jana mk -> RE: Anksioznost?? (8.8.2011 16:23:40)
|
Pusa cure moje ,kod nas vrucina uzas ,ja sam sinoc puno razmisljala o mom stanju ,ja sam to strah od padanja od bolesti malo pomalo izbila iz glavu ,mene najvise muci taj strah od depru i samopovredjivanja to je uzas ko osjetio nije nemoze te razumjet ,mucis sebe pitanjima i podpitanjima sta ako se sam....,sta ce onda moje djete svi ce na njega prstom da mu se majka .....,ma poludim od straha ,al malo sam sinoc dala sebi volju kazem pa ajd ako upadnem u depru upadnem sad ima i za to ljecnika i ljhekova nit sam prva nit poslednja valjda cu se izvuci ,imam ja zasta zivjet i nastavit zivot dalje ,kako je bog reko neko tako bude nemogu protiv toga sta mi on sudio kroz moj zivot ,pokusam se sabrati i nemislit na te gluposte nije lako al borim se ko lav ,danas idem na put ,namjerno cu krenut da promjenim malo okolinu na kratko vracam se za dva dana ,onda malo more il Ohrid da opustim psihu,i namjeravam od jeseni da udjem u poslu da pokusam da radim poso gde ima puno ljudi da se uklapam i da sto manje imam vremena za razmisljat na ove glupostarije,nadam se da ce mi to pomoci jer mnogima je pomoglo ,znam konkretna dva primjera koja su zaposljenjem resili jako dobro svoje lose psihicko stanje,i te iste osobe mi iz njihovog iskustva kazu da cu se preporodit kad bi krenula na posao,znam da lako biti nece al moramo i dat nesta od sebe ,pokusacu da se izborim jer zaista imam volju i zelju da se rjesim ovog stanja ,2 god pune mi sav zivot poremetilo ..neka je samo dragi bog uzmene i sve nas pa ce sve ovo za nas jednog dana bit ko los san ...sve vas ljubim i grlim
|
|
|
|