|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
19.9.2011 22:37:13   
Niina
Danas sam uspjela...bilo je napada ali sam se tako uspjela izboriti sa njima..i ostati smirena...SRETNA SAM JER ZAM DA MOGUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2976
19.9.2011 23:06:20   
jana mk
Pusa cure mojeeee,stigli nam novi kolegi user posted image user posted image user posted image ,dobrodosli u nas poremeceni svjet (malo sale),a i kozna mi vise i sami nismo sigurni jesmo il nismo poremeceni,jbg ja ponekad kazem sebi jbt jesam li ja sva svoja il nisam pa ovo je cudno stanje budes sasvim normalan pa te nesto spuca sa strane da neznas ni sam ko si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja danas opet putovala od crnjaka i anksioznosti nista nije bilo dok sam po Bugarskoj sopingovala i uzivala u kaficima i kupovini ,cak zaboravih i da lek popijem pa ispustila sam popodnevnu dozu ,tek sada popila al eto i to se dogadja ,zdrava ja ko da nikad za anksioznost cula nisam dodjem kuci i jaooo kazem ja lek zaboravih i odma nazivam crnjake da me neobilaze slucajno hihihihihuser posted image user posted image user posted image ,malo se ja borim snjim malo ih gurnem po stranu pa opet ih nazovem i tako ti prodje mi dan .......BAMBI duso moja ,jako mi drago za tvog supruga samo napred ,to sto je on bolje i nama uliva nadu da cemo i mi jednog dana moci da pisemo da smo puno bolje i na pragu izvlacenja iz ove kucke,VE SAKAM SITE

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2977
19.9.2011 23:17:21   
mila mi
Hvala Jano! Hvala! user posted image user posted image user posted image   Jao u pravu si! Citam ja ovo i da ne povjerujes! Sve su zene iste, pa i ove poremecene!!!! user posted image Sve uzivaju u sopingu! Jao vjeruj mi jano, kad kupujem ja sam najzdravija osoba na svijetu! Odmah mi se sve mili, planiram veselu buducnost, i obicno mrtva navece zaspim kao klada! user posted image Pogotovo kad putujem negdje u soping! user posted image Strava! user posted image user posted image user posted image
Al kao sto kazes, brzo prodje... Pa se crnjaci vrate... al sta ces! Ma bitno je za pocetak bar da imamo neku situaciju u kojoj sigurno bar na kratko nestaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2978
20.9.2011 10:34:06   
dana123
Jano legendouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvijek me nasmiješ.Tako i kod mene šoping lječi sve a kad dođem kući stravauser posted image user posted image user posted image ma nije tak strašno kak je bilo.Samo da kažem bambi tvoj muž je sretan što te ima ,a marina tebi svaka čast što si uspjela bez tableta i ja znam da će mo i mi uspjet u to sam sigurna.

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 2979
20.9.2011 10:48:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dana123

Jano legendouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvijek me nasmiješ.Tako i kod mene šoping lječi sve a kad dođem kući stravauser posted image user posted image user posted image ma nije tak strašno kak je bilo.Samo da kažem bambi tvoj muž je sretan što te ima ,a marina tebi svaka čast što si uspjela bez tableta i ja znam da će mo i mi uspjet u to sam sigurna.

Hvala lutko , ja sam prvo morala asti toliko nisko da  bi shvatila da se moram boriti , a dok nisamdobilanervni slomtrpila sam svaki dan napade i cekala da prodju i dabude bolje a meni bivalo sve gore....Ja sam  na kraju isla godinu dana kod psihologa i jes i nije neka pomoc ali izvukla sam najbolje odnje ....A znam da svako moze da se izbori sa tim  samo treba naci pravi tempo i nacin...Ja sam se vozala svaki dan busem to mi je bila kao domaca zadaca ali  na moj tempo ,kad bi osjetila da bas vise nemogu i da mi crni pred ocima, izasla bih ,sabrala se i opet ...Drugi nacin razmisljanja , dotad samse bojala sta ako se desi to i to i kljucna misao kako cu ja to sve podnijeti , sta ce biti, kako se spasiti a poslije sam  razmisljala , e i ako se desi to i to , jaka sam, pametna , isgurna u sebe , snaci cu se uvvijek se snadjem ....Covjek mora naci neki svojh tempo koji ide naprijed alli koji mi mozemo  kontrolisati...Anksioznost je bolest koja se moze prevazici i mi smo jedini koji to mozemo uraditi ....Tablete , medikamenti , cajevi i sta ja znam sva ta pomagala pomazu ali na kratko....Moramo to u svojoj glavi rascistiti i ja se nadam da ce biti jos prica kao sto je i moja ....Znam kako je iz dana u dan prolaziti kroz agoniju i ne biti u mogucnosati disati punim plucima i biti sputan ...Zato drage moje morate se boriti i imate nas za podrsku

(odgovor članu dana123)
  Neposredna veza do poruke: 2980
20.9.2011 11:07:51   
mo girl
upravu ste za soping on me izvuce iz kuce pa po cjeli dn obilazim butike .nemoram ja nista kupiti al razgledanjem zaboravljam na strahove i kad dodjem kuci sretna sam jer sam izasla vani bez problema posto su meni jedno vrijeme ti izlasci bili veliki problem.sad lakse izlazim i bez problema al ipak se desi neko razdoblje kad me strah do prodavnice.sad kako sam malokrvna jos vise me se manta i nekako sam umorna i pospana stalno al kazem sebi to nije anksioznost nego malokrvnost i onda silom izadjem nedam da me to sprijeci.u nas napokon zahladilo i odmah sam sretnija i sad dolazi moje vrijeme jer se dobro osjecam zimi i cesce setam ,sad cu poceti trcati sa muzem svaki dan po sat vremena to me izmori i zaspem ko klada pa me nista po noci ne muci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2981
21.9.2011 14:34:03   
dana123
Curke da vas pitam meni u kuhinji gorile tri sijalica ,a ja slabo vidla kao da gori jedna,sad mi gore dvije a ja super vidim inače sam imala problem i sa vidomuser posted image user posted image user posted image ili se stanje popravlja ili je to jača strujauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2982
21.9.2011 14:59:07   
mo girl
hahahahah sigurno ti se stanje popravlja.stvarno si me nasmijalauser posted image ja evo cjeli dan vadim i perem zimsku odjecu nesto zahladilo a nista dugih rukava nemam spremno.i naravno nakon nekoliko sati pranja robe zakljucila sam da nemam sta obuc pa me depresija spucala.odoh popodne sa sestrom nesto kupiti jer ovo nema smisla

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2983
21.9.2011 17:06:52   
sreća35
Ženice moje kako ste mi,evo prvo da zaželim dobrodošlicu novim članicama,eto bilo bi bolje da se družimo na nekim drugim forumima ali eto šta je tu je....neznam ni sama šta da kažem nekad bolje nekad gore i tako u krug ali sam u poslednje vrijeme pravo tužna stalno se pitam zašto baš ja pa mi onda crnjaci još više spucaju i nikako da se trgnem....Jano kako si ti jesuli lijekovi počeli djelovati i nešto mi nije jasno jesili do sada pila nekiu terapiju mene ono uvijek strah šta ako mi bude gore a več pijem flusetin od 20mg prije sam ga pila svaki dan a sad svako dva tri dana i xanax svako veće od 0,25mg....pa sad neznam koliko je jaka ova terapija...Nekih članica nema več odavno ali neka su samo dobro pa se jave kada stignu...Blur kako tvoja bebica ti si vidim hB dobro....mnogo pusssiiica za sve...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2984
21.9.2011 22:12:58   
dana123
Mo girl stiglo tvoje vrijemeuser posted image niko sretniji od tebe,eto i kod nas zahladnilo a meni paše i hladno i toplo.Sreća bolje da ne piješ jaču terapiju i ja pijem najmanju dozu user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2985
21.9.2011 23:43:22   
jana mk
Pusa cure,disem user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo mene preslo mi u naviku kad sednem na net pravac forum user posted image user posted image user posted image ,sreca35 mila moja neznam sta reci ista sam ti i ja prica,nekad bolje nekad lose ja pila asentru 1 god i heleh neki dan samo kad mi je bilo najgore ali jako retko sam to koristila,onda sam prekinula na svoju ruku kad bila skroz ok i vratilo mi se za 1 mjesec bila skoro da sam mislila gotova nema mi spasa promenili terapiju deprozel 10mg i lorsilan samo 15 dana,bila i tako i tako sad mi bilo lose i evo 5 dana pijem deprozel20mg i misar 3x0,25 nemogu se jos pohvalit da mi je ok al neka bude kako treba biti ,dizem ruke moramo se izvucxi sa il bez ljekova svejedno mi samo znam da svi mi moramo ovo da pregazimo i pregazicemo abd ,eto ja cestitam svakome ko je mogao bez ljekova ja nisam bila tako jaka i pijem ih vec 2 god ,samo neka je nama dobro pa ko kako moze tako neka se bori ...VE SAKAM SITE

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2986
21.9.2011 23:49:35   
BlackMagicWoman
Pozz, drage moje ... Uspjedoh, na preskoke, procitati sta se izdesavalo dok me nije bilo ... Neko, a cini mi se Biba, pita za mjesecarenje, imala sam ja kao mala, odmah iza rata, valjda od svog tog sranja, dobro trebas paziti da zatvoris prozore, vrata zakljucas, jer mozes izaci, i ni pod koju cijenu nek' te niko ne budi u tom stanju, jer mozes dobiti sok, meni je to kratko bilo i prestalo ... Sa srecom ... Tara, Tara, pa zar ja i ti mozemo vise poludjeti ? user posted image (za slucaj da se to desi, odmah mi prepisi sve tvoje stiklice,user posted image user posted image ...Sala, ljepotice moja, nego ti se zadaj sa novim deckicem i faksom, pa da slavimo user posted image ... I pozdrav veliki za nove clanice, zelim Vam svu srecu u ovoj borbi ...Mo girl, def je ovo najljepse vrijeme ... Rabi, odlican prijedlog user posted image ... Jednom ce i ovo proci, mora ... ljubm vas sveeee ...

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2987
22.9.2011 7:49:48   
biba26
Evo i mene malo, samo da se javim da napišem kako se osjećam bolje, puno je manja napetost i strahovi otkako sam počela raditi (učiteljica u školi), rad s djescom, druženje s kolegama i ne stignem razmišljat o anksioznosti... Ali još uvijek ima dana kad me uhvate crnjaci kao Janu, šta ako nedaj Bože uradim nešto sebi ili drugima, joj grozno je to, čitam vas sve redovito i šaljem pusu svima!!! user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2988
22.9.2011 8:51:41   
mo girl
jucer setala cjelo popodne sad me malo glava boli popicu tabletu odmah dok nije jako pocelo.joj kako je dobro sto vise nije colopek odmah imam volju za zivot.neznam vise sta bi vam pisala nista mi se nije desavalo sad me uhvatila ona faza treba mi make over.nezadovoljna sam izgledom i tako bi volila nesto promjeniti

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 2989
22.9.2011 15:32:31   
sreća35
Evo me ponovo moje divne ženice došla sa posla pa pravo forum hvala Bogu pa vas imam.....Neznam jano ja bila nekako bolja imala volju za sve e onda ti ja pođem preskakati flusetin i sad nekako dođu periodi da nemamvolje ni za šta pa me onda uhvati strah od tog osječanja i eto onda nekakava strepnja...Neznam samo koji apsurd eto recimo na poslu nas ima jedan tim i sve te moje kolege za mene misle da sam jaka da nema prepreke koju neču savladati da sam optimista ja se vjerovatno tako i ponašam ali se osječam eto skroz drugačije...pa me Jano uhvati strah od depresije ili eto nećeg drugog...Doduše sada mi je pred mengu pa je možda i to pojačalo simptome...Neznam osjećali se još neko ovako slično....valjda bude bolje aBd pišite super je imati šta za pročitati........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2990
22.9.2011 16:06:37   
dana123
Sreća 35 nije to ništa to ti je tako pred mengu. Tako i meni kad trebam dobit isto malo pogoršanje. Isto tako čim nemam volje za ništ ja odmah mislim to je depra ,a isto tako i dok nisam imala ovo sr.nekad mi dolazilo ono a joj nemam volje za ništ tad nikad nisam ni mislila na depru tak da se nesekiraj to ti je i od umora

