|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
17.9.2011 13:31:48   
jana mk
Pusa cure,mo girl mila hvala na pitanje ,neznam josuvjek sta da kazem mislim da je prerano jer sam procitala da misar daje rezultat nakon 2 tjedna ,ja ga tek 2 dan koristim mozda malo sam smirenija ali nije to to josuvjek ,nadam se da ce krenut na bolje ,sve vas ljubim i grlim ...

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2951
18.9.2011 12:42:08   
mo girl
sta je ovo nema nikoga?

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2952
18.9.2011 13:01:26   
malena sharena
Tu sam ja user posted image . Ucim i usput bacim malo pogled na forum. Sta ces u kuci mostarko, razguli napolje. Sutra su najavili kisu, neko ce se obradovati user posted image .
Sto se mene tice, moze ovakvo vrijeme biti tokom cijele godine, kad pomislim da ce brzo i zima, najradije bih se preselila negdje juznije user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2953
18.9.2011 15:28:37   
Rabi
ja imam jedan prijedlog koji ce nam savakoj biti od pomoci, ovdjeuser posted image sta mislite, da nasi slijedeci postovi budu sto pozitivniji, proslost ce biti onakva kakva je bilauser posted image a sadasnjost o kojoj pisemo i buducnost koji zamisljamo da bude pozitivnauser posted image I to na nacin da sve sto nam se desava u glavama i sa nasim osjecajima iznosimo na pozitivan nacinuser posted image
Npr. bas sam danas nesto lose- danas sam skroz dobro,
     osjecam da ce mi glava ekspolirati- osjecam da mi glava nece eksplodirati, bas sam smirena i stalozena,
     manta mi se- ne manta mi se uopste, bas sam spremna za set_nju i nesto po kuci pospremati,
     imam strah da cu sebi nesto uraditi- nemam strah da cu sebi ili nekom nauditi i vladam situacijom onako kako ja to znam! Na najbolji nacin!
     nigdje mi se ne izlazi, nemam volje niti zelje da se druzim sa ljudima- bas mi se nesto izlazi da proset_am i da se druzim da svojim prijateljima, momkom, muzem, djetetom.... sad cu se spremiti i odoh malo da lutam po gradu:)
     isto kao da gubim razum i k''o da cu poluditi- isto kao da ne gubim razum i ne vidim razloga da bih trebala poluditi!.....itd....
Sta mislite, da li biste mogle ovako pisati? I da li vam se cini da bi ovo na VAS uticalo pozitivno!!! Sve vas user posted image
P.S. nadam se da ste me skontaleuser posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 18.9.2011 15:33:26 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2954
18.9.2011 15:32:23   
Rabi
I evo ja cu prva probati, jer mi danas dan skroz cool:)
Eh, jutros sam ustala i ne manta mi se uopste, kad pomjeram glavom nemam vala niti malo vrtoglavice... akad pogledam dole ili gore......ma od vrtoglavice ni traga ni glasa! I zato sam cijeli dan opustena i smirena! Trenutno sam na poslu i ubijam se od nekakvih pozitivnih misli, a usput bas mi je i glava nekako opustena i ne boli meuser posted image
Ma eto ukratko ja sam vam danas bas nesto super, i ne zelim da se i jedna od vas ovako osjecauser posted image user posted image user posted image
Ljubim vas!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2955
18.9.2011 16:32:36   
malena sharena
Rabi, i ja bih voljela da smo malo pozitivnije i da ne kukamo pretjerano. Ja cu, evo, napisati kako jest kod mene, ali cu se truditi da na to gledam sto pozitivnije.

Juce sam cijeli dan bila user posted image , napetost u prsima ne popusta, nikako da se smirim na jednom mjestu, a nista konkretno ne radim, nadrndana 100%, crnjaci lupaju, ko se ....., zasto se ..... i sl.
Navece sam se dogovorila da izadjem s mamom, sestrom (koje takodje pati od anksioznosti, luda kuca user posted image )i svojim piletom, jer nismo izasle nas tri, ne pamtim. Isle smo na cevape, pa na sladoled, gledale one tinjedzere sto na ulici plesu break dance, skupljaju pare na ulici da odu na neko takmicenje. Kaze moja sestra - Djeco, znaju li vam roditelji da prosite user posted image , salila se naravno. Kako sa nama nije bio muz mi u mene, neki me momci nesto smekali user posted image .
Bilo mi je super, veselo, opusteno, bez briga i problema, napetost u prsima me popustila, crnjaci potisnuti i kad sve sumiram, jucerasnji dan je meni bio user posted image .

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2956
18.9.2011 17:14:48   
mo girl
meni danas onako osrednji dan jutros malo u gradu bila vrucina idalje smara.ako mognem icu veceras u setnju pa cu vidit kako ce biti

Neposredna veza do poruke: 2957
18.9.2011 22:35:06   
jana mk
Pusa cureeeeee,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RABI mila moja na glas sam se smijala ,ne tvom predlogu vec ono kad kazes ajd da ja prva pocnem citam i ocima nevjerujem ,jbt da neznamo mi sami sa strane kad bi nas neko citao mislio bi da smo il lLUDI il najsretniji na planeti,hhihihihihihihihh,moj danasnji dan je bio rezervisan za put ,bili kroz Srbiju malo jug dole jeli pili jao majke mi jedva disem ,koji rostilj imaju tamo da neznas sta zapravo jest od takve lepote,i dok ja budem okupirana s mesom i jelovnika i sale nista od anksioznosti,i pocnem gledat u sat jao blizi se vreme za popit ljek dotada sam sva ok i dok dodje vreme za lek ja se pocnem ispitivat jesam li jos anksioznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kazem sebi u glavi jao sta ono bese sto mene plasi i pocnem mislit aha nije to onda drugo aha opet nije to i na kraju skontam ma jao mene strah da cu se ub....(e sad po primera od Rabi)i tako mene nedrmaju crnjaci nema straha od toga da cu se nedo bog..nema straha od toga da nisam ja od nedo bog nesta sizo ma sve ti ja to vladam na svoj nacin ,crnjaka skoro da nema nisam napeta ko tempirana bomba cak sam opustena ko da mi sve do Kosova ravno ,jbt kad bi ovo bilo istina ja bi tek tada bila sigurna da nije ovo moje anksioznost vec da ja vise nisam sva svojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VE SAKAM SITE

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2958
18.9.2011 23:51:56   
mila mi
Hej cure! Redovno vas citam, al nikako da uhvatim vremena da nesto otkucam!user posted image Evo stize vam u drustvo jos jedna anksiozna! user posted image Joj, vjerujte mi, kad mi je lose, samo uletim na sekundicu, procitam kako se osjecate i odmah mi je lakse! Znam da nisam sama... Do prije nekoliko mjeseci nisam ni  znala sta mi je, pa sam caprkala i caprkala i skontam da je to ovo. Nisam bila kod doktora, ne da mi se, ja sam tvrdoglava, necu da cujem da postoji nesto sto ja sama ne mogu prebroditi! Ma nema sanse! Pa i ovo... Iako mi sad izgleda prosto nemoguce...user posted image Eto... Odoh, pakujem se za neki put, pa opet zurim! user posted image Ubi me stalna zurba...
Cao, lijepo spavajte, i hvala Vam sto ste tu....

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2959
19.9.2011 0:02:27   
Niina
Pa mogu slobodno reci da sam i ja jedna od....imam osjecaj da to sve nekako izmice kontroli...u nekim trenutcima imam potrebu da svoju kozu zgulim...da izadjem iz nje...za okolinu sam pogubna..nesnosna...cesto nervozna, drustvo nikakvo...zracim negativnom energijom...da imam kakav razlog valjan-nemam...uradim glupost i poslije mi bude krivo..ali cemu..vec je ucinjeno..
pocela sam intenzivno da razmisljam o odlasku na razgovor, mozda nekim medikamentima...ma sve bih pila samo da me rijesi ovog stanja..

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu mila mi)
Neposredna veza do poruke: 2960
19.9.2011 7:44:41   
mo girl
dobrodosle nove cure.nina draga tako mi je i samoj stalno sam nervozna i znam da sam lose drustvo trudim se da to popravim al kad izadjem slusam neku prijateljicu kako prica al ja u sebi razmisljam o svojim problemima tj.njeni me neinteresuju al eto pravim se da slusam.ja sam tek ustala vidicemo kakav dan je predamnom

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2961
19.9.2011 10:15:51   
dana123
Pozdrav drage moje vidim da ima i novih.Evo u potpunosti se slažem sa rabi ovaj forum bi trebao biti pozitivniji.Ja sam u početku išla na bioenergiju ,i taj mi je bioenergičar rekao da si svaki dan govorim ja sam potpuno zdrava i nije mi ništa jer tako hranim svoj mozakuser posted image Ja se dosta bolje osjećam ne sto posto ali bolje nego što je bilo.Nemam baš puno vremena za pisat,ali bih preporučila novoj članici da svakao pokuša tražiti pomoć od psihijatra ne mora odmah sa ljekovima.Evo probaj piti čaj od matičnjaka jako je dobar za smirenje.user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2962
19.9.2011 11:01:38   
biba26
Hvala mo gril na riječima utjehe u vezi mjesečarenja. Ovo s pozitivom pali, moramo svaki dan sebi govoriti: dobro sam, nije mi ništa, neću ništa napraviti, to je samo anksioznost i pobjedit ću je!!!! Meni je puno lakše kad tako razmišljam! Pusa svima!!!!user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2963
19.9.2011 11:32:53   
Bambi09
Duse moje lijepe... Kako ste mi svi redom? Imal kakvih novina kod vas??? U stvari nisam bas sve u toku, ali pratim vas s vremena na vrijeme... Vas dr. mr. vas gleda "ta trane" user posted image user posted image user posted image user posted image
Nego da vam se pohvalim... MM je puuuuuno bolje... Hvala dragom Bogu... Veseliji je svakim danom i sve je opusteniji i bolji... Necete mi vjerovati, ali 2 puta je vozio sam u drugi grad... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam potpuno sam... Tako sam ponosna na njega i radosna... Znam da se to sve moze samo kad se hoce... Vjerujte mi, nije suplja, stvarno vam kazem, SVE SE MOZE KAD SE HOCE... Samo se malo potrudite...

Usput da vas pitam, da li neko zna gdje mozemo nabaviti Rivotril od 2 mg, ili ako neko moze nabaviti zamolila bih da mi se javi na PP... Skontali smo da mu je ta terapija za 10 i ne bi da je mijenjamo, jer hvala Bogu evo dovela ga je do veeeeeelikog uspijeha... Rivotril u kombinaciji sa Asentrom... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 2964
19.9.2011 14:24:07   
HNF
e drage  moje da vas sve pozdravim i pozelim dobrodoslicu novim clanicama. Htjela sam reci da je i meni doktorica govorila da stalno moram ponavljati sebi JA SAM DOBRO, JA SAM ZDRAVA,  I NIJE MI NISTA. Ja sam njoj bas govorila tako da me strah, kaze ona meni strah je vezan za buducnost, a ko od nas zna sta ce biti u buducnosti, NIKO, samo DRAGI BOG. Prema tome ne mozes zivjet u buducnosti i razmisljat sta ce se desit, nego zivi sad i ovdje., I to mi ona stalno ponavlja, da se zivi sad, i ovdje a ne razmisljajuci sta ce biti sutra, prekosutra,.. jer to samo zna dragi Bog. Ja evo opet citam onu knjigu sto sam vam spominjala PANIC AWEY, ma stvarno je predobra, ma super i svima je preporucujem. Ja sad cekam kad ce moja doktorica s godisnjeg doci pa onda na razgovor. Samo meni je malo cudno, sto ja nisam dobila nikakvu terapiju za pit, a vidim da vecina vas nesto koristi, pa nesto sad i sama razmisljam dal cemo uspjet ista postici bez tableta, a valjda opet ona zna user posted image . saljem vam puno pozitive hehehuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2965
19.9.2011 14:26:51   
Bambi09
HNF hvala Bogu pa ti ne treba terapija, jer ocito je tvoja dr. vidjela na tebi da ti to mozes i bez tableta... Iskreno se nadam da ces uspjeti i da si dovoljno jaka i hrabra da to savladas bez terapije... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 2966
19.9.2011 15:07:35   
mo girl
hnf i bolje da ti netreba terapija ja isto nepijem nista osim povremeno leksiliju, kad sam bas uznemirena pa da sebe postedim daljnjeg stresa.ja sam jedno vrijeme stalno ponavljala to da sam dobro itd al kako nije napad prestajo onda mi dzaba ponavljat kad on opet dodje.al eto u mene pali ovo:kad me uhvati kriza ja pocnem razmisljat kako mi je prije isto bila kriza al je prosla i to mi da neku utjehu jer kontam proce i ovo

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2967
19.9.2011 16:19:18   
dana123
Hnf bolje da ti netreba terapija ja je pijem zato što sam imala brdo simptoma i nisam mogla normalno funkcionirat a trebam se brinut o djeci.Uspit ćeš ti i bez njih.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2968
19.9.2011 16:30:03   
malena sharena
Joj jano sto me nasmija! I ja kad se ujutro probudim budem OK i onda kontam, ma cek cek, pa mene nesto muci...aaaaa, znam, strahovi...i onda me puca misao, sve jedna za drugom user posted image .

HNF, samo naprijed, hvala Bogu pa ti je doktorica rekla da moze bez lijekova. Cula sam i ja za jednog psihijatra koji forsisa lijecenje bez medikamenata kad god je moguce. Ti meni djelujes prilicno racionalno i optimisticno (koliko god je to moguce u ovom stanju), zato go girl, zelim ti svu srecu!

Il se meni cini, ili je Rabi svojim posljednjim postom unijela dosta pozitivne energije na ovu temu user posted image .

Po njenoj naredbi, da referisem: mene danas nije bilo strah da cu poluditi, nije me bilo strah onih stvari na s i sh user posted image , nimalo me nije stezalo u prsima, ma sva sam lagana kao perce, vesela i puna energije. Amin da ovako bude!

Sin mi je kod svekrve, ja spremam ispit, polazem u subotu, pozelite mi srecu!

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2969
19.9.2011 16:34:28   
malena sharena
Nove clanice ... user posted image

Sad se cini jako tesko, ali sve prodje. Proci ce i ovo ako Bog da. Nemam vam sta pametno reci, uvijek sam tuzna kad vidim da se neko novi javi. Ako vam treba neki savjet, svi smo tu user posted image .

dano, dano user posted image . I ja pijem maticnjak. Bude mi bolje pa prestanem, bas sam neodgovorna. Danas sam opet pocela. Tri puta dnevno solju mjesavine maticnjaka i kantariona. Nadam se da ce pomoci, kazu da treba dugo piti.

< Poruku je uredio malena sharena -- 19.9.2011 16:35:38 >

Neposredna veza do poruke: 2970
19.9.2011 16:48:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HNF

e drage  moje da vas sve pozdravim i pozelim dobrodoslicu novim clanicama. Htjela sam reci da je i meni doktorica govorila da stalno moram ponavljati sebi JA SAM DOBRO, JA SAM ZDRAVA,  I NIJE MI NISTA. Ja sam njoj bas govorila tako da me strah, kaze ona meni strah je vezan za buducnost, a ko od nas zna sta ce biti u buducnosti, NIKO, samo DRAGI BOG. Prema tome ne mozes zivjet u buducnosti i razmisljat sta ce se desit, nego zivi sad i ovdje., I to mi ona stalno ponavlja, da se zivi sad, i ovdje a ne razmisljajuci sta ce biti sutra, prekosutra,.. jer to samo zna dragi Bog. Ja evo opet citam onu knjigu sto sam vam spominjala PANIC AWEY, ma stvarno je predobra, ma super i svima je preporucujem. Ja sad cekam kad ce moja doktorica s godisnjeg doci pa onda na razgovor. Samo meni je malo cudno, sto ja nisam dobila nikakvu terapiju za pit, a vidim da vecina vas nesto koristi, pa nesto sad i sama razmisljam dal cemo uspjet ista postici bez tableta, a valjda opet ona zna user posted image . saljem vam puno pozitive hehehuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Draga moja ne znam jesili procitala moju pricu malo je poduga ali pokusala sam skratiti koliko sam mogla, ja sam sve prebrodila bez i jedne tablete  , za spavanje,za smirenje  i mogu reci da je bilo perioda teskih kad sam zeljela necim da se drmneme samo da ....I mene je bilo strah buducnosti i okolnosti nakoje ja uopste nisam mogla utjecati,mada su iste povezane sa ratom ali ta dr je sasvim upravu ...Dok mi razmisljamo o pardana unaprijed danasnji dan nam prodje u strahu i agoniji...Ja sam izgubila pargodina svog zivota ,zao mi je sto se ranije nisam sabrala ...Danas sam sasvim ok ...Izlazim , druzim se,vozim se gradskim prevozom sto prije nisam mogla ni zamisliti ,a kad sam morala to su bili kosmari ....Padala sam u nesvijest od straha i nakon nervneog sloma gdje sam ostala ko cvjecka , cak ni cifru od 4 broja nisam mogla zapamtiti , tad sam skontala da imam samo jedan put i to je naprijed , inace stvarno ne znam da li bi danas ovo pisala da se nisam sabrala ...
Morate biti jaki , sigurni sami u sebe i spremni da se suocote sa svojim strahom ...Vjerujte u sebe i svaki put kazete sami sebi a sta i ako se desi ono najgore izvuci cu se , jaka sam snaci cu se....Ako imate familiju podijelite sa njimasvoje strahove lakse je kad neko ima razumijevanja i kad nismo sami u svemu tome....

(odgovor članu HNF)
  Neposredna veza do poruke: 2971
19.9.2011 17:00:29   
HNF
Ma meni je super drago da ne moram piti nikakve tablete. Dosta mi je ovih hormona poremecenih od stitne zlijezde i tih tableta e samo mi jos trebaju i ove druge user posted image . Vama svima hvala za podrsku, i ja se nadam da se moze dosta toga postici bez tableta i da ce nam svima biti uskoro punoooo bolje.ako Bog da. A mo girl i ja tako, kad me uhvati neki strah ili panika, odmah pomislim koliko ih je bilo do sad pa su svi hvala bogu prosli ok, pa se tako smirim.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2972
19.9.2011 17:01:17   
mila mi
Pozdrav od mene.
Evo konacno sam sjela da nesto opet napisem. Radim a pritisak je ogroman. Ni sama ne znam kako radim, danas mi je opet strasno lose. Muka cijeli dan, glava oduzeta, kao da mi je neko zabio kolac u potiljak... user posted image A tek crne misli... Ne znam koji mi je djavo! Bas sam ljuta na sebe! Svaki dan sebi ponavljam da imam sve razloge da budem sretna! Posao mi haos ide, momak me obozava, porodica mi zdrava, hvala Bogu! Konacno me krenulo! Konacno! Mada mi je zivot bio jako, jako stresan, pa vjerovatno otuda i potice sva ova nagomilana nervoza. I konacno, sad kad je u zadnjih godinu dana sve polako doslo na svoje mjesto, mene spucaju crnjaci! Ne mogu da vjerujem! user posted image user posted image user posted image  
Danas sam popila leksilijum, na svoju ruku, samo da me malo popusti, al ne vrijedi, cini mi se da mi je gore (inace ne pijem nikakve tablete).
Konstantno opterecenje u prsima i zelucu, muka, drzi ponekad i citav dan... user posted image
I ne znam sta da radim... Vjerovatno cu se polako spremiti pa kod cika doktora! user posted image

A koji je to apsurd! Svi misle da sam ja najpozitivnija osoba na svijetu, vedra, nasmijana! I zaista i jesam! I uspijevam ja te krize prebroditi kad sam u drustvu! Kad sam vani, u nekom klubu ili svadbama (njih obozavam) skacem, skacem i skacem!!! user posted image Pjevam iz sveg glasa! I zaista je to recept! Zaista pomaze! I prodje... Pa opet se vrati... I tako svaki dan! Borba...

Jao pocela sam da smaram, bas sam se raspisala! Ako sam bila dosadna, izvinite curke! user posted image Al moram malo da me upoznate! user posted image

Pusica od mene!

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 2973
19.9.2011 17:03:46   
Niina
Hvala vam nadobrodoslici...kako tuzno i lijepo u isto vrijeme...
sve to nekako traje odavno, ali kao i svi nisam prvo ni vidjela da nesto nije uredu a onda sam pocela da primjecujem da se ja ne osjecam ok, moji najblizi poceli su mi sugerisati na moje ponasanje...i to je trajalo..valjda je dug taj put od dupeta do glave.
Ali kakve su to gluposti koje mene izbace iz takta, ma da nije zalosno bilo bi smijesno. Ali ono sto je meni interesantno, ja sam na poslu predivna, smirena, pozitivna i onda kada dodjem kuci BUMMMMM...ekscitacija nervoze.
Evo pokusavam se kontrolisati i kuci, ali meni isto kao da neka sklopka prevrne i nervoza pocinje samo da kulja...razlog..nemam ga.
Evo razmisljam da odem homeopati da mi te nebe bobe da. pa da prvo probam sa tim. Nije da nesto pretjerano vjerujem tome, ali kad bi placebo uspio upaliti bilo bi predobro.

sta vi mislite o tome?

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Neposredna veza do poruke: 2974
19.9.2011 17:13:48   
mila mi
I hvala na dobrodoslici! user posted image
Cim sam nesto napisala odmah mi je lakse!
Hvala Vam cure! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *