|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
24.9.2011 1:25:23   
jana mk
Pusa cure,evo i mene ,mila mi jako mi drago za tebe duso samo tako nastavi bice sve bolje i bolje i ja sam tako radila ranije i bila sam skroz ok uz terapiju i taj smjeh ,i sad se smijem ja sam ti po prirodi veseljak u dusi nasmijana vrlo cesto ali kako su mi se crnjaci pojavili nekako mi neide taj smjeh kad me zdrmaju pokusavam borim se uspijem se izborit nasmijati se ali puno teze nego ranije,9 dan kako pijem misar 0,25 3puta \na dan (jer sam bila u stresnom periodu)i nemogu se jos uvjek pohvalit za neki napredak,prvih dana sam osjecala da sam malo smirenija kad dodju crnjaci pa onda sam 3 dana bila sasvim ok,kad od juce nije mi bas ok opet kad naide crnjak da cu se.....pocnem se znojat al nije strasno ko ranije,popijem dozu i umirim se ali popodne mi se pocne spavat podremam pola sata i onda ok ,bitno jos su tu crnjaci i strahovi ,molim nekoga od vas ko ima iskustvo s misar ljekom da mi da savet i da mi isprica iskustvo ,dal je tacno da najmanje 15 dana trebaju za prvi rezultati ,inace sam ok seta mi se izlazi zivi mi se bre ovaj jbn zivot odkud mi to u glavi imali nade da ovo prevazidjem dal cu ikada se otarasit od ovog strrasnog crnjaka moj je jedini strah i najveci bas taj crnjak ...nemoj da se (nedo bog)ispitujem sebe dal je to samo glupi misao il nbi ja to uradila onda kad dodjem do toga dal bi il ne bi pocnem se tresem i znojim pa oslusavam sebe da nisam sizo da neslucajno cujem glasove ma svasta bre mi se to mota po glavi samo sto uz misar malo manje se znojim i tresem ...recite mi ima li ko iskustvo s misar i dal rezultat dolazi malo kasnije ...molim za odgovor i neku utjesnu rjec ....ve sakam site

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3001
24.9.2011 2:04:24   
mila mi
Jano pozdrav! user posted image
Evo ja se vratila iz grada, isla sam prosetati, pa na pice s momokom, tamo ovamo i vidi koliko je sati! Opet se necu naspavati, a radim sutra! user posted image
Ja nikada nisam pila terapiju, samo ponekad leksilijum onaj najslabiji, kada ne mogu izdrzati pritisak na poslu, niti sam isla kod doktora, tako da ti ja nisam adekvatna da bilo sta kazem na tu temu lijekova. Svi mi imamo dane kada mrzimo cijeli svijet, kada ne znamo zasto uopste zivimo ovakve, zasto se mucimo, zasto je ovo bas nama trebalo! Znas ono, pa zasto bas ja?! Zasto, zasto, zasto???!!!
Crnjaci su strasni! Crnjaka se vrlo tesko rijesiti u momentu. Kod svih nas pa i kod tebe je to proces. Kad spuca- drzi posteno! user posted image Ja u tim trenucima govorim sebi, hej zenska glavo! Smiri se! Proci ce! Ama milion puta je do sad proslo! I nista se nije desilo! Apsolutno nista! I nece se destiti! Disi duboko i prepusti se osjecaju crnjaka, nemoj se boriti protiv! prepusti se. To sam negdje procitala, i zaista pomaze!  Kazi sebi to je samo jedan kratki dio zivoa gdje se ne osjecas dobro, gdje su ti nervi od silnog stresa jako senzitivni tako da reagujes burno na sve ono sto drugi ljudi prihvataju smirenije! ja ucim da zivim s tim. Ali vazno je da smo mi ZDRAVE! MI SMO ZDRAVE!  Nije nam nista! Samo smo umorne! Proci se! Nekad brze, nekad sporije, al proci ce Jano! Sigurna sam! I ti kao i mi svi cemo biti dobro! vremenom ce u potpunosti nestati! A sad ako te drmaju crnjaci samo zamisli da nisi sama! Evo ja sam tu! Sa istim problemom! Sjedim za racunarom u 2h ujutru i kuckam o ovoj gluposti! I puno nas je ovakvih! Sve dozivljavamo svakodnevno milion crnjaka! Ma milion! NISI SAMA!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3002
24.9.2011 8:44:04   
dana123
Jano ja ti pijem misar ujuto i navečer.Kad sam ga počela piti meni se stanje jako pogoršalo i meni je psiholog rekao da mora proć barem dva mjeseca da počnu djelovat, i tako je i bilo.Od tada mi je stanje išlo na bolje.Budi sigurna da će kod tebe i prije jer nije kod svakoga jednako.Samo da naglasim ja sam imala dosta simptoma kojih sam se morala riješiti tako da je to bilo postepeno.Još uvijek imam strahove ali ne tako jako kao prije to uspijevam riješiti sama pozitivnim mislima.Samo polako doći će sve na svoje ništa nebrini.

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 3003
24.9.2011 8:48:42   
HNF
MILA MI, jako mi je drago zbog tebe, samo tako nastavi user posted image
JANO, ne sikiraj se i ne opterecuj, neces ti sebi nista napravit, da hoces vec bi to uradila do sad,ALI NECES,ZAPAMTI.Najvaznije je kod tih prisilnih misli promjenit reakciju na njih kada se jave.Jer strah se strahom hrani.Sto je kod tebe, i kod svih nas, strah veci i jace emocionalno reagovanje na tu misao ona se poput ljepila ljepi za nas um. Kada ti se javi ta misao, reci sama sebi da je to OK, ali da si ti sigurna da se to nece desiti i nastavi raditi sta si prije radila, samo nemoj reagovati sa strahom i nemoj pridavati poseban znacaj tome. Znam, u pocetku je tesko, ali vrijedi. Pa i sama znas da o bilo cemu kad malo vise razmisljas kasnije ti se to namece stalno, bilo lijepo ili ruzno.To sam sve procitala u jednoj knjizi vezano za anksioznost, prisilne misli i panicne napade.cuvaj se, moramo se borit. sve cure pozdravljam i saljem vam pozitivne vibracije user posted image  user posted image  

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3004
24.9.2011 14:18:10   
sreća35
Pozdrav za sve moje divne curice...Tako mi je drago vidjeti da napredujete i da ste dobro....mila mi tako su tvoji postovi optimistični i nekako ulijevaju nadu u istom nam opišeš kako je sve grozno ali i kako pozitivno reagovati na sve...Valjda i ja i ostale ženice koje se hB dobro borimo sa ovom kučkom trebamo više smijeha i pozitive ali nije to tako lako ali jednog dana će aBd biti...Moja jano moja makedonko mi i naši crnjaci ma biče bolje vidječeš ...ja kao ono tebe da tješim a pravo sam u behutu...evo stigla je i ova dugo očekivana menga lijekove sam poćela redovno piti pa eto valjda bude bolje...Meni ti je najgore ono se ja kao preispitujem imam li volje paonda kao nemam pa onda strah što nemam pa još i crnjaci ma bože mi oprosti prava budaletina...Tako moje drage ako je ko imao sličnih problema neka šarne onda meni kao bude lakše aha pa vidi nisam sama onda je ovo samo anksioznost...eto tako vam je to hvala Bogu pa se imamo da se jadamo...nego da mi malo pričamo i o vedrijim temama šta se koja ponovila kako sredila možda nekoj se dopao neki zgodni muškarac pa mi smo ipak žene što kaže mila mi i svi oko nas u nama vide lijepe mlade i uspiješne žene a da samo znajuu ha ha ha ...jesam nas nahvalila...Meni eto pravo godi na tv gledati Ivana Hercega ma ono pravi tip sigurno i vama nije mrsko ha ha ha eto moje ženice ja vam svašta udrobi pišite i viiii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 3005
24.9.2011 15:00:58   
Rabi
IZVORNA PORUKA: sreća35

Pozdrav za sve moje divne curice...Tako mi je drago vidjeti da napredujete i da ste dobro....mila mi tako su tvoji postovi optimistični i nekako ulijevaju nadu u istom nam opišeš kako je sve grozno ali i kako pozitivno reagovati na sve...Valjda i ja i ostale ženice koje se hB dobro borimo sa ovom kučkom trebamo više smijeha i pozitive ali nije to tako lako ali jednog dana će aBd biti...Moja jano moja makedonko mi i naši crnjaci ma biče bolje vidječeš ...ja kao ono tebe da tješim a pravo sam u behutu...evo stigla je i ova dugo očekivana menga lijekove sam poćela redovno piti pa eto valjda bude bolje...Meni ti je najgore ono se ja kao preispitujem imam li volje paonda kao nemam pa onda strah što nemam pa još i crnjaci ma bože mi oprosti prava budaletina...Tako moje drage ako je ko imao sličnih problema neka šarne onda meni kao bude lakše aha pa vidi nisam sama onda je ovo samo anksioznost...eto tako vam je to hvala Bogu pa se imamo da se jadamo...nego da mi malo pričamo i o vedrijim temama šta se koja ponovila kako sredila možda nekoj se dopao neki zgodni muškarac pa mi smo ipak žene što kaže mila mi i svi oko nas u nama vide lijepe mlade i uspiješne žene a da samo znajuu ha ha ha ...jesam nas nahvalila...Meni eto pravo godi na tv gledati Ivana Hercega ma ono pravi tip sigurno i vama nije mrsko ha ha ha eto moje ženice ja vam svašta udrobi pišite i viiii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je lijepo procitati tudji post koji je pozitivan! Kako na nas pozitivno i optimisticki djeluje! A zamislite kad biste napisale svoj pa ga procitale? Koliko bi to tek pozitivno za vas bilo! Ne morate ovdje pisati, ali uzmite list papira pa na njemu napisite i stalno se podsjecajte citanjem!!!!
Mi trebamo puno vise pozitivnog, a ne negativnog....Vidi kako je ovaj njen post uticao na neke od nas...pun je pozitivnog, ali i negativnog koje ide prema pozitivnom!
I nije ovo uopste bilo lako napisati, ali i znate i same koliko je teze sve ovo uraditi?!  Zato i ti sreco35 uzmi i napisi sebi pozitivan dan, kako bi trebao da izgleda, pa sta bi voljela da promjenis kod sebe, stavi sebi sve pojedinosti koje zelis da promjenis(one najbanalnije stvari).... Vjeruj mi, provjereno utice na nas pozitivno! Tako same sebi pomazemo!
Ja imam jedan papir na kojem sam sama sebe kritikovala, napisala svasta sto me muci, naruzila sama sebe posteno!! To sam napisala u jednoj vrlo teskoj situaciji, za mene....znate o cemu pricamuser posted image I kasnioje, posle toga sam ga citala samo onako, bezveze...i posle citanja, moje samopouzdanje bi poraslouser posted image I dan danas cuvam taj papir i strah me da ga bacimuser posted image , jer mi toliko znaci i toliko me razdrma i probudi kad upadnem u vrtlog ruznih misliuser posted image samo kad ga procitamuser posted image
PROBAJTE, nemate sta izgubiti!!! Samo cete sebi  POMOCI!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 3006
24.9.2011 15:33:31   
dana123
Sreća35 naravno da nitko ne primjećuje da mi imamo ovo zato što smo normalneuser posted image user posted image user posted image .Evo ja se stvarno kad sam u društu šalim i cerekam i nitko ne primjećuje šta mi je.A isto tako kad mi se nešto neda radit ja odmah mislim joj ovo je depra kuku meni sad idem odmah nešto silom radit.Kad sam bila kod dr. a ona mene pita kak si,a ja njoj ma eto počela sam čistit po kući ali to nije sa nekom voljom ,a ona će meni a ko danas voli radituser posted image user posted image user posted image .A nisam vam rekla da sam otkumovala svatove joj kak je bilo ljepo, a tek komentari naravno sve pozitivni i sa muške i sa ženske strane user posted image user posted image user posted image ajme što se falim, a malo treba skrenut sa teme.Sad ga i ja udrobiuser posted image user posted image user posted image .Ajde pozdrav curke malo i vi udrobite da se smijemo.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3007
25.9.2011 1:40:26   
mila mi
Hej cure moje! user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da nas ima svakakvih! Neke su dobro, neke manje dobro, sto je i normalno, svi mi imamo svoje periode! user posted image user posted image user posted image Naucicemo vremenom da zivimo s tim a postepeno ce i u potpunosti nestati... Ma ja vam kazem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bila na nekom koncertu, danas nisam bas najbolje. Nije toliko strasno, jos sam popila par piva, pa mi se cini da mi je sad i gore, muka mi neka! user posted image user posted image user posted image user posted image Ama vidis ti ovo! Mi i kad se nalijemo pripisujemo to anksioznoscu! Koje lude! user posted image user posted image user posted image Ama cure, nije ovo sad poremecaj nego je pjanstvo! user posted image user posted image user posted image user posted image Muka mi je od piva! user posted image Iskakala sam se posteno, tako da cu slatko zaspati! user posted image user posted image user posted image user posted image
I da znate, nekad kad nas stomak boli, zaista nekad boli stvarno! Kad ste pijane kao ja sad i kad vam srce  nije vam muka od stresa, nego od alkohola! I to da racunate negdje! Ima i ovakvih muka! Zasto svaku moramo pripisati nasem poremecaju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A i danas dan je protekao onako! Radila sam, poslije malo u grad, pa odspavala. Sve je bilo super dok nisam legla i otegla tri sata! Tri sata spavanja po danu! To je katastrofa! Ponekad to uradim, ne mogu izdrzati, i svaki put kad ustanem depresija stroga! Cure, ne spavajte po danu! Provjereno! Ne pomaaze nista! Odmaze! Svaki put kada legnemo kao da odmorimo, i kada nam se spava i kada nam se ne spava, mi u sustini bjezimo od sebe i od svog stanja, hocemo da se odmorimo od svega! I u redu je ako to traje pola sata. Medjutim kod mene je to cesto dva-tri sata, pa nekad i vise, a to je katastrofa! Ustanem nikakva, bezvoljna, srce lupa, neka puna neke nervoze i bijesa i samo gledam na koga cu se istresti! I tako obicno strada neko ko nije ni kriv ni duzan! Pokusavam se toga odvici, al eto danas opet posustala! user posted image user posted image user posted image Kako vama to ide?
Medjutim, vazno je da sam ja ipak veceras izasla (a obicno poslije toliko spavanja gledam tv i ne ide mi se nigdje)! I Skakala sam! Ne mogu reci da se na trenutke nisam sjetila svog stanja i da me nisu spopali napadi panike u onoj silnoj guzvi, pa i muka, ali izdrzala sam! Sa svakim skokom sam zamisljala da iz sebe izbacujem negativu! Sa svakim! Pali zaista, eto probajte pa javite!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sa svakim skokom bam bila laksa! Nevjerovatno! Od sutra uvodim u svakodnevnicu skakanje iz cista mia! Probacu! Nista ne gubim, ne moze mi biti gore! Pustim neku dobru muziku do daske i skacem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javicu kako je bilo! user posted image user posted image user posted image
I da vam kazem da je jako lijepo pisati vam... Jadati se... Biti sretna zbog necijeg uspjeha... Ili pak pokusati podrzati nekog kada mu je lose... Samo pisite! Moramo pomoci jedna drugoj! Jer niko nas ne razumije najbolje osim nas samih! user posted image
Veliki veliki poljubac podrske za sve od mene! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3008
25.9.2011 20:06:10   
taraG
Cao cure moje, kako ste? Vidim puno novih clanica! :( Ali ajde, makar pomazete jedne drugima! Evo ja polako smanjujem tablete, po savjetu pshijatra, ali me malo hvataju crnjaci! Bila sam bas pod stresom ovih proteklih mjeseci, pa sam smrsala nekih 5kg, pa me sada brine da to nije stres, nego ne daj Boze neka bolest! Ja bih opet isla vaditi nalaze, mada sam vadila prije nekih 3,4 mj.! Joj izludise ovi crnjaci, bas je tesko! Ljubim vas sve puno, pogotovo moje stare zenturace! Puno poljubaca!

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 3009
25.9.2011 23:10:09   
jana mk
Pusa cureeeeee,evo me disem,juce kazem suprugu ajmo mi opet u provod ,strpam prtljag u ranac malu u auto i krenemo kod naseg najboljeg druga u drugi grad ,tamo sale smeh do suza ,vremenom ja potsetim sebe ajme jano pa zovi crnjake hihihihi,malo ih nazovem pa zaboravim ih uz smeh veceru spremali veselili se i onda pravac u grad na provod ja se iznasetala fino onda odem u kafanu pa kad krenem ruke i vis iznapjkevam se za svih para user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali mala kaze ajmo spavat odemo kuci uspavamo malu pa mi drustvo odabrani pricali do 4 ujutru ma jbm ti anksioznost ja i an ljek zaboravila kad se setila popila ,ustajem ujutru ono jutarnji mamurlak kava crnjaci poalko potsecaju da su tu al ja pokusavam ignorisat ,onda odemo u jedno ljepo mjesto etno pa ja tamo opet ruke u vis pevacica mi peva na masu ja se veselim muz mi se umire od smeha kaze jesi odlepena hahahahahhauser posted image user posted image user posted image user posted image ,ma jeli pili veselili se i ajmo pravac kuci sad vas citam i tjesim se kazem ajd mozda kasnije je rezultat tako sam i citala da najmanje 15 dana treba za da pocne djelovat ,a i sreco35 duso moja ista sam ja i ja ispitujem sebe imam li za sta volju ,ko zna dal se strane primecuje na meni ,al pogled mi mutan onako posebno na sunce mi oci suze i tesko mi je gledat u sunce pa non stop i do prodavnice nosim naocare to sam procitala da je isto simptom anksioznosti da nam sunce na oci smeta...hvala vam na utjehu drage moje sta bih ja bez vas ,,ma VE SAKAM SITE

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 3010
25.9.2011 23:26:38   
BlackMagicWoman
ma, jano, kafana je majka user posted image ... mila mi user posted image user posted image user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3011
25.9.2011 23:30:35   
mila mi
Bravo jano! Svaka cast, samo tako! Moramo se boriti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas sam malo jos caprkala po internetu o ovom nasem stanju... Cure, imate li mozda knjigu Panic away na nasem jeziku, trazila sam ali nisam mogla naci... Skinula sam na engleskom, pa ako nemate citacu ovu, kazu da je super, mnogi je preporucuju... Sta vi mislite? Je li neka citala? Bas me zanimaju komentari! Pisite please!
Velika velika pusa! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3012
25.9.2011 23:56:10   
HNF
Ja sam vec spominjala da sam citala knjigu PANIC AWEY, i evo ponovo je citam. Knjiga ima na nasem jeziku, ja je tako i citam, ali nemam je na racunaru da bih ti je poslala nego samo u printanoj verziji. Probaj naci negdje, u biblioteci ili kod nekoga.Meni je dala moja psihijatrica. A knjiga je fenomenalna, ma fantasticna, trebali bi je svi obavezno, OBAVEZNO, procitati.Bas je super sve objasnjeno, od anksioznosti, prisilnih misli, panicnih napada itd, i rjesenja za te probleme. Ma fenomenalna knjiga obavezno procitaj.user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3013
26.9.2011 0:52:02   
taraG
Jano super, bravo za napredak i opustanje! :)))

A ti dziberko, sta je, ne javljas se vise lesinarki hhaha! :PPP :******
IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

ma, jano, kafana je majka user posted image ... mila mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3014
26.9.2011 10:38:32   
mo girl
mene je ta knjiga spasila i kad mi je tesko ponovo je pocnem citati doduse odavno je nisam uzela da citam sto znaci da se stanje donekle smirilo.sad kad malo sagledam situaciju vidim da sam zadnjih godinu dana super kako sam bila prije 3 god kad nisam smjela izac iz kuce dok sad bez problema idem svugdje.bude nekad epizoda kad mi se manta al je sve to zanemarljivo jer kad pogledam kako sam bila na pocetku sad bi skakala do nebesa od srece jer sam u biti sad jedno 80% bolje nego prijeuser posted image danas idemo na more malo kod prijatelja nadam se da ce biti fino vrijeme da cu moc malo prosetat plazom.ljubim vas sve i citam redovno

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 3015
26.9.2011 12:14:50   
biba26
Pozdrav cure! Evo da vam napišem štra mi se desilo u subotu, idem ja sama preko jednog mosta, hodam i počne crnjak, ajme šta ako sad se popnem na ogradu i skočim dolje, užasss, tresle mi se noge od straha, ali onda se brzo preusmjerim mislima pa to je samo glupa anksioznost i prisilne misli, ne želim ja nikud skakat, želim biti normalna i uživat u životu, to je samo taj glupi strah da ću nešto napravit, zato trebamo pozitivno razmišljat i biti će bolje, meni je isto bilo dana da nisam mogla sama kod kuće ostati, sad ostajem po cijele dane, nađem si neku zanimaciju, radim nešto, bilo šta, samo da skrenem pozornost s crnjaka. Bit će bolje, i biti ćemo sve mi dobro!!!! Pusa drage moje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3016
26.9.2011 14:31:25   
BlackMagicWoman
kako se, ba, ne javlja, ja ne mogu zivjeti bez tebe user posted image ... ma, ti si normalna lesinarka, ba, ne ko oni levati ... user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 3017
26.9.2011 14:52:14   
nadez
zdravo djevojke moje evo i mene da vam se javim dugo nisam bila,bila sam na odmor sa muzem bilo je ok imala sam te moje napade na gusenje i steganje u prsima ali kontrolirala sam se hvala boogu,i sada me ubija to ispitivanje po bolnicama radi trudnoca,nadam se da ce sve biti u redu to mi stvara stresa malo puno pozdrava do svi vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3018
26.9.2011 16:02:44   
Rabi
Bravo za sve nas!
Ja sam danasuser posted image Super, heheheh!!!! Nisam nimalo pospana, oci sam sibicama potklocala da se ne zatvoreuser posted image
Ma i ne boli me vala nesto glava, nece mi ni eksplodiratiuser posted image user posted image user posted image
A Bome mi se i NE mantauser posted image user posted image user posted image
Sreca pa nema nikakvih crnjaka da me pucaju i da me izbacuju iz takta, a jos slag na toru mi je sto sam na poslu do 22h vecerasuser posted image Blago meni, kako mi je lijepo!!!! Ahahahahaha......
Ma sve vas user posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 26.9.2011 16:04:10 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 3019
26.9.2011 19:43:32   
dana123
Pozdrav cure moje drage vidim sve smo superuser posted image user posted image .I ja sam super ,baš se dobro osjećam ma zdrava ko dren.Djeca mi malo bolesna ma ništa strašno uopće ne osjećam stres ma sva samuser posted image user posted image user posted image sve mi cvijetauser posted image user posted image user posted image eto šaljem vam velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3020
26.9.2011 20:15:54   
Rabi
IZVORNA PORUKA: taraG

Cao cure moje, kako ste? Vidim puno novih clanica! :( Ali ajde, makar pomazete jedne drugima! Evo ja polako smanjujem tablete, po savjetu pshijatra, ali me malo hvataju crnjaci! Bila sam bas pod stresom ovih proteklih mjeseci, pa sam smrsala nekih 5kg, pa me sada brine da to nije stres, nego ne daj Boze neka bolest! Ja bih opet isla vaditi nalaze, mada sam vadila prije nekih 3,4 mj.! Joj izludise ovi crnjaci, bas je tesko! Ljubim vas sve puno, pogotovo moje stare zenturace! Puno poljubaca!

Ne sikiraj se!!! I ja sam isto znala smrsati kad me neke tegobe i plus anksioznost, safatajuuser posted image
Eh da je meni samo 5kg dole!
Ne sikiraj se taro moja, sve je to NAS radni staz!!!user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 3021
27.9.2011 8:27:20   
mo girl
hej nadez pa gdje si ti uvjek sam se pitala gdje nestade.evo ja uspjesno prosla jucerasnji dan mada sam pretjerala sa slatkisima u gostima pa me sad grize savjet danas cu morati duplo voziti biciklo zbog toga sranje.al nema veze bitno je da sam se dobro osjecala.danas cu se natjerat da idem u setnju moram

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3022
27.9.2011 9:21:46   
nadez
bili smo 7 dana na moru pa posle sam bila u skoplje po bolnicima skoro svaki dan nisam imala volje za nista nalazi su u redu hvala bogu sve se svodi na anaksioznost sta nemogu ostati trudna i doktorka psihijatar mi je rekla da se moram boriti i izaci od ovo da si sredim zivot,nemam nikakve probleme a ja uvek katastrofa i volja mi e na nuli nadam se da ce jednog dana sve ovo proci ljubim vas sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3023
27.9.2011 13:24:14   
taraG
Hvala draga, nadam se da je samo stres! Uvijek neki strah nas! :)))
IZVORNA PORUKA: Rabi

IZVORNA PORUKA: taraG

Ne sikiraj se!!! I ja sam isto znala smrsati kad me neke tegobe i plus anksioznost, safatajuuser posted image
Eh da je meni samo 5kg dole!
Ne sikiraj se taro moja, sve je to NAS radni staz!!!user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3024
27.9.2011 17:24:07   
biba26
Joj cure moje daj mi pomognite, ima li ovdje netko a da je imao i fizičke probleme tipa otežano disanje, lupanje srca, nedostatak zraka? Meni se sinoć vratilo a taman se smirilo, 3 mjeseca sam bila bez toga i sada opet, valjda zato jer sam u strsnom razdoblju. Evo šta mi se dogodilo, legnem ja u krevet normalno, malo slušam radio prije spavanja i taman da ću zaspat ono kao da me nešto prekine, kao da ostanem bez zraka, pa mi treba 2-3- sekunde da se saberem, i onda tako sve dok ne zaspim, pa izluđuje me to, bilo je toga i prije pa je prošlo, kad sam jako umorna pa zaspim ko beba nema toga, strah me da nije kakva bolest nB na srcu, da ne umrem od infarkta ili zatajernja srca, ajme užas.... bila sam na ekg-u ovo ljeto i sve u redu, i nalazi i tlak savršeni. Toliko je jak taj strah, sve se vrti u krug, najprije prisilne misliu, pa ovo pa ono, pa valjda će jednog dana sve biti iza nas! Molim vas pomozite ima li koja slično tako nešto simptome? E, i još nešto, kao šlag na tortu, danas na poslu pitaj ja nešto šeficu, tipa hoće li da joj isprintano predam neke papire ili na sticku, veli ona meni, spremi na računalo tako da imam kad te ne bude... Poslije meni u glavi pa šta je htjela s tim reć, šta ću umrit da tak veli kad me ne bude???? Cijeli dan sam nikakva, zato mi je najdraže sjest i požalit se ovdje vama koje me razumijete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *