sam zaokupljena radom. A kad dođe vikend, pa npr. kad mi nema dečka jer radi cijeli vikend a ja sam kod kuće e onda grozote, vidimo se samo navečer kad radimo na bebi, i s tim sam trenutno zaokupljena, mada svi kažu opusti i ne misli na to pa će bit i beba, ali znate kako ide, najlakše je reć. Brynetice ima li kod tebe šta novo na tom području?user posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *