sobenko -> RE: Anksioznost?? (18.7.2011 17:36:10)
|
Eh ovako drage moje prvo da vas obavjestim o cijeni seanse kod hipnoterapeuta,u Beogradu je 100 eura i potrebne su 2-4 seanse u razmaku bar po 7 dana da se obave,u Bihacu je na bazi dobrovoljnog davanja do 50 KM,te ako neko nije u mogucnosti da plati ne mora ni platiti,s tom tetom cu sad da se opet cujem jer mi je rekla da joj pisem za svoj problem pa da ona vidi da li mi moze uopste pomoci,naravno opet cu vam javiti :).... IZVORNA PORUKA: mo girl e super bas nam javi koja je cjena a joj bas mi je to daleko i jedno i drugo ma znala sam da to negdje ovda nema sr...nje ma i ja sam citala da anksioznost nije bolest nego samo nacin razmisljanja i nase reagovanje na svakodnevne stvari na koje drugi ljudi ni ne reaguju a mi odmah panicimo.ma ja znam uzrok problema makar ja tako mislim,jednom davno sam isla kod jednog covjeka koji se bavi nekm vrstom bioenergije i on mi je rekao a i ja to znam sama da mij problem lezi u porodici.moja porodica je strasno cudna i majka nas je maltretirala kao djecu nas je strasno tukla a kad smo odrasle onda nas je psihicki maltretirala.citav zivot po mozgu prebirem stvari koje nam je radila i bjesna sam i razocarana i ja smatram da je ona uzrok tog problema.pogotovo u zadnjih 2 god kad sam rekla da cu se udavat ona je postala nepodnosljiva i nismo mjesecima pricale itd al sad kad sam otisla od njih osjecam neko olaksanje,puno se bolje osjecam i u oci sam joj rekla da je za nas bolje da se sto manje vidjamo.znam da ce vam biti cudno al da znate moje znali bi o cemu pricam oni jednostavno zive u nekom svom starinskom svjetu i oni sve znaju i sve rasprave su suvisne .eto ja vas udusi sa svojim problemima al eto ja znam koji je moj uzrok problema al je to nerjesivi problem jedino da skroz poravnim i vise nedozvolim da me rijeci diraju al mi se po mozgu uvjek prevrcu rijeci i postupci koji su me tko jako povrijedili i jednostavno ne mogu to zaboraviti al valjda za sve treba vrijeme.mogla bi ja danima nabrajati ove situacije al nema smisla mozda da knjigu napisem bila bi bestseller draga moja ti mislis da znas u cemu je problem kao i svi mi sto pokusavamo da ga nadjemo ali mozda uopste nije to problem,nego je neka banalnost na koju nikada ne bi ni pomilslila,upravo radi toga ja i zelim na hipnozu,eh sad ako jeste to problem sad cu poslati knjige jer sam ih dobila i procitaj ih ali dooobro ih procitaj,mislim da bi trebale da ti pomognu... ;) i cim si se ti tako zalozila,da zelis promjenu ti ces uskoro biti dobro,jer meni je iskreno strasno da neki ljudi kazu da je to stanje s kojim mi moramo da se pomirimo i da naucimo da zivimo,stanje jeste,ali stanje koje je trenutno i koje mozemo da prevazidjemo ;)
|
|
|
|