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2991
22.9.2011 16:14:22   
sreća35
Dana123 hvala mnogo na rijećima utjehe.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2992
23.9.2011 0:24:40   
mila mi
Veliki pozdrav cure moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dva dana me nije bilo, bila na nekom poslovnom putu i prvo sto sam uradila kad sam usla u kucu je ovo! Sjela za racunar! user posted image user posted image user posted image user posted image I hvala vam puno sto imam sta za procitati! user posted image user posted image user posted image Kako ste mi? Na putu mi je bilo ok, nisam mnogo razmisljala o ovom nasem stanju. Jednostavno sam bila preokupirana drugim stvarima! I zakljucila sam da jo to to!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kad nemam vremena za sebe, onda nemam vremena ni da se bavim glupostima, tj razmisljanjem o glupostima! A to znaci, nadjite sebi milion obaveza u toku dana, samim tim izdesavace se mnogo nekih novih situacija o koima cete razmisljati! Npr. radila sam, upoznala neke nove ljude a pri tom mi je srce cesto lupalo, cesto sam htjela pobjeci, vristati i slicno, zbog cega ne znam ni ja, sigurno jos neki glupi strah! Ali sam izdrzala! Namjerno! Iz inata! Da vidim dokle ce to trajati i sta ce mi se destiti! Pa kud puklo da puklo! user posted image I naravno, kao i uvijek nista se nije desilo, trebalo je pola sata prilagodjavanja i sve se polako vracalo u normalu. srce prestaje da lupa, i vremenom pocinje osjecaj zadovoljstva... Prvo sam postala ponosna na sebe, a onda mi je raslo i samopouzdanje! sad sam dosla kuci i SRETNA SAM! user posted image user posted image user posted image   Zaista! Prebrodila sam jedan strah ( ni od cega), nisam smislila razlog da pobjegnem! I extra je osjecaj! Sad razmisljam o tome zasto mi je trebalo uopste da se bojim bilo cega!
Da skratim, ono sto sam ja smislila je to da cu ubuduce iz inata raditi stvari kojih se plasim! Ma iz inata! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prvo ujutru sjedam za volan! Prvo to! Onda cu se na poslu smijati deset puta vise nego sto sam se smijala(a vazim za pozitivnu osobu), pa cu namjerno po citavoj kuci razbacati sve ostre predmete kojih se plasim, a sto je smijesno! Zatrpacu dan obavezama da ne znam ko se zovem! Upisacu se na neku rekreaciju za izbacivanje negativne energije! Odmah sutra!
Drzite mi fige!!! user posted image user posted image user posted image Sutra odmah javljam kako sam prosla! user posted image user posted image user posted image
Odoh spavati, opet rano ustajem!
Velika, velika pusa!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2993
23.9.2011 12:41:21   
dana123
Mila mi ma ja ti svaki dan radim sa oštrim predmetima stlno nešto rezuckamuser posted image user posted image user posted image user posted image ili bockamuser posted image user posted image user posted image malo šale samo tako nastaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 2994
23.9.2011 12:49:17   
malena sharena
A ja zamisljam scenu - nozevi, veliki i mali, makaze, zileti,sve razbacano po kaucu, stolovima, komodi user posted image user posted image user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2995
23.9.2011 14:46:53   
dana123
Ahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image svega na izvoz samo birajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2996
23.9.2011 14:57:39   
Rabi
IZVORNA PORUKA: mila mi

Veliki pozdrav cure moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dva dana me nije bilo, bila na nekom poslovnom putu i prvo sto sam uradila kad sam usla u kucu je ovo! Sjela za racunar! user posted image user posted image user posted image user posted image I hvala vam puno sto imam sta za procitati! user posted image user posted image user posted image Kako ste mi? Na putu mi je bilo ok, nisam mnogo razmisljala o ovom nasem stanju. Jednostavno sam bila preokupirana drugim stvarima! I zakljucila sam da jo to to!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kad nemam vremena za sebe, onda nemam vremena ni da se bavim glupostima, tj razmisljanjem o glupostima! A to znaci, nadjite sebi milion obaveza u toku dana, samim tim izdesavace se mnogo nekih novih situacija o koima cete razmisljati! Npr. radila sam, upoznala neke nove ljude a pri tom mi je srce cesto lupalo, cesto sam htjela pobjeci, vristati i slicno, zbog cega ne znam ni ja, sigurno jos neki glupi strah! Ali sam izdrzala! Namjerno! Iz inata! Da vidim dokle ce to trajati i sta ce mi se destiti! Pa kud puklo da puklo! user posted image I naravno, kao i uvijek nista se nije desilo, trebalo je pola sata prilagodjavanja i sve se polako vracalo u normalu. srce prestaje da lupa, i vremenom pocinje osjecaj zadovoljstva... Prvo sam postala ponosna na sebe, a onda mi je raslo i samopouzdanje! sad sam dosla kuci i SRETNA SAM! user posted image user posted image user posted image   Zaista! Prebrodila sam jedan strah ( ni od cega), nisam smislila razlog da pobjegnem! I extra je osjecaj! Sad razmisljam o tome zasto mi je trebalo uopste da se bojim bilo cega!
Da skratim, ono sto sam ja smislila je to da cu ubuduce iz inata raditi stvari kojih se plasim! Ma iz inata! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prvo ujutru sjedam za volan! Prvo to! Onda cu se na poslu smijati deset puta vise nego sto sam se smijala(a vazim za pozitivnu osobu), pa cu namjerno po citavoj kuci razbacati sve ostre predmete kojih se plasim, a sto je smijesno! Zatrpacu dan obavezama da ne znam ko se zovem! Upisacu se na neku rekreaciju za izbacivanje negativne energije! Odmah sutra!
Drzite mi fige!!! user posted image user posted image user posted image Sutra odmah javljam kako sam prosla! user posted image user posted image user posted image
Odoh spavati, opet rano ustajem!
Velika, velika pusa!!!! user posted image user posted image user posted image

Eh ovo je vec tvoj pomak!!! Vjeruj mi! I da sebi svaki dan po jednom kazes ovo sve sto si napisala! Vjeruj mi da bi sebi pomogla!! SVAKA CAST!
P.S. Sebi ovo prepisi na papir, i nosi uz sebe...i svremena na vrijeme se nahrani tako sto ces procitati!!!! Ovo je meni pomoglo!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 2997
23.9.2011 17:29:23   
mila mi
Cao cure moje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sad s posla! Super mi je bilo, iako tamo imam milion zavrzlama i problema (jako stresno)! Ali... Ovaj genije je sebi obecao da ce se smijati! Al nije bilo nimalo lako! Jao zene vjerujte mi! user posted image Al uspjela sam! user posted image user posted image user posted image
Evo krenucu ispocetka... Ustala ja nikakva... Prespavala. Pa ono frka, strka... A kad ne popijem kafu, ne  znam gdje se nalazim... Jaoooo, pa auto... Sjela ja. Tresem se kao prut, ionako kasnim, pritisak strasan... Kud sad jos i da vozim. Znoje se dlanovi, gasi se auto na svakom drugom semaforu, Srce lupa! Kao da ce me srcka strefiti! Doslo mi da ga ostavim nasred ulice i uletim u bus! A onda u glavi skontam da je to jos gora opcija!  Pa onda mi padne napamet da bih mogla i da se parkiram negdje (a naravno umislila sam da se vise ne znam ni parkirati) pa da trcim na posao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakve sve gluposti u tim momentima padaju na pamet!!!!! Za petnaest minuta milion kombinacija u glavi, negativne misli naviru, srce doslo u grlo, cini mi se da svi u mene gledaju, da mi psuju sve po spisku, da ugrozavam saobracaj (sto naravno nije bilo ni blizu istine, samo sam normalno vozila)... Pokusavam ja da se sjetim pozitive, ma kakav! Ne ide. Kakva crna pozitiva, da mi je samo u zemlju da propadnem! user posted image user posted image user posted image user posted image I polako pocinjem da disem duboko, i dise i disem... Na semaforu crveno, pogledam ja u stranu onako isprepadana, kad neki tip gleda u mene... Ja opet pogledam, kad bulji i dalje... I onda ne znam ni ja kako skontam, pa ja sam riba, HEJ!!!! Pa zensko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I odvalim se smijati!user posted image user posted image user posted image user posted image Boli njega uvo kako ja vozim auto i da li se tresem ili ne! user posted image user posted image user posted image user posted image On misli da ima u sta da gleda!user posted image user posted image user posted image I onda me na sav taj strah i strepnju spuca smijeh! Ja sam se jos pet minuta sama sa sobom smijala! I skontala da to sto nas muci, niko ne primjecuje (osim nasih najblizih naravno)!!! I da mi za okolinu izgledamo najsavrsenije normalno! I tako me tu neka pozitiva obuzela! user posted image user posted image user posted image
I dalje strepnja, i dalje sam zakasnila, i dalje razmisljam kako cu se boze vratiti kuci sama autom, ali osjecam pozitivu...
Onako sva smusena udjem ja u kancelariju, i doceka me ono sto me doceka svaki dan, tona posla, rokovi, pritisak, pritisak, pritisak...user posted image
Al danas sam radila zaista opusteno, iz inata! Dosta mi je voznja bila stresna, jos mi je samo trebalo da se dokrajcim poslom. I vjerujte mi, bice vam onako kako sebi napravite! Vjerujte!user posted image user posted image user posted image user posted image   Odlucim ja de se smijem cijeli dan! A place mi se... Ruka trne... Izmislila sam i da ce me srce spucati i da cu se srusiti i da mi se manta! Da mi trne vilica, koci jezik i slicne gluposti!  Ma  milion razloga da ne budem sretna! Kako sam ih samo nizala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al ja cvrsto odlucila. Smijem se ja i onome sto je smijesno i sto nije smijesno, a u glavi haos... Haoticno stanje... Smusena kao da me neko pukao maljem po glavi! I prvih sat vremena ziva muka, borba! Konstantna borba sa sopstvenom glavom! Al vremenom muka popusti! Zaista popusti! Al ja sam se smijala i smijala! Pocela lupati gluposti, ma strasne gluposti! Zabavljati prvo samu sebe pa onda i kolege! I privukla sam pozitivnu energiju! Zaista! user posted image user posted image user posted image Uspjela sam. Proletjelo mi je vrijeme ugodno, svaki problem sam prihvatila sa pozitivne strane, prvo se nasmijala, pa onda prionula na posao, i sve je bilo lakse i ljepse sa osmijehom! Smijeh lijeci! user posted image user posted image user posted image A kad mi je mama to govorila ja sam joj se smijala sto lupa gluposti! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad je doslo vrijeme za kucu sa duplo manje straha sam dovezla nazad. I dalje ni blizu onoga kako bi to trebalo da bude, al dovezla sam! To je sustina! Napredak! Vec neko vrijeme ne vozim! Uspjela sam danas! user posted image user posted image user posted image user posted image Sto opet ne znaci da cu i sutra, vidjecemo... Al danas jesam! I sretna sam!
Odoh sad nazvati par brojeva da vidim za neku teretanu, fitnes ili slicno pa se javljam! Al bojim se da ce biti previse za jedan dan... user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas, puno mi pomazete! Hvala od srca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I obecavam sledeci put ce biti puno krace, raspisala sam se, a mogla bih jos tri sata kuckati! Lakse je kada sa nekim podijelite muku! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2998
23.9.2011 17:35:17   
mila mi
I jos jednom HVALA HVALA HVALA na podrsci! Ma svima vam hvala mnogo!!!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2999
23.9.2011 20:24:38   
dana123
Koji kaos baš sam se nasmijala ,samo polako sve će biti bolje i boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 3000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *