malena sharena
|
Pozdrav za sve clanice, povremeno vas citam, obicno ako sam lose, a kad mi je dobro ne usudjujem se, necu tudjim crnjacima da prizivam svoje. Znam da je sebicno . Ja imam iste simptome kao HNF i kao jana makedonka, sa tendencijom pogorsanja, hehehe. Kad me safata, uh, bas bude zestoko, mislim svisnucu, nema meni vise zivota, depresija mi ne gine i tako to. Muci me stalno stezanje u prsima, nekad toliko jako da mislim da cu se srusiti i to traje nekad i po cijele dane. Nemam strah od bolesti, nego me fizicki i psihicki iscrpi. Crne misli - da ne pricam. Ne znam uporedit, ali mislim da je mjesoviti anksiozno-depresivni poremecaj i generalni anksiozni poremecaj po siptomima najgori. Ali Boga mi, i kad je najgore, ja se nazor nasmijem. Najradije bih lupala glavom od zid, izvadila malo mozak iz glave, samo da ne razmisljam, ali ipak nabacim osmijeh i to onaj holivudski od uha do uha. Fakat bude bolje nakon nekog vremena. HNF, svidja mi se ta tvoja psihijatrica i mislim da je 100 posto upravu. Kljucno je to da mi trebamo sebe promijeniti,svoj stav prema zivotu i svoj stav prema ovoj bolesti iliti poremecaju, kako god. Pa eno, oni silni bogatasi imaju sve u zivotu, nemaju nikakvih realnih problema, imaju para za najbolje lijekove i terapije, nema tog psihijatra kojeg ne mogu platiti, pa se opet nikad ne izlijece. Lijek je u insanu. Mi smo svi izgubljeni i ne znamo gdje nam je mjesto na ovom svijetu i kako da se nosimo s njim. Moramo i sebe i zivot i sve njegove probleme, nesrece, bolesti i iskusenja dozivljavati na drugaciji nacin. Veliki zagrljaj za sve cure, zelim vam da se jednog dana sastanemo ovdje vedre, nasmijane i zadovoljne!