blur 77
|
Rabi, draga, iste smo! I sto se tice agresivnosti, a i sexa , ako me muz ostavi znacu da je zato sto je nasao ljubavnicu, uvijek se izvlacim, jer mi uopste nije do toga. I znam da je to od ank, jer nekad je bilo drugacije. Ja nervozu istresam na muza takodje , beba me smiruje, toliko sam je zeljela i jedva dobila da bih ikad povisila ton na nju. Magic, ne upises li se na faks u prvom roku, licno dolazim da te izvucem iz kuce i vodim na prijemni! Nema potrebe da zbog ovog sranja koje ce proci ne ostvaris svoje ambicije. Svidja mi se ideja oko organizacije, voljela bih pomoci, mogla bih vam finansije voditi,ovako mozete imati moju podrski i po koju ideju. Morate imati i liniju za hitne slucajeve, kad je nekom lose da moze nazvati i doboti podrsku. Samo krenite....I stizem ja kad obavjestenje- Na danasnjoj tribini govori nas specijalni anksiozni gost blur 77 , Moracu spremit teze Jano, vec sam rekla da sam to prosla, to mi je najteze bilo od svega sto sam dozivjela, jako tesko sam se toga oslobodila, ali bitno je da shvatis da to neces nikad uraditi, jer imas sve u zivotu, i ti nemas depresiju, jer ko ima depresiju tesko da ima volju ustati sa kreveta, a ti izlazis, setas, radujes se uprkos ovome, a to sto ne uzivas u svemu kao ranije i sa nama je to slucaj, vise nijesmo iste osobe, ali bicemo polako. Sve cure pozdravljam