blur 77 -> RE: Anksioznost?? (22.8.2011 17:00:51)
|
Draga, Biba, ne plasi se svojih misli, jeste da je neugodno, po meni najgori simptom anksioznosti, ja sam se ostalih simptoma vrlo brzo rjesavala ali crnih misli i derealizacije jako jako tesko. Prosto su me izludjivale misli, i kako sam sve vise i vise pokusavala da ih se oslobodim one su postajale jace, tako da je istina da ih treba posmatrati kao nametnute spolja i ne reagovati sa strahom i panikom. I neces nista sebi uraditi ni drugome, kad sam ja pretekla za ove dvije godine i ti ces [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sinoc sam upoznala mladu zenu, jako uspjesnu koja se borila sa anksioznoscu tri godine, od kojih dvije god terapija medikamentima i psihoterapija i znate sta mi kaze- da se izvukla tek kad je sama odlucila i postavila stvari u svojoj glavi. Bas onako kako nam kazu Koka i po i Marina Dk. Ali ono sto je mene odusevilo je koliko sad uziva u svemu, kaze da tek sad zivi zivot i dise punim plucima, valjda posle patnje sto je iskusila, uziva u najmanjoj sitnici. Jako vesela, optimista, puna energije i volje, ma zmaj. Nadajmo se da cemo i mi tako nekad! Ja sam ok, uzivam sa svojom curom, malo me vrucina zadnjih dana bacila, pa mi se odmah strahovi javljaju, ali prolaze, nije vise kao nekad da me drze po cijeli dan. Mnoooogo sam bolje, ali prozivjelo se dosta patnje, strah da mi se ne vrati to stanje ce uvijek lebdjeti oko mene. Sad da pozdravim sve moje curice i zene, neko me zove da se mazi, udavih je i pojedoh zivu. Kiiiiss
|
|
|
|