jana mk -> RE: Anksioznost?? (28.7.2011 17:16:35)
|
Duse moje drage gde ste vi meni ,kolektivno izjadanje hahahah ,mama abd damma dana123 prvo dobrodosli u nas porjemeceni svjet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],sta je tu je hihihihi ,znaci u sve sto procitah svaku od vas ja se pronasla jbt svugde me ima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],moje patnje od ovog sranja sam pisala milion puta i opet su isti nista se promjenilo nije pijem ja AD vec dve pune god pola tabletu uvce Deprozel to je moja terapija i nista vise ,ljek za smirenje popijem kad sam strasno lose recimo u 6 mjeseci 3 4 tablete zafnjih i nepamtim kad sam poslednji put popila al dao bog da tako i ostane znaci iskuliram ja kad naidje neki stres malo se savladam saberem i prodjem bez ljeka ,ali nije stalno ko na pocetku da me crnjaci muce ali nisu ni sasvim nestali i mene prati taj strah da cu upast u depru ,ljeciti se mozda neuspijem i nedo bog budem izgubila razum i ucinim si sebi nesto eto to je taj strah koji me zna uznemjirit i da me gurne na dno da traje danima ,o osecanju u tom trenutku necu pisat jer nije ni vama nepoznat dolazi ti da iz vlastite koze izadjes u glavi horor milion scenarija strahova ti ih ganjas oni te muce opustis se u necemu pola sata pa kad se sjetim da pola sata nisam na depru mislila odma je nanovo nazovem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]eto mila moja dana 123 nebrini draga nisi jedina al moramo dalje moramo sto manje ovde o nasim simptomima pricat ,a sto se muza tice ma ako hoce neka razumije ako nece njegova stvar ko ga vrti pa upm nemogu i njemu da objasnjavam a da vam kazem pa i nezelim da ga opterecujem ,sama se borim i nevolim pricat o mom stanju nisakim bas se rjetko upustim na ovu temu pricat tako me savjetovao i moj dr da sto je manje pricas manje je prisutna i tako je,al moram se izvadit iz crnjaka sve simptome sam presla jos mi oni ostali njih malo teze izbijam iz glavu valjda cu jednog dana uspjeti ,samo da od toga nista nema od te depre i ljecenja sve bi bilo u redu pa kad cujem da se neko samou.... jao 3 dana od straha sebi nedolazim nit pitam koje sta je samo da neuhvatim detalje i pronadjem sebe u njih jako sam lose dok nezaboravim slucaj ...nadam se iskreno da ce jednog dana sve ovo biti iza sve nas ovde ..ovo je predivan forum ,jer znas da uvjek imas nekoga ko te razumije i kucne koji utjesan red za tebe kad god ti zatreba pa i u sred noci sam ulazila i dobijala utjehu ..zato drage moje sve vas volim i ljubim ko da vas citavog zivota poznajem ..blur duso moja ljubi mi bebu ,tebe kad citam prepadnem se pa od straha nedo bog da dobijem opet majcinski instikt hihihihiihihih jos mi beba fali u ovaj haos u zivotu VE SAKAM SITE[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|