biba26 -> RE: Anksioznost?? (15.8.2011 15:34:49)
|
Pozdrav drage moje!!! Menni je danas bolje, sinoć smo bili dragi i ja ne nekoj feštici i bilo je baš lijepo, plesali, zabavljali se, pričali se i tad nema onih vražjih crnih misli pa se i bolje osjećam. No, imam jedan problem koji želim podijeliti s vama, tj pitati za savjet, naime, imam jednu prijateljicu kojoj sam par puta spomenula kako će ić sa mnom na more ovo ljeto, dakle same ona i ja, međutim meni je sad neki posao iskrsnuo i morat ću ostat doma tako da ništa od toga mora, kad sam joj to javila, ajme koja je to reakcija bila tipa pa to je tako nisko, ti si me pozvala sad sve otkazuješ zbog banalnog razloga(njoj je posao banalni razlog), kako je niam nikako mogla uvrstit u svoj raspored, kak ona to nebi od sramote napravila i zamjerila se, kako sam joj priopćila da ništa od mora kao da je to nešto najnormalnije, kako je to sve jako ružno od mene... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Eto cijeli dan mi šalje takve poruke i to me sad dost razdrmalo i vratilo tjeskobu. Ona ne zna da patim i od te anksioznosti, nismo tako bliske, ovdje mi je najljepše s vama curama koje se isto osjećate, i koje znaju kako mi je sa svim tim strahovima i mislima. Šta bi vi na momo mjestu napravile po pitanjeu te "prijateljice"? Pusa svima!!!
|
|
|
|