BlackMagicWoman
|
Breskva hvala ti na podrsci, ma ne treba zaista tu nekih para, ako treba sastajacemo se u kaficima, pa polahko dok ne krene, kad ko moze, uglavnom danas ima i net pa se sve moze skontati, vise je peglancija oko pravljenja tog udruzenja, jer ima nekih zakonskih zackoljica, pa zato i kazem da bih voljela da se jave osobe koje znaju vise o tome, pa da krenemo, aBda, mi smo sretne jer smo srele jedna drugu, ali ima toliko drugih koji se muce i voljela bih da u startu imaju jaku podrsku, da sto prije se srede ... Sto se tice mene, ja sam zadnjih dana, hvala Bogu, veoma dobro, jos uvijek ne izlazim sama iz kuce i ne ostajem sama u kuci, ali, jbga, s obzirom da ne pijem nikakve tablete, mora nesto blokirati, ali mislim da ce i to ubrzo biti rijeseno, jer, hvala Bogu, meni u svom ovom periodu nikada nije palo samopouzdanje, i znam da kad zasista odlucim da je kraj tada ce i biti ... Zadala sam se d anadjem kakav poslic, pa cim se ovo gvono malo sanira, mozda ti Lajlac i postanem kolegica po profesiji ... Cuvajte se lavice moje, sve cemo mi ovo pobijediti ... Ovo je samo period ... :***